sad se čeka samo ta najava za slijedeći broj.... da li će na svoje doći ovi šta imaju VČ izdanje a nemaju SD redovni,(većinom stripofili iz srbije) ili ovi šta su uzimali samo SD/ ludens izdanje pa čekaju da extra nastavi tamo gdje je redovna preskočila ( i sam spadam pod takve)...
Na neviđeno bih se bio spreman okladiti da nema najave za slijedeći broj. Pa da još dva mjeseca nagađamo i onda se iznenadimo, kao kod preskoka na 300.
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti...
loša epizoda došlo mi je muka kada sam pročitao da je glavni negativac prvo odsjekao vlastitu ruku da bi zavrsio pod oštricama strojeva koji su mu odrezali ruku i nogu, da bi upao u kiselinu koje mu je spalilo lice i završio izbačen u rijeku wtf? tko tu koga zajebava?
loša epizoda došlo mi je muka kada sam pročitao da je glavni negativac prvo odsjekao vlastitu ruku da bi zavrsio pod oštricama strojeva koji su mu odrezali ruku i nogu, da bi upao u kiselinu koje mu je spalilo lice i završio izbačen u rijeku wtf? tko tu koga zajebava?
ako extra nastavi dalje bez preskoka,nastavljam i ja da kupujem,ako ode u 3..pizde,prekidam..jebe mi se za prevod..bitan je sadrzaj,prica,i naslovnice kartonske...one po knjigama smaraju i nedaju car stripa.