forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Ultimate Zagor topic
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 489

mpavin
Advanced Member

Niue
7828 Posts

Member since 02/09/2005

Posted - 28/03/2014 : 19:09:37  Show Profile Show Extended Profile  Send mpavin a Private Message  Reply with Quote
Jesi li ti možda dobi par nagrada za nepismenost? Jer dosad nijednome crtaču nisi napisa ime kako triba.

A ne, bit će da je sigurno neka druga kategorija nagrade u pitanju.

Edited by - mpavin on 28/03/2014 19:11:13
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18897 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 28/03/2014 : 20:55:40  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
Mislio sam ti odgovorit bezobrazno...ali necu...
Pisem na tablicu pa nisam bas precizan u slovnici....
Barison je da...u pravu si...nije barisol...oprosti na lapsuzu koji te povrijedio.

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!

Edited by - teller on 28/03/2014 21:06:22
Go to Top of Page

Elderane84
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3247 Posts

Member since 30/10/2008

Posted - 28/03/2014 : 22:42:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Elderane84 a Private Message  Reply with Quote
Uf,zamislite na kiosku naslovnicu sestog helingena sa ovom picineli/brdar naslovnom... kakav bi to pogodak bio!Jos da unutra nisu buratini/verni vec neka prikladnija ekipa,npr. Buratini/Rubini,to bi bilo fantasticno.
Go to Top of Page

Pavel
Senior Member

Croatia
1233 Posts

Member since 25/08/2005

Posted - 29/03/2014 : 01:29:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Pavel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Elderane84

Uf,zamislite na kiosku naslovnicu sestog helingena sa ovom picineli/brdar naslovnom... kakav bi to pogodak bio!Jos da unutra nisu buratini/verni vec neka prikladnija ekipa,npr. Buratini/Rubini,to bi bilo fantasticno.

sedmog
Go to Top of Page

Immobile
Starting Member

34 Posts

Member since 21/11/2013

Posted - 29/03/2014 : 06:36:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Immobile a Private Message  Reply with Quote
brdarov najbolji,osim zraka.mora bit veci kontrast jer inace izgleda kao da se cijede hellingenu sa brade
quote:
Originally posted by PijaniPatak

Čisto da se vidi koliko je među nama Brdar ćaća

..za sada

Go to Top of Page

mpavin
Advanced Member

Niue
7828 Posts

Member since 02/09/2005

Posted - 29/03/2014 : 07:38:58  Show Profile Show Extended Profile  Send mpavin a Private Message  Reply with Quote
Meni se više sviđaju prva dva nego Brdarov.
Svaki kolor mu izgleda preškuro bio dan ili noć, sa nekim primjesama sivo-zelene. Sorry Brdare ali da bojaš kojim slučajem naslovnice sve bi isto izgledale jer koristiš uvik iste boje. A i ova boja Zagorovih gaća mi nije jasna.

Edited by - mpavin on 29/03/2014 07:47:32
Go to Top of Page

ddeki
Advanced Member

3436 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 29/03/2014 : 08:37:00  Show Profile Show Extended Profile  Send ddeki a Private Message  Reply with Quote
Izvinjavam se, mnogo se izvinjavam i Ferriju ako sam i njemu degradirao crtez. Necu vise....

Zagor - Demon Ludila

http://ddeki.deviantart.com/gallery/
https://www.facebook.com/profile.php?id=100009518400153

Edited by - ddeki on 29/03/2014 09:07:09
Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7125 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 29/03/2014 : 09:44:46  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message  Reply with Quote
@Mpavin, njezan kao i uvijek!

