forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Darkwood noviteti! (uskoro)
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 182

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 10/03/2014 : 22:04:56  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dicmanjac

quote:
Originally posted by NESVRSTANI

Super za Torgala.
Jedino je šteta šta nisu ostavili format od BP.
Ovako ću imat 2 stripa "viška".

Da baš šteta, ona 2 integrala od BP su mi najdraži dio kolekcije.
Kad bi bar radili po tom sistemu (5 u 1).
Al ima tu računice, da rade tako, pola ljudi nebi uzelo 3. i 4. integral.
Ovako ćeš ih kupit sve :D

Neću
Imat ću 4( ne 2) viška ako sve izdaju.
One od 13 do 18 neću duplirat.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

Ignus
Senior Member

1357 Posts

Member since 22/06/2009

Posted - 10/03/2014 : 22:11:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Ignus a Private Message  Reply with Quote
potpuno sam ravnodušan prema ovoj najavi, sve će to izać ili je već izašlo u hrvatsoj.
Thorgala uzimam od libellusa pa makar bio i 3x skuplji

Zar nitko nece pomoci udovicinu sinu?
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27662 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 10/03/2014 : 22:17:45  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Treba sačekati i vidjeti koje će biti cijene i da li će biti značajno manje od hrvatskih parnjaka.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 10/03/2014 : 22:35:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

zna se sta teller uzima :p

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 10/03/2014 : 23:16:15  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Thorgala, uzimam, Inkala takođe, mozda i Iznoguda, Moebius imam od fibre, koliko je toga drugacijega?

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 11/03/2014 : 00:30:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Beva

quote:
Originally posted by Johnny Difool

Vrlo dobro, samo hebi ga, i Iznogouda i 8 od 10 Moebiusa već imam hrvatska izdanja, a Thorgala je najavio i Libellus, jedino što bi vi mogli biti prvi.

Tako da mi kao sigurni igraju samo dva Moebiusa i Final Incal.

Libellus Thorgal će biti minimalno duplo skuplji, za mene nema dvojbe...

Svakako, cijena će i kod mene vjerojatno prevagnuti na stranu DW-a i ČK.

Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite,
i ta ce mi mladost teško pasti...
Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 11/03/2014 : 00:31:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by anto

pa i Final Incal je najavila Fibra.

Nisam toliko gledao Fibrine najave, a i ovdje bi cijena mogla biti vrlo bitan faktor kod odlučivanja. Makar će Fibra vjerujem to odraditi "luksuznije".

Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite,
i ta ce mi mladost teško pasti...
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27662 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 11/03/2014 : 01:54:49  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Nije u pitanju toliko cijena koliko brzina
I zbog čega svi mislite da će biti povoljno kao kad je radio sam Darwood?Sad su dvije firme upletene a to bi moglo značiti više cijene.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19604 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 11/03/2014 : 04:25:37  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Poli

zna se sta teller uzima :p

i tako si mi ukrao topic....
Super najave...iako su torgal i iznogud sve sto me zanima....
Prvog cu uzet od libellusa a iznogude prvih 8 imam od bookglobea...steta sto nisu radije uzeli gusara crnobradog...a ne iznoguda kojeg je vec objavljivao bg i slovenski graffit....
Cekam da ta suradnja srbskih izdavaca oplodi MAC COYA konacno....
Ili NAJAMNIKA....
Imam dva bp torgala i da su krenuli tim konceptom dalje mozda bi i preskocio
Libellusov...ovako su mi viska dva bp i taj najavljeni darkvudov...
Mozda taj bude i jeftiniji od libellusovog ali torgal je takav serijal da ga hocu u najboljoj izvedbi...100 godina nista a onda sve duplo...neznam dali me to veseli ili rastuzuje?..

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!

Edited by - teller on 11/03/2014 04:31:35
Go to Top of Page

budo
Starting Member

Croatia
97 Posts

Member since 21/01/2008

Posted - 11/03/2014 : 04:53:05  Show Profile Show Extended Profile  Send budo a Private Message  Reply with Quote
Isto ne kuzim ovo preklapanje darkwooda sa hrvatskim izdanjima, nadao sam se necem novom i neobjavljenom kako su napravili sa mangama, Konanom, integralima...
Bez veze mi je kupovati dupla izdanja...
Thorgala cu od libellusa, izvedba je ipak stepenicu bolja, a mislim da ce i brzina biti na strani libellusa
Go to Top of Page

brko17
Junior Member

Croatia
389 Posts

Member since 30/08/2011

Posted - 11/03/2014 : 06:17:45  Show Profile Show Extended Profile  Send brko17 a Private Message  Reply with Quote
Ma nije samo preklapanje darkwooda s hrvatskim izdanjima, imamo i obrnute primjere. Premalo smo mi trziste i premalo je nas za sve to.

Dobro je za sad sto ljudi imaju mogucnost odabira i kupovine jeftinijeg izdanja.

