Ma jata, godine cine svoje, napisao sam i ja to u postu iznad. Verovatno i zasicenje, ali ja i dalje uzivam u njegovom crtezu, jednostavno mi lezi. Kao sto mi je mnogo lezao i Ortizov crtez a Civitellijev nikad, iako sam svestan da se mnogi nece sloziti sa mnom. I svestan sam da je Civitelli takodje majstor. I dobar mi je kod Mr Noa, kod Texa ga ne volim. Ukusi valjda, jbmlg sta bi drugo bilo.
Kao sto mi se npr. kod Zagora svidjaju Laurenti i Chiarolla, i bas mislim da su uneli nesto svoje u serijal. Vecini se ne svidjaju, pa se obicno suzdrzavam od komentara
Je li vrijeme za neku anketu o potezu Ludensa nakon izdavanja 500-tke? Bi li rezultat ankete imao kakvog utjecaja na Ludens? A i bi li rezultat ankete uopće bio mjerodavan što bi bio najbolji potez? Mišljenja?
Rezultat ankete bi bio mjerodavan, ali sumnjam da bi to utjecalo na Ludens.
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Slijedi 3 Ticcija,Civitelli,3 Ortiza,3 Marcella pa broj 500 u boji. A onda nadam se preskok na barem 600:)
Pitanje je da li će tako napraviti, jer će tada i Libellus biti blizu broja 600. U biti vjerojatno i prije Ludensa jer imaju samo šest knjiga do tamo. Možda Ludens nakon broja 500 skoči na najnovije, ne vidim što bi drugo mogli.
Pitanje je da li će tako napraviti, jer će tada i Libellus biti blizu broja 600. U biti vjerojatno i prije Ludensa jer imaju samo šest knjiga do tamo. Možda Ludens nakon broja 500 skoči na najnovije, ne vidim što bi drugo mogli.
Da skoce ispred VC a iza Libellusa, jer VC ovim tempom nece do Libellusa jos dugo, dugo. Licno mislim da bi to bilo najpametnije.
Hm, osobno nemam niti jedan jedini broj ni od VČ-a ni od LL-a, a u ovakvoj situaciji ne vjerujem da sam jedini od kupaca Ludensovog Texa iz Hrvatske. Netko je nedavno ovdje predložio da Ludens objavi Mefisto-epizode. Ja sam za tu opciju, i ako broj prodanih primjeraka ne padne, da se i nastavi dalje tim redom. Ako padne (u što ipak ne vjerujem), onda da se učini preskok. To je moje mišljenje, a i djeluje mi kao nekakav kompromis. Pa sad, hm...
eto,ja nisam ni za kakvo preskakivanje već da nastave od 501 i dalje...kod dilana je bio preskok jer on ima i extra seriju koja će(valjda) izdavati one epizode što ih je redovna preskočila jer ih je VČ izdao dok kod teksa to nije slučaj...
Sumnjam da će nastaviti od 501.Iovako se Tex loše prodaje i eventualni gubitak od 50-100 (a vjerovatno i više)kupaca je veliki udarac za izdavača.Ja prvi ne bi duplirao ono što već imam od VČ a imam sve.
I ja sam za preskok makar nemam niti jedan VČ. Ne vidim razlog da se duplira.
Moj razlog je taj što mi se preskokom povećava broj Texovih epizoda koje "moram" kupiti, a što već duže vrijeme nisam u mogućnosti. Da je razlog subjektivan i da objektivno nema smisla, to se slažem
eto,ja nisam ni za kakvo preskakivanje već da nastave od 501 i dalje...kod dilana je bio preskok jer on ima i extra seriju koja će(valjda) izdavati one epizode što ih je redovna preskočila jer ih je VČ izdao dok kod teksa to nije slučaj...
Sumnjam da će nastaviti od 501.Iovako se Tex loše prodaje i eventualni gubitak od 50-100 (a vjerovatno i više)kupacaje veliki udarac za izdavača.Ja prvi ne bi duplirao ono što već imam od VČ a imam sve.
Da, ako bi se stvarno dogodilo, to je točno. Premda, ne znamo, zagriženi kolekcionari ne vole preskoke...
Ima i treća skupina koja financijski ne može pratiti cijelog Texa koji izlazi na području ex-Yu pa baš zato ne želi preskakanje, a vjerojatno ima i onih koji nisu ni čuli za VČ pa im je svejedno koji broj izlazi. Ako bi od standardnih cca 1000 (?) Texovih kupaca Ludens stvarno ostao bez njih cca 100 s cijelog prostora ex-Yu, stvarno bi im bio udarac, no ne znamo bi li se to dogodilo, možda i ne bi.