@Ddeki, lijepo si "degradirao" maestrovu neobjavljenu naslovnicu Demona ludila.

www.epicentercomics.com
Go to Top of Page

gerilac1
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1453 Posts

Member since 24/08/2013

Posted - 29/03/2014 : 10:19:08  Show Profile Show Extended Profile  Send gerilac1 an AOL message  Send gerilac1 a Private Message  Reply with Quote
sva tri kolora odlična, al glasam za svog sugradjanina nepristrasno naravno

Junak stavlja na kocku cak i prst!
Go to Top of Page

Brdar
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2770 Posts

Member since 22/10/2003

Posted - 29/03/2014 : 11:57:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Brdar a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mpavin

Meni se više sviđaju prva dva nego Brdarov.
Svaki kolor mu izgleda preškuro bio dan ili noć, sa nekim primjesama sivo-zelene. Sorry Brdare ali da bojaš kojim slučajem naslovnice sve bi isto izgledale jer koristiš uvik iste boje. A i ova boja Zagorovih gaća mi nije jasna.

Mpavine, zahvaljujem se na iskrenom misljenju i postujem ga, ok je to, pa ne moze se moj kolor svakome ni svidjeti, bilo bi cudno da bas svi vole kako ja radim.

Kad je u pitanju ovaj zadnji, Piccinelijev rad, smatram da sam ipak odradio dobar posao samo zato jer je sam autor, a to je Alessandro Piccinelli, lajkovo moj crtez, sto znaci da mu se sviđa, a meni je njegovo misljenje u ovom slucaju primarnije od bilo cijeg jer kako rekoh, ipak je on autor ovog crteza.

Sto se tice ostalih kolora (patkov i ddekijev), meni su i oni ok, a to potvrđuje cinjenica da je Piccinelli pohvalio i Patkov rad. Za ddekijev ne znam, nemam informaciju, ali uvjeren sam da bi bio zadovoljan i njime, jer ako je pohvalio moj i Patkov, ne vidim zasto ne bi i njegov, jer kako rekoh, meni su sva tri kolora ok.
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19703 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 29/03/2014 : 12:07:23  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Inače po meni od ove trojice najbolje kolorira Brdar, najviše mi se sviđa upravo njegov stil.

ALI, kod ove naslovnice ddeki najviše briljira. Svka ačst ddeki, naklon do poda.

Najbolje je pogodio Hellingenov i Zagorov ten, Hellingen je baš to, blijedunjavi starac što se vidi samo kod ddekija. Najbolje je obojao Zagorovu majicu i ove letjelice u pozadini. Jedino mi se čini da je pomalo promašio u bojenju drveća. Ne sviđa mi se ta nijansa zelene baš.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22322 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 29/03/2014 : 12:09:01  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
Nadam se da ce Piccinelli pohvaliti i dekija, ako ga je moja konstruktivna kritika u ovoj mjeri pogodila, sta bi tek bilo da se oglasi autor crteza u negativnom kontekstu.
Valjda Piccinelli ima vise srca od mene...
Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 29/03/2014 : 12:11:44  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tinton

Inače po meni od ove trojice najbolje kolorira Brdar, najviše mi se sviđa upravo njegov stil.

ALI, kod ove naslovnice ddeki najviše briljira. Svka ačst ddeki, naklon do poda.

Najbolje je pogodio Hellingenov i Zagorov ten, Hellingen je baš to, blijedunjavi starac što se vidi samo kod ddekija. Najbolje je obojao Zagorovu majicu i ove letjelice u pozadini. Jedino mi se čini da je pomalo promašio u bojenju drveća. Ne sviđa mi se ta nijansa zelene baš.

Istog sam mišljenja. Brdar je moj favorit, ali ovdje mi je najbolje sjeo ddeki. Titanova svjetla su bila pun pogodak iako nisam fan takvih kričavih efekata. Ovdje je pogodio.
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19703 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 29/03/2014 : 12:13:42  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by King Warrior

Nadam se da ce Piccinelli pohvaliti i dekija, ako ga je moja konstruktivna kritika u ovoj mjeri pogodila, sta bi tek bilo da se oglasi autor crteza u negativnom kontekstu.
Valjda Piccinelli ima vise srca od mene...

I ja sam mu se nešto zamjerio kad sam rekao da mi se određena stvar ne sviša kod njegovog kolora.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 29/03/2014 : 13:06:57  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
svi smo...šteta

Inače, ja ono gore nisam postavio da se bira najbolji već da pokažem koliko je Brdar "ćaća" sa svojom verzijom :)

Što se mene tiče, ja sam sobom prezadovoljan...tek sam počeo, ovo mi je treći kolor

na ovom poslednjem sa video greške tek kad sam ponovo bacio pogled na ovaj gde su još samo bazne boje. Nisam smeo toliko osvetljavati zagijevu majicu, a više obratiti pažnju na crte lica i ruke.

