forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 prvi poraz osovine zla?
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 927

wolf
Advanced Member

4577 Posts

Member since 05/08/2003

Posted - 08/03/2014 : 17:32:32  Show Profile Show Extended Profile  Send wolf a Private Message
Zato će nam prvi proljetni dani biti prilično vatreni. S obzirom na povratnike
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 08/03/2014 : 19:30:38  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by wolf

Zato će nam prvi proljetni dani biti prilično vatreni. S obzirom na povratnike

vjerovatno

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7797 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 08/03/2014 : 19:40:24  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
vidim da je uletilo par padobranaca.al su se iskenjali...

cek cek..onaj nesretnik dosada ima dupli nik...hehe

de mi je drug bagi..?

elmudine...smijo si mi se.kad sam govorio da Vadimir Veliki obnavlja crvenu imperijy...a sad o tome bruji citav zapadni svet..cak i hilari klinton

jel neko pratio dodjelu oscara...cini se da je Putin zasjenio sve holivudske zvijezde...

jebote.koju moc Car ima..samo sto je zatrazio od dume.da odobri vojnu silu i vec se celi svet uzbunio..sta bi tek bilo da je zaista digo vojsku...

i jos nesto ljudi dragi..ukrajina je samo poligon..boj se bije izmedju zapada i rusije
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 08/03/2014 : 19:42:03  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by KRAS

vidim da je uletilo par padobranaca.al su se iskenjali...

cek cek..onaj nesretnik dosada ima dupli nik...hehe

de mi je drug bagi..?

elmudine...smijo si mi se.kad sam govorio da Vadimir Veliki obnavlja crvenu imperijy...a sad o tome bruji citav zapadni svet..cak i hilari klinton

jel neko pratio dodjelu oscara...cini se da je Putin zasjenio sve holivudske zvijezde...

jebote.koju moc Car ima..samo sto je zatrazio od dume.da odobri vojnu silu i vec se celi svet uzbunio..sta bi tek bilo da je zaista digo vojsku...

i jos nesto ljudi dragi..ukrajina je samo poligon..boj se bije izmedju zapada i rusije

zasad obnavlja samo jahtu

Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7797 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 08/03/2014 : 19:50:55  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
spasava covjek posrnulu hr.brodogradnju

sledeci korak je INA...

ljudi dragi.neznam za vas..ali meni je dusa puna.ko zapadu gace..kad gledam moc rusije...sa dva ispaljena metka u zrak.dignit cijeli zapad u pred infarktno stanje na ivicu nervnog sloma moze samo Putin Veliki
Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
13024 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 08/03/2014 : 19:57:51  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message
Polako, prid zoru se govna mrznu

Have mercy
Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7797 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 08/03/2014 : 20:01:23  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
Nekako slabo laju i reže ovih 20 i kusur nato kerova...ocekivao sam mnogo vise...zasad mi to vise lici na cvilez...medo jebi nas samo memoj nas udarat
Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7797 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 08/03/2014 : 20:04:54  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
sta ce tek bit kad rusi zaista dignu vojsku...zasda je Putin samo trazio dozvolu od dume...

a i ovaj zapad...kako ih nije sramota.nacisti ustolicili premiera koji.je židov...perverzija cista

zar se moze nize

Edited by - KRAS on 08/03/2014 20:05:35
Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7797 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 08/03/2014 : 20:09:54  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
quote:
Originally posted by izivko

Polako, prid zoru se govna mrznu

vidim da imas iskustva....

de jos...de malo kukaj i zapomazi.ko citav zapad

i nezaboravi ostro osudit rusku federaciju
Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
13024 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 08/03/2014 : 20:13:46  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message
Jebe mi se i za Ruse i Zapad. Ti nisi normalan

Have mercy
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12611 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 08/03/2014 : 22:41:20  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
quote:
Originally posted by tronožac

Eto,da si se bolje pokazao u Čačku,možda bi dobio razglednicu iz Krima.

da...sad mi je žao, ali ja tamo u Čačku nisam nigdje nikoga sličnoga ovim bradonjama nisam vidio...izgleda da ne izlaze baš puno van,ono u društvo i to....

Ajde zamislimo kako je izgledao krizni sastanak uoči polaska za Krim.

Negdje duboko u šumi brzim korakom hoda neki čovjek:

"Tko je"? vikne hrskavi od rakije oštečen glas.

"Ja sam" odgovori ovaj pridošlica.

"Tko je to, ja?" ne da se ovaj prvi.

"Pa ja sam, znaš da ne smijemo se zvati pravim imenima" odgovori ovaj drugi.

"Kaži onda lozinku" kaže opet onaj prvi.

"Ma daj ne zajebavaj me čovječe, zar imamo lozinku, što mi nitko nije rekao?" ne da se ovaj drugi.

