forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Zagor klasik br. 32
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

teller
Advanced Member

Slovenia
18873 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 17/03/2014 : 06:29:50  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DODSFERD

Baš me zanima kako to izgleda jer ovaj maxi Tex ne čini mi se loše otisnut

Nije,nije,maxi tex je odlican...mislim da ga otisnuo suton, ovaj klasik je los...ne kazem da nije citljiv ali previse je tih maglenih stranica...ajd dvije-tri na 300 stranica..ali ovdje je to cesta pojava....nek se skuliraju ti pasosizdavaci iz akd-ja.

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 17/03/2014 : 14:14:39  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by teller

quote:
Originally posted by DODSFERD

Baš me zanima kako to izgleda jer ovaj maxi Tex ne čini mi se loše otisnut

Nije,nije,maxi tex je odlican...mislim da ga otisnuo suton, ovaj klasik je los...ne kazem da nije citljiv ali previse je tih maglenih stranica...ajd dvije-tri na 300 stranica..ali ovdje je to cesta pojava....nek se skuliraju ti pasosizdavaci iz akd-ja.

Zar su sva 3 primjerka klasika tako loša?
Inače je AKD znao fušariti i dok je tiskao za Libellus iako nije bio problematičan otisak već druge stvari.
Upravo gledam Tex almanah 1998/1999 i bode za oči koliko su tu fulali ali vjerujem da je ovaj moj primjerak rijedak slučaj.

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

roby05
Advanced Member

Croatia
3016 Posts

Member since 26/07/2013

Posted - 17/03/2014 : 17:29:54  Show Profile Show Extended Profile  Send roby05 a Private Message  Reply with Quote
Ne mogu trenutno vidit,ali zar Klasit nije tiskao Sutontisak?

Evala ti dalmatinski puce,pozdrav tebi s Poljuda Hajduce,nasem moru,galebu i skoju,Boze cuvaj Dalmaciju moju.
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18873 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 17/03/2014 : 20:19:25  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
Suton je do sada odradio samo texa maxi..i to odlicno...
Klasika i zadnjeg bleka je tiskao akd, bar tako piseu impresiumu..a i vidi se..dok je kod bleka otisak ok,u ovom klasiku je los..i to u sve tri verzije naslovnica...sumljam da bi ludens poturio samo meni falicne..ili samo janezima...mislim da je takav cijeli tiraz...da imam vremena izpisao bi mutne stranice...ali to bi potrajalo....

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!

Edited by - teller on 17/03/2014 20:20:11
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 18/03/2014 : 09:43:22  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by teller
sumljam da bi ludens poturio samo meni falicne..ili samo janezima...

Mislim da su tome krivi momci iz Dunajske 5 koji su škartne primjerke proslijedili na kioske a sebi ostavili najbolje... mudraci jedni

Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 21/03/2014 : 18:22:22  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Kao što sam rekao izgleda da su Janezi (Delo Prodaja) podmetnuli telleru loše primjerke ovog klasika. Ja ga danas uzeo u SNK i skoro je besprijekorno otisnut, samo sam na svega 3-4 stranice primjetio jedva vidljivu slabiju nijansu crne ali to nije ni vrijedno spomena. Možda je stvar u tome što je moj primjerak tiskao Suton a ne AKD (nije zajebancija).
Telleru, brzo kod distributera da zamijeniš onaj škart

Go to Top of Page

roby05
Advanced Member

Croatia
3016 Posts

Member since 26/07/2013

Posted - 21/03/2014 : 18:56:05  Show Profile Show Extended Profile  Send roby05 a Private Message  Reply with Quote
Jest,Suton tisak je to radio.Nije dobro,SD je bila bolja i po uvezu i po otisku.

Evala ti dalmatinski puce,pozdrav tebi s Poljuda Hajduce,nasem moru,galebu i skoju,Boze cuvaj Dalmaciju moju.
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 21/03/2014 : 19:21:16  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Ja nemam nikakve zamjerke na svoj klasik (valjda nisam štogod previdio), može biti da je problematičan samo određeni broj primjeraka i kao što Zagor kaže na 296. str. ''sva sreća da nemam trbuh kao stari Čiko'' tako i ja mogu reći ''sva sreća da nisam potrefio škartnu robu''.

Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.08 seconds. Snitz Forums 2000