Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|
Fasoulas
Starting Member
8 Posts
Member since 18/01/2014 |
Posted - 22/02/2014 : 21:32:09
|
Imam problem, uplatio sam mu stripove i poslao adresu na koju da posalje, ali on stalno salje nazad mail kako nema adresu... Da li ne dobija moje mailove, ili mu idu u spam, ne znam.
Moze li mi neko od vas pomoci, vidim da je pisao recenzije na sajtu, da li ga neko zna? Ako zna, molim vas posaljite mi njegov mobilni na PM, ili mu kazite da proveri svoj SPAM folder, ili da mi se javi ovde na forumu. ![](icon_smile_sad.gif)
Hvala unapred.
|
|
Dr. Westax
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/100x100falloutav-bos.gif)
Croatia
2757 Posts
Member since 18/07/2002 |
Posted - 22/02/2014 : 22:25:23
|
quote: Originally posted by Fasoulas
Imam problem, uplatio sam mu stripove i poslao adresu na koju da posalje, ali on stalno salje nazad mail kako nema adresu... Da li ne dobija moje mailove, ili mu idu u spam, ne znam.
Moze li mi neko od vas pomoci, vidim da je pisao recenzije na sajtu, da li ga neko zna? Ako zna, molim vas posaljite mi njegov mobilni na PM, ili mu kazite da proveri svoj SPAM folder, ili da mi se javi ovde na forumu. ![](icon_smile_sad.gif)
Hvala unapred.
Koliko to dugo traje? Meni se zadnji puta javio pon 17.2.2014 17:11. Nakon toga ništa, a ista priča. Novac uplatio i čekam...
|
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
supermark
stripovi.com suradnik
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/av1(1)(1).jpg)
Croatia
29623 Posts
Member since 06/02/2007 |
|
Kojot
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/INTER.jpg)
Switzerland
4115 Posts
Member since 21/12/2008 |
|
Dr. Westax
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/100x100falloutav-bos.gif)
Croatia
2757 Posts
Member since 18/07/2002 |
|
jaki
Advanced Member
![](AvatarUpload/rsz_1rsz_2rsz_11igfpiar.jpg)
Croatia
27135 Posts
Member since 13/03/2004 |
|
Fasoulas
Starting Member
8 Posts
Member since 18/01/2014 |
Posted - 22/02/2014 : 23:45:22
|
Hvala vam puno drugari, pomogli ste puno.
Nesto mu nije mail radio, ne znam kako, ali je najbitnije da smo se culi i poslace stripove u ponedeljak :)
Hvala vam jos jednom i pozdrav ;-) |
|
Tonka24
Advanced Member
![](AvatarUpload/images (2).jpg)
14743 Posts
Member since 09/11/2010 |
Posted - 12/12/2014 : 20:36:43
|
Covjek je nestao. Uplatio mu strip ima vise od tjedan dana, javio se da ce provjeriti i od tada ne odgovara na poruke, a jos sam rezervirao za prijatelja neke stvari. Znam da ce se javiti, ali evo u nadi da ga netko mozda " podjseti ". |
|
Poli
Advanced Member
![](AvatarUpload/Kailash sunrise.jpg)
Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
|
Tonka24
Advanced Member
14743 Posts
|
Tonka24
Advanced Member
14743 Posts
|
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|