forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Zagor 220
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17014 Posts

Member since 01/03/2004

Posted - 08/03/2014 : 11:01:29  Show Profile Show Extended Profile  Send delboj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by zlatan bihac

sjećam se kad se prije par godina raspravljalo o ovoj naslovnoj kada je u italiji izašao strip...najviše je priče bilo o ovom drvetu šta raste iz kamena...

Ovo sam gledao izbliza

Edited by - delboj on 08/03/2014 11:03:44
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 08/03/2014 : 11:15:45  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by going going

Pre bih i Darcagnela od Manginatija. Manginatija sam se bas nacitao u poslednje vreme, poslednja 2 specijala od VCa, pa sad u redovnom. Dosta mi ga je za duze vreme!

Nije Manginati nego ManGIANtini...Mrzi ga pravilno

DNEVNIK CITANJA:
Etika junaštva i deklišeizirani koreni u “Zagor prica...”

Edited by - PijaniPatak on 08/03/2014 16:45:36
Go to Top of Page

markotamara
Senior Member

Croatia
2783 Posts

Member since 26/05/2013

Posted - 08/03/2014 : 19:11:50  Show Profile Show Extended Profile  Send markotamara a Private Message  Reply with Quote
Neka samo Zagora,meni ne smeta samo neka siba

GALLIENO FERRI
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17014 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 08/03/2014 : 19:54:10  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
Ma neka Zagora, ali uvreda je da ga crtaju Cassarovi i slicni, za Mangiantinija ima nade, za njih nema... Za Darcangela, bojim se, takodjer.
Go to Top of Page

Terminator
New Member

Bulgaria
202 Posts

Member since 26/06/2003

Posted - 08/03/2014 : 20:31:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Terminator a Private Message  Reply with Quote
Epizode potpisane perom Mignacca i Mangiantinija dođu mi kao osvježenje od Burattinijeve epopeje, tematski odudaraju od većine epizoda, a to mi se sviđa.
Ova epizoda opet uvodi nikad viđene Zagorove znance (ili su možda već viđeni, no ja ih se ne sjećam), dobar stari krim-element i Zagor ko detektiv, zločesti farmerski moćnik, neiscrpne opaske o Chicovu prežderavanju, zločinci koji patološki žele smaknuti Zagora itd. Mnogo prepoznatljivih i već viđenih elemenata svode priču na osjećaj deja-vua (barem prvi dio) koji me nije natjerao da žarko očekujem nastavak.
Crtež je okej. Ne mogu svi biti Ferri, može proći. Naslovnica dobra.

I am the law.
Go to Top of Page

ike666
Average Member

709 Posts

Member since 01/11/2012

Posted - 08/03/2014 : 23:42:05  Show Profile Show Extended Profile  Send ike666 a Private Message  Reply with Quote
Uživao sam čitajući ovaj strip, savršena subotnja večer. Malo Texovska tema ali svi elementi pravog Zagora su tu: zajebancija s Dranki Dakom, ubijeni prijatelj, opasni negativci (revolveraš s dugom kosom - el classico), djeva u nevolji, Čikova proždrljivost i Zagor koji istjeruje pravdu. Bravo za Mignacca
Mangiantini sve bolji, po meni već vrlo dobar. Jedva čekam nastavak!

Rendal Mutant, Tkac, Jednooki Džek, Vatreno oko...
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19694 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 08/03/2014 : 23:47:01  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Zagor-te-nay

Evo iz mista di sam živija neko vrime, Nerežišća na Braču.

To mi je jedno od najljepših mjesta koja sam vidio. Često prolazim tamo ljeti kad idem od Milme do Supetra i obratno. Ložišća su isto odlična.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

markotamara
Senior Member

Croatia
2783 Posts

Member since 26/05/2013

Posted - 09/03/2014 : 10:47:30  Show Profile Show Extended Profile  Send markotamara a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ike666

Uživao sam čitajući ovaj strip, savršena subotnja večer. Malo Texovska tema ali svi elementi pravog Zagora su tu: zajebancija s Dranki Dakom, ubijeni prijatelj, opasni negativci (revolveraš s dugom kosom - el classico), djeva u nevolji, Čikova proždrljivost i Zagor koji istjeruje pravdu. Bravo za Mignacca

Ja cu ga u petak najvjerojatnije i uzeti,samo mi nije jasno zasto svi govore da ne valja ova avantura zbog crtaca ili scenariste????!!!!!!

GALLIENO FERRI
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18874 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 09/03/2014 : 14:34:06  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by markotamara

quote:

Ja cu ga u petak najvjerojatnije i uzeti,samo mi nije jasno zasto svi govore da ne valja ova avantura zbog crtaca ili scenariste????!!!!!!

ma ukus ti je zajebana stvar,nekome je nesto vrhunsko sto je drugome katastrofa...kad vidim koliko se hvale neke fibrice koje su meni dno dna uvijek se pitam ko nema tu ukusa...verovatno ja ali se ipak nadam da........je taj zagor ok.

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

piquet
Senior Member

Croatia
1592 Posts

Member since 15/03/2003

Posted - 09/03/2014 : 14:34:15  Show Profile Show Extended Profile  Send piquet a Private Message  Reply with Quote
prvi nastavak priče sasvim korektan.

"I kako se može razaznati je li neciji jezik iskren, ako mu ne gledamo u lice dok govori i ako ne slušamo zvuk njegovih rijeci?"
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17014 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 09/03/2014 : 14:41:43  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
Ja danas kupujem, pa cemo vidjeti.
Go to Top of Page

ike666
Average Member

709 Posts

Member since 01/11/2012

Posted - 09/03/2014 : 14:47:26  Show Profile Show Extended Profile  Send ike666 a Private Message  Reply with Quote
Moja ocjena:
Priča - 8
Scenarij - 9
Crtež - 8
Naslovnica - 9

Dakle ukupno cca 85%

Rendal Mutant, Tkac, Jednooki Džek, Vatreno oko...
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17014 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 09/03/2014 : 14:48:17  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Moja ocjena:
Priča - 8
Scenarij - 9
Crtež - 8
Naslovnica - 9

Dakle ukupno cca 85%

Opa
Go to Top of Page

Džedson
Average Member

534 Posts

Member since 29/04/2008

Posted - 12/03/2014 : 17:49:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Džedson a Private Message  Reply with Quote
hehe...priča toliko puta viđena, pogotovo kod willera, da bi ju vjerujem bez većih teškoća sklepali i mnogi posjetitelji ovog sajta
no prilično ugodan scenarij mignacca za sada, kao prastara udobna fotelja lako se čita, mangiantini solidan. svi znamo što će se dogoditi u drugom nastavku, no vidjet ćemo da li mignaccova stara fotelja ostaje udobna, ili skriva kakve zahrđale čavle
Go to Top of Page

markotamara
Senior Member

Croatia
2783 Posts

Member since 26/05/2013

Posted - 15/03/2014 : 20:05:38  Show Profile Show Extended Profile  Send markotamara a Private Message  Reply with Quote
Meni je ova epizoda ok sila mozda zato sto sam zagorovac pa mi nema lose lose epizode

GALLIENO FERRI
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.16 seconds. Snitz Forums 2000