DNEVNIK CITANJA:
Etika junaštva i deklišeizirani koreni u “Zagor prica...”

Edited by - PijaniPatak on 29/03/2014 13:09:41
Go to Top of Page

senokute
Senior Member

Germany
1367 Posts

Member since 08/01/2011

Posted - 29/03/2014 : 14:54:08  Show Profile Show Extended Profile  Send senokute a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ddeki

Izvinjavam se, mnogo se izvinjavam i Ferriju ako sam i njemu degradirao crtez. Necu vise....

Zagor - Demon Ludila

bravo deki,,,zaista sajno izgleda,,,malo me podsjeti na one naslovne od demoni ludila,,mislim na onoj ediciji Mustang, neznam jesu li od francuza ili brazilaca ali u svakom slucaju dobar nacin bojenja,,,,,ova od onog pizajzle isto mi tvoja najbolja,(iako je najvecu pohvalu zasluzio patak posto mu je to tek treci kolor),,,,mozda bi mogao uopste na svojim kolorima da boju koze na likovima stavis malo tamniju i samim time ce osvjetljenje likova biti lakse i efikasnije,,mislim da je to mala sitnica koja fali do apsulutne perfekcije

Go to Top of Page

going going
Advanced Member

Serbia
11867 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 29/03/2014 : 15:31:45  Show Profile Show Extended Profile  Send going going a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by nagor

quote:
Originally posted by tinton

Istog sam mišljenja. Brdar je moj favorit, ali ovdje mi je najbolje sjeo ddeki. Titanova svjetla su bila pun pogodak iako nisam fan takvih kričavih efekata. Ovdje je pogodio.

Potpuno se slazem! Ova svetla koja izlaze iz Titana su najbolje obojana kod ddekija!
A inace Brdar uvek sjajno kolorise.
A i Patak je odlicanm, tek treci rad a tako dobar!
Go to Top of Page

Brdar
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2770 Posts

Member since 22/10/2003

Posted - 30/03/2014 : 14:00:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Brdar a Private Message  Reply with Quote
Idemo dalje.

Edited by - Brdar on 30/03/2014 14:01:13
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 31/03/2014 : 10:26:24  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
Walter Venturi

DNEVNIK CITANJA:
Etika junaštva i deklišeizirani koreni u “Zagor prica...”
Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10816 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 31/03/2014 : 15:00:48  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
"Duh violoniste"

"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Go to Top of Page

solar
Moderator

Croatia
21432 Posts

Member since 16/03/2004

Posted - 31/03/2014 : 15:17:15  Show Profile Show Extended Profile  Send solar a Private Message  Reply with Quote
Go to Top of Page

senokute
Senior Member

Germany
1367 Posts

Member since 08/01/2011

Posted - 31/03/2014 : 19:22:42  Show Profile Show Extended Profile  Send senokute a Private Message  Reply with Quote
ovo sam morao okreciti
[URL=http://www.directupload.net][/URL]

Go to Top of Page

ike666
Average Member

709 Posts

Member since 01/11/2012

Posted - 31/03/2014 : 22:26:58  Show Profile Show Extended Profile  Send ike666 a Private Message  Reply with Quote
Walter Venturi!

Rendal Mutant, Tkac, Jednooki Džek, Vatreno oko...
Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 01/04/2014 : 22:30:18  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message  Reply with Quote
Nikad ne dosadi ova scena.

Go to Top of Page

senokute
Senior Member

Germany
1367 Posts

Member since 08/01/2011

Posted - 03/04/2014 : 19:11:08  Show Profile Show Extended Profile  Send senokute a Private Message  Reply with Quote

[URL=http://www.directupload.net][/URL]

Go to Top of Page
Page: of 489 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.7 seconds. Snitz Forums 2000