"Pa kako da te pustim, kada ne znam, jel si naš ili nisi" pita ovaj prvi.

"Pa jesi li ti lud, da nisam pravi, zašto bi bio ovdje u tri sata ujutro,daj me pusti, ili ču ti razbiti njušku, keve mi!" gubi živce ovaj drugi.

Ova prepirka dopre do Komandanta, koji izađe iz šatora i vikne:

"Pa daj ga pusti bre budalo, nemoj da se praviš pametan!"

Tako napokon uđe i ovaj pridošlica i sad svi kompletni slušaju komandanta:

"Eto, javili su nam se Krimski Kozaci, koji trebaju našu pomoč. Majka Rusija nas treba. Zna se dogoditi da 150 milijuna Rusa neče biti dovoljno, pa eto, pozvaše i nas . E sad, najprije idemo specijalni odred, znači nas 5, a ako zagusti, pozvat čemo pojačanje, znači vas trojicu, budite spremni!"

"A što da radimo u međuvremenu" pita ovaj došljak.

"paaaaaa....sjedite kuči, slušajte radio i puštajte brade" odgovori mu komandant.
Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
13024 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 08/03/2014 : 22:50:30  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message
Izgleda 1Euro priprema novu knjigu

Have mercy
Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13156 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 09/03/2014 : 01:14:40  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message
quote:
Originally posted by 1Euro

quote:
Originally posted by tronožac

Eto,da si se bolje pokazao u Čačku,možda bi dobio razglednicu iz Krima.

da...sad mi je žao, ali ja tamo u Čačku nisam nigdje nikoga sličnoga ovim bradonjama nisam vidio...izgleda da ne izlaze baš puno van,ono u društvo i to....

Ajde zamislimo kako je izgledao krizni sastanak uoči polaska za Krim.

Negdje duboko u šumi brzim korakom hoda neki čovjek:

"Tko je"? vikne hrskavi od rakije oštečen glas.

"Ja sam" odgovori ovaj pridošlica.

"Tko je to, ja?" ne da se ovaj prvi.

"Pa ja sam, znaš da ne smijemo se zvati pravim imenima" odgovori ovaj drugi.

"Kaži onda lozinku" kaže opet onaj prvi.

"Ma daj ne zajebavaj me čovječe, zar imamo lozinku, što mi nitko nije rekao?" ne da se ovaj drugi.

"Pa kako da te pustim, kada ne znam, jel si naš ili nisi" pita ovaj prvi.

"Pa jesi li ti lud, da nisam pravi, zašto bi bio ovdje u tri sata ujutro,daj me pusti, ili ču ti razbiti njušku, keve mi!" gubi živce ovaj drugi.

Ova prepirka dopre do Komandanta, koji izađe iz šatora i vikne:

"Pa daj ga pusti bre budalo, nemoj da se praviš pametan!"

Tako napokon uđe i ovaj pridošlica i sad svi kompletni slušaju komandanta:

"Eto, javili su nam se Krimski Kozaci, koji trebaju našu pomoč. Majka Rusija nas treba. Zna se dogoditi da 150 milijuna Rusa neče biti dovoljno, pa eto, pozvaše i nas . E sad, najprije idemo specijalni odred, znači nas 5, a ako zagusti, pozvat čemo pojačanje, znači vas trojicu, budite spremni!"

"A što da radimo u međuvremenu" pita ovaj došljak.

"paaaaaa....sjedite kuči, slušajte radio i puštajte brade" odgovori mu komandant.

Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13156 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 09/03/2014 : 01:20:05  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message
http://www.vecernji.hr/svijet/pucnjevima-upozorenja-zaustavljena-misija-oess-a-na-krimu-rusi-im-zabranili-pristup-925683

http://www.vecernji.hr/svijet/ismail-radije-cu-se-iseliti-nego-biti-ruski-podanik-na-tlu-ukrajine-925552

http://www.vecernji.hr/svijet/za-analizu-putinova-govora-tijela-obama-dao-165000-925536
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 09/03/2014 : 01:23:39  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:

Izgleda 1Euro priprema novu knjigu

i to povijesnu dramu s elementima humora

Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12611 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 09/03/2014 : 09:06:21  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
Četnici rade svoj posao na jednoj od tisuča cesta na Krimu, zaustavljaju i kontroliraju automobile, promatraju promet (slično ko plave kacige,UN misija,Unprofor,...). Zaustave vozilo:

"Dobar dan, gdje ste bili i kuda idete"? pita četnik vozača.

"Pa zar opet, pa prošli smo več deset puta jedno te isto, svaki put me zaustavljate, kada prolazim ovdje" ljuti se vozač.

"Vi se to opirete legitimaciji"? ljuti se četnik na vozača.

