forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Zakoljimo neke svete krave
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 4

sergej773
Senior Member

Cuba
1922 Posts

Member since 03/06/2012

Posted - 23/02/2014 : 01:05:05  Show Profile Show Extended Profile  Send sergej773 a Private Message  Reply with Quote
Svemirska braca.
Go to Top of Page

jasa
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3490 Posts

Member since 26/08/2005

Posted - 23/02/2014 : 10:20:14  Show Profile Show Extended Profile  Send jasa an ICQ Message  Send jasa a Private Message  Reply with Quote
Demoni ludila
Go to Top of Page

Opti
stripovi.com suradnik

Vatican City
4533 Posts

Member since 06/07/2009

Posted - 23/02/2014 : 11:48:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Opti a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jasa

Demoni ludila

Da, i to. Ambiciozna epizoda bez sumnje, ali ima puno boljih.

Rindfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübert ragungsgesetz!!
Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 23/02/2014 : 13:08:11  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message  Reply with Quote
Drugi, Castellijev, vampir... pročitao sam prvi put ove godine... bolji je prvi Nollitin... trećeg da i ne spominjemo...
Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 23/02/2014 : 16:39:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message  Reply with Quote
Inace dugacki pozdrav najlosija epizoda koju sam procito iskreno,neznam zasto ima takve visoke ocijene i svi je hvale!!??
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 23/02/2014 : 17:18:19  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
Mister No NY...očekivao sam nešto daleko "masnije"

DNEVNIK CITANJA:
Etika junaštva i deklišeizirani koreni u “Zagor prica...”
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17014 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 23/02/2014 : 23:07:06  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rahazlam

Inace dugacki pozdrav najlosija epizoda koju sam procito iskreno,neznam zasto ima takve visoke ocijene i svi je hvale!!??

Zato sto je najbolji DD ikad
Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 23/02/2014 : 23:33:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kojot

quote:
Originally posted by aved

quote:
Nego daj neki naslov od Kena,da nabavim pa da procitam,mozda mi se svidi

Osudjenici, Vrelo zivota, Dah i san, Strajk, Dasak slobode itd.

Problem kod Texa i Kena je u tome sto je Tex Western koji mi zelimo, a Ken je Western onakav kakav je bio- realistican.

I jedan i drugi su meni odlicni. Sve je stvar pristupa i raspolozenja kad je citanje u pitanju.

Hvala najlepse na preporuci!

A prije svih fantastična Adah, ili u LMS Dnevnik Adah, ali bolje Fibra jer je u LMS radila cenzura.
Poslije te genijalne priče Kena više nećeš moći ispustiti iz ruku.

Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite,
i ta ce mi mladost teško pasti...
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17014 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 23/02/2014 : 23:37:07  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Johnny Difool

quote:
Originally posted by Kojot

quote:
Originally posted by aved

quote:
Nego daj neki naslov od Kena,da nabavim pa da procitam,mozda mi se svidi

Osudjenici, Vrelo zivota, Dah i san, Strajk, Dasak slobode itd.

Problem kod Texa i Kena je u tome sto je Tex Western koji mi zelimo, a Ken je Western onakav kakav je bio- realistican.

I jedan i drugi su meni odlicni. Sve je stvar pristupa i raspolozenja kad je citanje u pitanju.

Hvala najlepse na preporuci!

A prije svih fantastična Adah, ili u LMS Dnevnik Adah, ali bolje Fibra jer je u LMS radila cenzura.
Poslije te genijalne priče Kena više nećeš moći ispustiti iz ruku.

Apsolutno, genijalan strip
Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 23/02/2014 : 23:43:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by velka031

quote:

Meni je najlosiji strip koji sam procito jedva sam ga procito!!!
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17014 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 24/02/2014 : 23:55:38  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Meni je bas dobar strip strip dobar najbolji koji sam procito vise puta sam ga procito
Go to Top of Page

Leonid
Senior Member

Croatia
2448 Posts

Member since 24/12/2010

Posted - 25/02/2014 : 17:37:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Leonid a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Johnny Difool

a moj osobni favorit u nezasluženim hvalospjevima je priča Horde zla!, naivan i nemaštovit derivat Gospodara prstenova.

Bezveze epizoda i prvo mi je to palo napamet kad sam vidio naslov teme.

Inače mogu govoriti samo o prenapuhanim epizodama,za junake općenito je to gotovo nemoguće jer bih zašao u generalizaciju.

Tex mi je konstanta,rijetko koja epizoda me razočara a nijedna me nije natjerala da ne pročitam do kraja.
Zagor ima više uspona i padova ali njegovi "vrhovi" su mi dosta bolji od Texovih.To je strip sa više potencijala.

Slično je i sa ostalima.MM,NN,DD,MN.....neke priče su prenapuhane ali sami junaci imaju točno onakav status kakav i zaslužuju.

"Liston even smells like a bear. I'm gonna give him to the local zoo after I whup him"
Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 25/02/2014 : 19:14:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

Meni je bas dobar strip strip dobar najbolji koji sam procito vise puta sam ga procito

Meni je stvarno najlosiji strip koji sam procitao,nije zajebancija!!
Go to Top of Page

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 25/02/2014 : 19:19:34  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message  Reply with Quote
Dugački pozdrav na mene nije ostavio nikakav pretjeran dojam, obična solidna epizoda, ne znam u čemu je fora što se nje tiče, previše metafizike, ništa se ne događa, samo vidimo nostalgično prisjećanje na vezu dvoje ljudi koje uopće ne drži neku vodu pošto je trajala kraće od svih mojih zajedno.

Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti:
http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
Go to Top of Page

solar
Moderator

Croatia
21432 Posts

Member since 16/03/2004

Posted - 25/02/2014 : 19:22:12  Show Profile Show Extended Profile  Send solar a Private Message  Reply with Quote
Još si mlad...
Go to Top of Page

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 25/02/2014 : 19:24:27  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by solar

Još si mlad...

E pa baš sam si to mislio kad sam pročitao, što ako je u tome kvaka... A ništa, pričekajmo nekih dvadesetak godina.

Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti:
http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 25/02/2014 : 21:03:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote
Daj mu šansu najprije za 10 godina, pa onda opet za 20 i sve tako...
Što budeš išao dalje postajat ćeš sve emotivniji, sentimentalniji i nostalgičniji prema vlastitoj mladosti i stvarima koje ti se još moguće nisu ni dogodile.
Pa kad sebe počneš gledati u drugačijem svjetlu i drugim očima, e onda će biti pravo vrijeme.

Go to Top of Page

Opti
stripovi.com suradnik

Vatican City
4533 Posts

Member since 06/07/2009

Posted - 25/02/2014 : 21:17:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Opti a Private Message  Reply with Quote
Meni Dugački pozdrav ide na qjurac zbog ozbiljnog Groucha. Mislim, njegovi vicevi su u biti jedini razlog zašto čitam DD-a.
Čitati DD-a bez Groucha je kao gledat dokumentarac na HRT-u a da ga nije odabrao Đelo Hadžiselimović. Treba tu ipak biti jedan seal of quality.

Netko je spomenuo Castellijevog vampira. Meni je to i najbolji od trilogije. Prvi je pomalo djetinjast i traljavo okončan, a treći suviše zaboravljiv.

Go to Top of Page

going going
Advanced Member

Serbia
11867 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 25/02/2014 : 21:25:01  Show Profile Show Extended Profile  Send going going a Private Message  Reply with Quote
Meni je Dugacki pozdrav najbolja epizoda Dilana Doga koju sam procitao a i jedna od boljih epizoda ikada izaslih u SBE!
Prepuna emocija, prica o okrutnosti odrastanja, o mogucnostima koje smo imali i koje nikada nismo mogli da imamo.
I svaki put kada je ponovo citam uvek mi ostavlja isti utisak kao i pri prvom citanju, onaj gorki, tuzni, nostalgicni kraj... Remek delo!

Sto se tice drugog Rakosija i meni je on najbolji iz cele triologije, prava horor atmosfera sa previse odlcinim Ferrijevim crtezom! Prvi broj je klasika kao stari film da gledas ali idalje odlican,
dok sam o trecem broju mnogo puta pisao, to nije prica o Baronu Rakosiju nego samo nacin da se u serijal uvede Ilenija Varga, Rakosi se pojavljuje na jedva 100 strana od 300 i ne ostavlja nikakv poseban utisak! Vrlo razocaravajuce.
Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 25/02/2014 : 22:47:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Opti

Meni Dugački pozdrav ide na qjurac zbog ozbiljnog Groucha. Mislim, njegovi vicevi su u biti jedini razlog zašto čitam DD-a.
Čitati DD-a bez Groucha je kao gledat dokumentarac na HRT-u a da ga nije odabrao Đelo Hadžiselimović. Treba tu ipak biti jedan seal of quality.

Netko je spomenuo Castellijevog vampira. Meni je to i najbolji od trilogije. Prvi je pomalo djetinjast i traljavo okončan, a treći suviše zaboravljiv.

Što je najgore, dokumentarci koje odabire Đelo Hadžiselimović su totalni ziceri i teško mediokritetstvo.
Čovjek ide linijom najmanjeg otpora pa kupuje ono što bi i ćorava koka bez lijeve noge i desnog krila nabola, redom BBC, Discovery, National Geographic i David Attenborough.
Dakle ono s čim se ne može promašiti ni uz najbolju volju i što će uvijek biti gledano, nekakve Šetnje s dinosaurima, Velike bijele psine, Auschwitz.
No on nikad nije niti će odabrati neki doks koji se bavi nečim suvremenim i pogotovo za naše prilike aktualnim, neki Factumov, Restartov ili naslov iz produkcije Nukleus filma.
Pod egidom "odabrao Đelo Hadžiselimović" nikad nećeš vidjeti film o siromasima koji kopaju po smeću, o onima koji se hrane u pučkim kuhinjama, o šikaniranju Roma ili o bilo kojoj "problematičnoj" temi, nego samo šareno, sa specijalnim efektima i za mozak na pašu.
Samo što je čovjek od svog imena napravio brend, za razliku recimo od neusporedivo bolje Mirjane Rakić čije izvrsne Reportere s izborom stvarno bitnih dokumentaraca iz čitavog svijeta zbog njenog odlaska u mirovinu više nećemo gledati.

Go to Top of Page

Opti
stripovi.com suradnik

Vatican City
4533 Posts

Member since 06/07/2009

Posted - 26/02/2014 : 07:16:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Opti a Private Message  Reply with Quote
Gle, nisam ja nikakav ekspert za dokumentarce niti se razumijem u današnju doku-scenu. Usporedba sa Đelom je bila jedina koje sam se mogo sjetit, pa eto je i napisah. Ako te to tješi, ne pamtim kad sam zadnji put pogledao neki Đelin odabir, niti sam član njegovog fan kluba ili tako nešto.

Go to Top of Page
Page: of 4 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.29 seconds. Snitz Forums 2000