Ratko, ajd, molim te, javni mi se kad budes u prilici da zavrsimo ono oko aukcija od 23.11.. poslao sam ti I mejl ali vjerovatno ne provjeravas redovno.
Ratko, ajd, molim te, javni mi se kad budes u prilici da zavrsimo ono oko aukcija od 23.11.. poslao sam ti I mejl ali vjerovatno ne provjeravas redovno.
Intervju s Mikicom u danasnjem Vecernjem listu. Na dvije stranice !
Mikica je zivuca legenda. Nazalost, bio sam oko 400km dalje od Zga u to vrijeme kad je on bio u Lastanu. Još sam mu dužan crtež jedan, nakon sto je on meni poklonio svoj na Danima stripa u Osijeku
U suprotnom ovo je dosad jedini broj koji neću kupiti.
Tisak je sigurno bolji zbog boje i vrste papira na kojem se štampa revija.Naravno da ima dodataka...npr. nikada objavljeni intervju sa Maurovićem (od Rudija Aljinovića)...itd. Ja sam siguran da vi ovu reviju kupujete!
[/quote] Tisak je sigurno bolji zbog boje i vrste papira na kojem se štampa revija.Naravno da ima dodataka...npr. nikada objavljeni intervju sa Maurovićem (od Rudija Aljinovića)...itd. Ja sam siguran da vi ovu reviju kupujete! [/quote]
U ponedjeljak oko 21:00...24.2 2014 u KAPTOL CENTRU na Zagrebačkom festivalu dokumentarnog filma možete pogledat dokumentarni film Irene Škorić Dragi Lastane!