Meni je potpuno besmisleno, pa i sasvim iracionalno "kupovanje djetinjstva" na način da se za jedan loše i na lošem papiru otisnut strip ulupa 500 kn, sve kad bi i bilo moguće nešto takvo poput "kupovanja djetinjstva".
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti...
Nisam siguran, mislim da je R.M.Remarque rekao: "Htjeti zadrzati proslost znaci odreci se buducnosti". Eh, koliko je ovdje u pravu s tim... Ja kad bih plivao u novcu, ne bih dao vise od 15 kuna za bilo koji broj LMS i ZS u GLANC stanju. A 90% njih ne bih ni besplatno.
Originally posted by ZoranC Ja kad bih plivao u novcu, ne bih dao vise od 15 kuna za bilo koji broj LMS i ZS u GLANC stanju. A 90% njih ne bih ni besplatno.
Nisam siguran, mislim da je R.M.Remarque rekao: "Htjeti zadrzati proslost znaci odreci se buducnosti". Eh, koliko je ovdje u pravu s tim... Ja kad bih plivao u novcu, ne bih dao vise od 15 kuna za bilo koji broj LMS i ZS u GLANC stanju. A 90% njih ne bih ni besplatno.
Bas to. Mnogi ljudi jos gledaju kako je u vrijeme Tite bilo i kako je njima bilo dobro i tako mogu samo kociti buducnost. To je bilo i proslo i ne zivi se od uspomena. Crno bijeli televizori su necije djetinjstvo, ali zar nije bolje gledati LCD, i fico je necije djetinjstvo, ali malo koji covjek uzima ficu nego uzima neko puno novije auto ... To je sve proslost i treba ostaviti iza nas i okrenuti se sadasnjosti i buducnosti. I ako je covjeku sad lose, nece njemu uspomene na to djetinjstvo uciniti da mu bude bolje, ili suprotno, ako je covjeku dobro, zasto se vracati u proslost ?
Uz naziv topica: e Libellus ga sad već debelo pretjeruje s cijenama. Konkretno kod Martina, knjige 78 i 79, jednodijelne priče na 96 stranica s jednom naslovnicom, a cijena golemih 150 kn. Kad su kretali s Martinom prije devet godina, cijena prvog broja od 96 stranica i s također jednom naslovnicom je bila 60 kn, a inflacija u međuvremenu ipak nije 150 %. Znam, znam, smanjena prodaja i naklade, ali s obzirom da Martin uz Texa najčešće izlazi, reklo bi se da se edicija isplati, osobito u usporedbi s recimo Nickom Raiderom. Tako da to što 96 stranica Martina košta 150 kn (dok 96 stranica Dylana košta nekih 58 kn) uistinu izgleda kao znanstvena fantastika. Pravi slučaj za detektiva nemogućeg.
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti...