forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Darkwood noviteti! (uskoro)
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 182

night
Senior Member

Serbia
1810 Posts

Member since 07/07/2006

Posted - 27/02/2014 : 16:56:15  Show Profile Show Extended Profile  Send night a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by going going

Ala ste brzi ! Kad ste pre nabavili! A OM jel procitao neko jel dobar kao i prethodni?

Najbolji do sad koji je izdao DW, po meni.
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21836 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 27/02/2014 : 18:09:58  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by night

Skarabek je vrhunski, priča za 4+, crtež za 5. Znam da je rano, ali će biti u mojih 10 najboljih stripova ove godine (mada, ko zna...).

pa onda nije vrhunski - bio bi da je i priča 5 (ili barem 5-).

Odbrojavanje: još 28 dana
Go to Top of Page

night
Senior Member

Serbia
1810 Posts

Member since 07/07/2006

Posted - 27/02/2014 : 20:18:00  Show Profile Show Extended Profile  Send night a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by anto
pa onda nije vrhunski - bio bi da je i priča 5 (ili barem 5-).

Hm, ne bih se složio sa tobom. Mislim da je veoma dobro urađen strip, a u priči mi je zasmetala 1 - 2 sitnice.

Sve ovo pod uslovom da me ne zaavaš.
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21836 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 27/02/2014 : 20:23:51  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
malkice.

Go to Top of Page

night
Senior Member

Serbia
1810 Posts

Member since 07/07/2006

Posted - 27/02/2014 : 20:24:47  Show Profile Show Extended Profile  Send night a Private Message  Reply with Quote
quote:

malkice.

Stradace ti komsinica.
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21836 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 27/02/2014 : 20:27:20  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
nek strada.
a opet, ako su ti zasmetale samo dve-tri sitnice u priči, zašto si je ocenio sa 4+, a ne sa 5-?

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 27/02/2014 : 20:29:14  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:

nek strada.
a opet, ako su ti zasmetale samo dve-tri sitnice u priči, zašto si je ocenio sa 4+, a ne sa 5-?

Jer je 4+ bolje engo 5-.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

night
Senior Member

Serbia
1810 Posts

Member since 07/07/2006

Posted - 27/02/2014 : 20:35:34  Show Profile Show Extended Profile  Send night a Private Message  Reply with Quote
Zato što se te sitnice odnose na srž priče, a ne bih da prepričavam strip, jer ga dosta ljudi nije pročitalo. Zašto 4+ a ne 5-, iskreno jeste mala razlika, ali moje mišljenje je takvo.Možda I zbog toga što sam pre mesec dana ponovo pročitao Grofa Monte Krista.

Moj doživljaj stripa mi je važniji od tuđih, ali naravno kad mi neko kaže I razjasni spreman sam da priznam da sam pogrešio.
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21836 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 01/03/2014 : 18:03:52  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
Za Skarbeka ni 4+, ni 5-, već čista petica.
Ne nalazim nijednu manu ni priči ni crtežu; slobodno mogu reći da će mi ovaj strip ući u top 10 za tekuću godinu, jer teško da će se pojaviti deset stripova koji će mi se više svideti.

Go to Top of Page

Zlix
Senior Member

Serbia
1932 Posts

Member since 20/03/2006

Posted - 06/03/2014 : 21:45:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlix a Private Message  Reply with Quote
Zajedničkom analizom i posmatranjem dešavanja na strip sceni prethodnih godinu dana, te zaključkom na osnovu rezultata da je srpsko strip izdavaštvo u velikom usponu, Darkwood i Čarobna knjiga su isplanirali projekte sa kojima startujemo vrlo brzo, a za koje smatramo da će još više uticati na širenje strip scene i povećati broj novih čitalaca u oblasti stripa. Pokrenućemo niz zajedničkih izdanja za koja smatramo da su od velikog značaja za domaću strip scenu, a udruživanjem se nadamo da ćemo postići što popularnije cene za visok kvalitet izrade serijala koje ćemo vam ponuditi.

Oba izdavača će u ponedeljak posle 19h, na svojim web stranicama i na facebooku, dati zvanične najave naslova za koja smo već dobili prava i na kojima započinjemo pripremu za štampu.

IG: @bricktoygrapher
Go to Top of Page

Tornadomaster
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2524 Posts

Member since 01/08/2009

Posted - 06/03/2014 : 21:47:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit Tornadomaster's Homepage  Send Tornadomaster a Private Message  Reply with Quote
Cool

Pici dalje Dilan Dože, da te braca na police slože.
Go to Top of Page

gerilac1
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1453 Posts

Member since 24/08/2013

Posted - 06/03/2014 : 21:50:35  Show Profile Show Extended Profile  Send gerilac1 an AOL message  Send gerilac1 a Private Message  Reply with Quote
ČK i DW uz vas smo samo naprijed

Junak stavlja na kocku cak i prst!
Go to Top of Page

Peyo
Advanced Member

Croatia
10664 Posts

Member since 28/10/2005

Posted - 06/03/2014 : 22:14:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Peyo a Private Message  Reply with Quote
Samo naprijed.