"Ma glupo je sve to, ionako ne znate čitati, a tražite mi dozvole, papire,...a ja sam išao u trgovinu, pa na Poštu slati stripove, itd....pa, kako me se ne sječate, uvijek mi uzmete nešto, prošli put cigarete, pa prije toga litar Vodke itd,...ajde dosta više sa tim" ljuti se vozač.

"Tišina! Mi smo ovdje došli na molbu naših prijatelja Krimskih Kozaka, koji..." hitne objašnjavati četnik, koji je bio grubo prekinut od strane vozača.

"Da, da , da, rekli ste mi to več nekoliko puta. Šta je ovaj put? Što vam treba" pita vozač.

"Da li je to Blaupunkt autoradio, kojeg imate u kolima"? pita četnik vozača.

"Je, star je, ali još uvijek dobro radi" odgovori vozač automobila.

"Davaj!" kaže Četnik.

"Pa šta če vam to?" začudeno pita vozač.

"Ovo ide na analizu, u Srbiju, na provjeravanje, da slučajno unutra nema Plutonija, Urana, Antraksa i slično" kaže Četnik.

"Jel čete mi to kasnije vratiti nazad?" zabrinjeno upita vozač.

"Pa naravno čovječe, Četnici smo, nismo lopovi" smeškajuči kaže Četnik.

U razgovor se umiješa drugi četnik, četnik novajlija:

"Šefe, dosta više sa tim autoradijima, ajde uzmite neku navigaciju, Garmin neki, mobitel i to" predloži ovaj mladi Četnik svom starešini.

"Koliko puta sam ti rekao, da me ne zoveš šefe, ovdje u ratu ja sam za tebe Pukovnik!" ljuti se stari četnik
Go to Top of Page

wolf
Advanced Member

4577 Posts

Member since 05/08/2003

Posted - 09/03/2014 : 09:47:27  Show Profile Show Extended Profile  Send wolf a Private Message
quote:
Originally posted by 1Euro
"Ma glupo je sve to, ionako ne znate čitati, a tražite mi dozvole, papire,...a ja sam išao u trgovinu, pa na Poštu slati stripove, itd....pa, kako me se ne sječate, uvijek mi uzmete nešto, prošli put cigarete, pa prije toga litar Vodke itd,...ajde dosta više sa tim" ljuti se vozač.

He-he

Edited by - wolf on 09/03/2014 09:47:47
Go to Top of Page

Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts

Member since 05/05/2008

Posted - 09/03/2014 : 11:10:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Risar_69 a Private Message
.
Samo još ovo, neču više o politici:

moje mišljenje

Pohlepa za materialnimi dobrinami i prevladu uništilo je sve etično-moralne vrijednosti društva.

Ako idemo nazad, šta vidimo?
npr.
Čečenija, Afganistan, Irak, Libija, Gruzija,….., terorizam, kriminal,…, nemiri, prosvjedi,…
U Iraku umrlo je 500000 dijeca do starosti 5 godina. Madeleine Albright je na pitanje novinarke,«da li je bio dosežek-uspijeh(postignuče) u Iraku vrijedan 500000 dečijih života«, odgovorila je sa »mislimo, da da«.
»Daleko od očiju, daleko od srca«, zar ne?

Sva ta dejanja morali bi obsuditi svi u jedan glas, a ne da si zatvaramo oči i glavu držimo u pjesak, i da se na svaku sličnu tematiku odvajamo jedni od drugog. Kad čitam komentare pod člancima iz novinarskih kuča iz cijeloga svijeta, čini mi se, da je u ljudima več zakoreninjen model divide et impera. Žao čemo se ljudi sa medjusobnim razdeljevanjem, sami sebe dovesti do tačke, odakle neče više biti povratka.
Ako kojoj od velesila uspije vojničko podrediti ostale velesile, ostvariče se unipolarni svijet. Izkušenja iz preteklosti kažeju nam, da je želja po nadvladi nad drugima izvanredno »cijenjena vrlina« kod oblastnika. Moje mišljenje je, da če se u svijetu bez protivuteži, ova »vrlina« odražati u svakodnevnom životu maloga čovijeka.

Dugo, več dugo ignoriramo realnost. Plašim se jedino, da nije daleko vrijeme, kad nečemo više moči ignorirati poslijedice ignoriranja realnosti.

Da li stvarno želimo živjeti u svijetu, gdje če npr.neki lopov ili tajkun ili diktator izgledati kao spasitelj?

Kad pocneš crtati, uvek moraš imati na kraju olovke, srce, ruku i misli!

Edited by - Risar_69 on 09/03/2014 11:27:52
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 09/03/2014 : 11:31:25  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by Risar_69

.
Samo još ovo, neču više o politici:

moje mišljenje

Pohlepa za materialnimi dobrinami i prevladu uništilo je sve etično-moralne vrijednosti društva.