Osobno sam zaista ocekivao nesto potpuno novo, a ne jos malo istoga.
Go to Top of Page

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6321 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 11/03/2014 : 06:52:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jaki

I zbog čega svi mislite da će biti povoljno kao kad je radio sam Darwood?Sad su dvije firme upletene a to bi moglo značiti više cijene.

Suradnja Darkwooda s Marketprintom nije nimalo povećala cijene zajedničkih izdanja... Vjerujem i nadam se da će tako biti i sa ČK...

Jubilarni Polo 10!http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=51213
Go to Top of Page

Raven84
Senior Member

Croatia
1326 Posts

Member since 29/03/2005

Posted - 11/03/2014 : 08:52:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Raven84 a Private Message  Reply with Quote
Nije mi jasno zašto Thorgal, serijal od 34 albuma obje izdavačke kuće izdaju u integralima od po tri epizode?

Ima nešto u njemu proslijedeno od nepoznate majke i propala oca na sina. Kaljeno savješcu. Brušeno disciplinom.
Go to Top of Page

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6321 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 11/03/2014 : 09:00:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Raven84

Nije mi jasno zašto Thorgal, serijal od 34 albuma obje izdavačke kuće izdaju u integralima od po tri epizode?

Pretpostavljam da rade izdanje istovjetno francuskom...

Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 11/03/2014 : 09:26:21  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ja ne mislin da će bit povoljno kao kad je radio sam Darkwood, nego se nadan da će bit povoljno kao kad je radila ČK.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

brko17
Junior Member

Croatia
389 Posts

Member since 30/08/2011

Posted - 11/03/2014 : 09:44:05  Show Profile Show Extended Profile  Send brko17 a Private Message  Reply with Quote
Uff kad bi bilo povoljno kao ČK Jeremiah, to bi zaista bio pun pogodak(mislim pri tome na Thorgala).
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27662 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 11/03/2014 : 10:17:41  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Iskreno,strah me je ČK cijena.Uvijek se bojim da će propasti pa će ostati serija na pola.
Koja uvrnuta logika

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6321 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 11/03/2014 : 10:32:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message  Reply with Quote
quote:

Iskreno,strah me je ČK cijena.Uvijek se bojim da će propasti pa će ostati serija na pola.
Koja uvrnuta logika

Nadajmo se da su sa stripovima bar na nuli, a da im knjige donose zaradu :)

Ma i da dignu cijenu 10-20 %, opet su najpovoljniji, no nadajmo se ipak da nema potrebe za tim :)

Edited by - Beva on 11/03/2014 10:33:27
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27662 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 11/03/2014 : 10:49:36  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
quote:

Zašto ne?Čudno ti je jer 34 nije djeljivo s tri ili misliš da će tako ići sporo?

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

Raven84
Senior Member

Croatia
1326 Posts

Member since 29/03/2005

Posted - 11/03/2014 : 10:57:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Raven84 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Zašto ne? Čudno ti je jer 34 nije djeljivo s tri ili misliš da će tako ići sporo?

Zbog sporosti, ali ponajprije cijene.

Ima nešto u njemu proslijedeno od nepoznate majke i propala oca na sina. Kaljeno savješcu. Brušeno disciplinom.
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 11/03/2014 : 11:00:57  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

Koja uvrnuta logika

Šta ima veze.
Nek izdaju koliko ih volja.
Ono šta ne izdaju može se popunit sa drugin izdavačima.
Ionako je sve počelo ić uduplo.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27662 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 11/03/2014 : 11:03:17  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Djole
...

Hoćete li Thorgala raditi redoslijedom kao što je i izlazio ili će ići kronološki po radnji, prvo sedmi(L'enfant des étoiles)i četrnaesti album(Aaricia)kao što je objavio Cinebook?
I hoćete li objaviti i prva dva albuma(La magicienne trahie,L'île des mers gelées),koja su ostala van kontinuiteta objavljivanjem sedmog "origin" albuma?

Ja sam fetišist papira!

Edited by - jaki on 11/03/2014 11:04:39
Go to Top of Page

feniks
Senior Member

1926 Posts

Member since 08/05/2004

Posted - 11/03/2014 : 11:48:49  Show Profile Show Extended Profile  Send feniks a Private Message  Reply with Quote
Torgal i Iznogud se napokon pocinju skupljati
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 11/03/2014 : 14:26:16  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by budo

Isto ne kuzim ovo preklapanje darkwooda sa hrvatskim izdanjima, nadao sam se necem novom i neobjavljenom kako su napravili sa mangama, Konanom, integralima...
Bez veze mi je kupovati dupla izdanja...
Thorgala cu od libellusa, izvedba je ipak stepenicu bolja, a mislim da ce i brzina biti na strani libellusa

Nikako da ljudi shvate da je cilj domaće izdavačke kuće da izdaje izdanja na svom jeziku i da je to razlog zbog čega dobiju potpore (barem Fibra). To su ista izdanja ali na različitim jezicima, nema tu preklapanja :)

razmjena filmova za stripove!
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640

Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 11/03/2014 : 14:35:21  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
Torgal i Thorgal se preklapaju šta god ti mislija o tome.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page
Page: of 182 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.38 seconds. Snitz Forums 2000