Glasao za Jimmyija Stewarta...iako je promasio Libertyija a John ga poslao na nebeske pasnjake!
Wayne jest olicenje "tough" lika, ali mi izgledao previse trom i spor za brzopoteznog,samo je jako odlucan u nakani da ostvari svoje ciljeve.. Burt je u "Veri Cruz" bio brz i agilan,ali Gary je bio brzi...kao i u "High Noon" Audie Murphy i Glen Ford su bili dobri u "Nema imena na metku" i gle....
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Dagda, Gospodaru Noci, obasjaj svoga slugu jer on ce zlatnim srpom Druida ubrati Svetu Imelu koja otvara Vrata Nadnaravnog Svijeta...Vrata koja vode do Bogova!!!
svi ovi imaju svoje kvalitete. Brynner kao vođa revolveraša u "Sedmorici" je više nego idealan - smiren, hladnokrvan. još pogotovo kad je u istom filmu sparen s Bronsonom (čija scena kad bombardira one meksičke bandite sa krova je nezaboravna!). Wayne može proć samo ko neki lik koji ima osobnosti, al ko revolveraš slabo. Eastwood all the way...
Yula Brinnera i danas pamtim kao onog revolveraša-robota u filmu West World. Što se polla tiče laganu prednost bih dao Clintu, ali tu su i Yul, Van Cleef i C. Bronson. John Wayne mi je nekako previše iritantan s onim glasom i usporenim kretanjem.
Kad se kaze Clint , misli se na jebacki western..logicno. Kad se kaze Wayne..misli se na debelog republikanca koji je obiljezio propagandni western..logicno
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Svi su dobri,ali jedan je Clint... Mislim da Shanea nebi nitko bolje odigrao nego što je to on napravio. A o hrpi ostalih uloga da i ne govorimo...
Khm, kojeg je Shanea Clint odigrao?
Onog u Blijedom jahaču?
It would not be difficult, Mein Führer. Nuclear reactors could - heh, I'm sorry, Mr. President - nuclear reactors could provide power almost indefinitely.