Vidim ja emireme da se ti lijepo zabavljaš kod kuće...
Ovo sam nasao samo 5 minuta da malo podijelim svoj mikro-svijet stripa i filma
To sve ostavljam mladjem narastaju da se nagleda jer to ne dam da se vrti po rukama nego ce biti drugih igracaka za "trganje"..ovo je samo za display..izlozbeno...
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Da sam davno njega nasao (nije bilo na trzistu vece a-f od 10cm) ove druge ne bih toliko ni kupovao, mozda samo par iz svakog filma po jedan.
Ionako necu vise kupovati osim jos kolonijalnog marinca Hicksa,falconer predator(mid cloaked), big red predator(sada rasprodan, rijedak za naci, ali jos cijena umjerena,oni od pola metra su 99eura), Alien queen zasad je nema od "nece" ali ima KAIYODO 32cm visine.
Kad sam vidio sta ovaj lik ima na polici,rekoh ma daj tko bu to brisao i sklanjao prasinu.... ionako sam dobar dio pospremio u kutije do nekog veceg prostora a ostavio samo glavninu ipak mi je polica za stripove i knjige....ako kako ide sa stripovima "plasticari" ce biti izgurani zbog "papirnih" prioriteta
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Evo još par noviteta kod mene: Replike iz Harry Potter serijala
Super ja isto planiram neke filmske replike, a ono sto najvise bi htio jeste Conanov mac koji mi je jos ranih 80-tih bio jedan od predmeta koje bi volio imati u posjedu. A kasnije mozda nesto iz LOTR-a....
Evo još par noviteta kod mene: Replike iz Harry Potter serijala
Super ja isto planiram neke filmske replike, a ono sto najvise bi htio jeste Conanov mac koji mi je jos ranih 80-tih bio jedan od predmeta koje bi volio imati u posjedu. A kasnije mozda nesto iz LOTR-a....
Ja obožavam replike, no uglavnom su skupe. Najkvalitetnije replike radi Noble collection Baci oko na njihovu stranicu jer imaju predobrih stvari http://www.noblecollection.com/