Nadam se novim BD izdanjima.
Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 06/03/2014 : 23:07:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote
Izvrsno, jedva čekam!

Samo moram priznati da mi nešto nije jasno: Darkwood je s jedne strane u dealu s Marketprintom s kojim izdaje odlične stripove, a s druge sad u dealu s Čarobnom knjigom, s kojom će također izdavati odlične stripove.

Nekako mi se čini da nije daleko objedinjavanje sva tri izdavača s jedinstvenim, bogatim i raznovrsnim programom. Ako se tako odluči, neka bude.

Makar, meni je iz sebičnih razloga draže imati tri odlična izdavača, nego jednog ili jednog i pol.

Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite,
i ta ce mi mladost teško pasti...
Go to Top of Page

stripadzija
Average Member

Slovenia
528 Posts

Member since 03/03/2009

Posted - 07/03/2014 : 00:01:22  Show Profile Show Extended Profile  Send stripadzija a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Zlix

Zajedničkom analizom i posmatranjem dešavanja na strip sceni prethodnih godinu dana, te zaključkom na osnovu rezultata da je srpsko strip izdavaštvo u velikom usponu, Darkwood i Čarobna knjiga su isplanirali projekte sa kojima startujemo vrlo brzo, a za koje smatramo da će još više uticati na širenje strip scene i povećati broj novih čitalaca u oblasti stripa. Pokrenućemo niz zajedničkih izdanja za koja smatramo da su od velikog značaja za domaću strip scenu, a udruživanjem se nadamo da ćemo postići što popularnije cene za visok kvalitet izrade serijala koje ćemo vam ponuditi.

Oba izdavača će u ponedeljak posle 19h, na svojim web stranicama i na facebooku, dati zvanične najave naslova za koja smo već dobili prava i na kojima započinjemo pripremu za štampu.

Uz tempo izdavanja koji su već pojedinačno sebi nametnula oba izdavača, ne mogu da zamislim šta nas čeka u ponedeljak. U svakom slučaju jedva čekam :).
Go to Top of Page

aved
Average Member

Bosnia and Herzegovina
633 Posts

Member since 25/12/2012

Posted - 07/03/2014 : 00:52:11  Show Profile Show Extended Profile  Send aved a Private Message  Reply with Quote
Odlicna vijest!

Mornie utúlië, mornie alantië
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19600 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 07/03/2014 : 05:53:59  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by aved

Odlicna vijest!

ne samo odlicne...prekrasne!....

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

nikia
Junior Member

Serbia
405 Posts

Member since 22/11/2008

Posted - 07/03/2014 : 08:21:22  Show Profile Show Extended Profile  Send nikia a Private Message  Reply with Quote
Samo napred.

Zaboravio da se potpiše.
Go to Top of Page

Cromwell
Advanced Member

Croatia
4512 Posts

Member since 10/09/2011

Posted - 07/03/2014 : 15:27:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Cromwell a Private Message  Reply with Quote
Svaka čast, nadam se još nekom besmrtnom američkom klasiku! Flash Gordon npr.

Bok, kako si.
Go to Top of Page

going going
Advanced Member

Serbia
12286 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 07/03/2014 : 20:54:57  Show Profile Show Extended Profile  Send going going a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Zlix

Svaka cast!!!!!! Naklon!
(A inace ovaj smajli ne koristim nikad ali je ova najava to zasluzila!)
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 07/03/2014 : 21:30:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
Nema naklona dok ne vidim o cemu se radi, cekamo ponedeljak. Nadam se Dizniju i nekim nesuperherojskim stripovima, njih trenutno ima i vise nego dovoljno i u SR i u Hr
Go to Top of Page

BiDi
Senior Member

Slovenia
2453 Posts

Member since 06/05/2002

Posted - 07/03/2014 : 22:44:30  Show Profile Show Extended Profile  Visit BiDi's Homepage  Send BiDi an ICQ Message  Send BiDi a Private Message  Reply with Quote
Diznija če izdavati Agarthi.

Tako mi mlijeka u prahu, kidam naljevo
Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 07/03/2014 : 22:59:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote
Onda to nećemo nikad dočekati...

Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite,
i ta ce mi mladost teško pasti...
Go to Top of Page

Tornadomaster
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2524 Posts

Member since 01/08/2009

Posted - 07/03/2014 : 23:10:11  Show Profile Show Extended Profile  Visit Tornadomaster's Homepage  Send Tornadomaster a Private Message  Reply with Quote
Volio bih "Nošeni vjetrom".

Pici dalje Dilan Dože, da te braca na police slože.
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 07/03/2014 : 23:16:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Johnny Difool

Onda to nećemo nikad dočekati...

Mislio je na magnete
Go to Top of Page
Page: of 182 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.7 seconds. Snitz Forums 2000