Ako idemo nazad, šta vidimo?
npr.
Čečenija, Afganistan, Irak, Libija, Gruzija,….., terorizam, kriminal,…, nemiri, prosvjedi,…
U Iraku umrlo je 500000 dijeca do starosti 5 godina. Madeleine Albright je na pitanje novinarke,«da li je bio dosežek(postignuče) u Iraku vrijedan 500000 dečijih života«, odgovorila je sa »mislimo, da da«.
»Daleko od očiju, daleko od srca«, zar ne?

Sva ta dejanja morali bi obsuditi svi u jedan glas, a ne da si zatvaramo oči i glavu držimo u pjesak, i da se na svaku sličnu tematiku odvajamo jedni od drugog. Kad čitam komentare pod člancima iz novinarskih kuča iz cijeloga svijeta, čini mi se, da je u ljudima več zakoreninjen model divide et impera. Žao čemo se ljudi sa medjusobnim razdeljevanjem, sami sebe dovesti do tačke, odakle neče više biti povratka.
Ako kojoj od velesila uspije vojničko podrediti ostale velesile, ostvariče se unipolarni svijet. Izkušenja iz preteklosti kažeju nam, da je želja po nadvladi nad drugima izvanredno »cijenjena vrlina« kod oblastnika. Moje mišljenje je, da če se u svijetu bez protivuteži, ova »vrlina« odražati u svakodnevnom životu maloga čovijeka.

Dugo, več dugo ignoriramo realnost. Plašim se jedino, da nije daleko vrijeme, kad nečemo više moči ignorirati poslijedice ignoriranja realnosti.

Da li stvarno želimo živjeti u svijetu, gdje če npr.neki lopov ili tajkun ili diktator izgledati kao spasitelj?

1. netočna brojka iako ih je dosta umrlo od usa sankcija
2.uvik je i bilo tako
3. ovo je ipak SF,multipolarni svit je realnost.
4.živimo več u takvom svitu

Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
13024 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 09/03/2014 : 11:45:19  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message
@ 1Euro

evo najnovije vijesti:

http://www.vecernji.hr/svijet/cetnici-blokirali-cestu-na-krimu-prenosimo-nase-iskustvo-s-barikada-na-kosovu-925724

Have mercy
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 09/03/2014 : 11:54:52  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
ne bi bilo čudno da se radi o novom napadu islamista na Kineze,
pogotovo nakon nedavnog pokolja na kolodvoru

http://www.dalmacijanews.com/Svijet/View/tabid/78/ID/141332/Nestali-zrakoplov-mozda-je-skrenuo-s-planiranog-kursa.aspx

Go to Top of Page

Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts

Member since 05/05/2008

Posted - 09/03/2014 : 12:12:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Risar_69 a Private Message
quote:
Originally posted by lwood

quote:
Originally posted by Risar_69

.

1. netočna brojka iako ih je dosta umrlo od usa sankcija
2.uvik je i bilo tako
3. ovo je ipak SF,multipolarni svit je realnost.
4.živimo več u takvom svitu

hvala za popravku
uzeto odavde-pogrešno
http://en.wikipedia.org/wiki/Casualties_of_the_Iraq_War

Kad pocneš crtati, uvek moraš imati na kraju olovke, srce, ruku i misli!
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12611 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 09/03/2014 : 12:59:19  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
quote:

@ 1Euro

evo najnovije vijesti:

http://www.vecernji.hr/svijet/cetnici-blokirali-cestu-na-krimu-prenosimo-nase-iskustvo-s-barikada-na-kosovu-925724

ja kao veliki problem za budučnost Četnika vidim u tome što su im starije kolege uzele sva cool imena i obilježja (znači imena kao što su vukovi, tigrovi,...več su zauzeta, isto tako mrtvačke glave, noževi, pištolji,...), tako da če neki mladi ljudi, koji u budučnosti žele postati četnici, njima če jedino preostati da se nazovu Pčelice, Pjetliči, Bubamare, Bipsiči,....jer su ostala cool imena več zauzeta....njihova budučnost je jako loša po tom pitanju...a i nitko više ih se ne plaši, ljudi se čak sprdaju iz njih....bolje da se late nekog drugog posla, možda organizacije nekih koncerata, veselica, mitinga, Chetnik Shop-ova, itd....na kraju krajeva izgledaju kao "Djeda Mraz ili Djed Božičnjak" samo nešto mlađi jer im je brada još crna....a i ne donose darove, nego ih uzimaju,...ali styling je sličan....(brada, kapa,....)
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16589 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 09/03/2014 : 13:32:23  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message
Ovo bi trebalo da bude smesno?

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 09/03/2014 : 14:10:31  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message
quote:
Originally posted by Caleb

Ovo bi trebalo da bude smesno?

Zar te smeta vrijeđanje (ismijavanje) četnika?

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page
Page: of 927 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.56 seconds. Snitz Forums 2000