Author |
Topic  |
tronožac
Average Member

Serbia
509 Posts
Member since 04/05/2008 |
Posted - 31/03/2014 : 08:42:07
|
Omašio si loptu Mladjo-jednog sam čoveka tako označio,ne ,naopako, ceo narod. Ne može se zažmuriti na njegov pad i malodušje kada želi da umiri savest tako što će je ubiti mržnjom prema svojoj braći.
Dsormaz1 neprestano koketira sa takvim glupostima,ali prenos ovog teksta je vrhunac,kao i njegova tvrdnja da je istinit,verovatno mu se najviše dopao deo o nama Srbima? Ovo je otvoreno propagiranje ustaštva i ne razumem zašto to tolerišete? |
 |
|
Jasko
Advanced Member

(2).gif)
Nicaragua
6228 Posts
Member since 29/02/2012 |
Posted - 31/03/2014 : 10:26:58
|
quote: Originally posted by dsormaz1
quote: Originally posted by tronožac
O kakvim uvredljivim insinuacijama pričaš Mladjo? Da li je iko pročitao ovaj tekst,dsormaz priznaje da nije ali se kune da je sve u njemu istina.
Naveo sam da sam pročitao otprilike polovicu teksta. Donji dio nisam, jer nisam imao vremena. Stavio sam taj link isključivo zato što je tekst bio vezan za aktualnu temu: Ukrajina, Krim, Rusija... Ne namjeravam više širiti tu temu ni bilo što dodatno pojašnjavati u vezi tog teksta.
Jesi li ti blesav ili se praviš blesav? |
 |
|
dsormaz1
Advanced Member

.jpg)
13156 Posts
Member since 28/04/2002 |
Posted - 31/03/2014 : 10:35:33
|
quote: Originally posted by Jasko
quote: Originally posted by tronožac
O kakvim uvredljivim insinuacijama pričaš Mladjo? Da li je iko pročitao ovaj tekst,dsormaz priznaje da nije ali se kune da je sve u njemu istina.
Naveo sam da sam pročitao otprilike polovicu teksta. Donji dio nisam, jer nisam imao vremena. Stavio sam taj link isključivo zato što je tekst bio vezan za aktualnu temu: Ukrajina, Krim, Rusija... Ne namjeravam više širiti tu temu ni bilo što dodatno pojašnjavati u vezi tog teksta.
Jesi li ti blesav ili se praviš blesav?
Pravim se "Jasko". To dođe na isto. |
 |
|
dsormaz1
Advanced Member

.jpg)
13156 Posts
Posted - 31/03/2014 : 10:39:51
|
quote: Originally posted by tronožac Dsormaz1 neprestano koketira sa takvim glupostima,ali prenos ovog teksta je vrhunac,kao i njegova tvrdnja da je istinit,verovatno mu se najviše dopao deo o nama Srbima? Ovo je otvoreno propagiranje ustaštva i ne razumem zašto to tolerišete?
Lupetaš bezveze. Pogledaj se dobro u ogledalo, ne bi ti škodilo. Već sam bar 2 put spomenuo da sam pročitao oko polovice tog teksta, da sam ga prenio ovdje samo zbog Ukrajine, Krima i Rusije, sad se već počinjem osjećati poput nekakve papige kad to stalno moram ponavljati. |
Edited by - dsormaz1 on 31/03/2014 10:54:58 |
 |
|
Jasko
Advanced Member

(2).gif)
Nicaragua
6228 Posts
|
dsormaz1
Advanced Member

.jpg)
13156 Posts
Posted - 31/03/2014 : 11:53:42
|
quote: Originally posted by Jasko
Ako kažeš da si pročitao prvu polovinu, onda se praviš. Taj prvi deo i nema mnogo veze sa situacijom u Ukrajini.
Naprotiv, cijeli taj dio je posvećen situaciji u Ukrajini i Krimu, uz osvrt na povijesnu pozadinu. Ne znam tko se stvarno pravi... |
 |
|
Jasko
Advanced Member

(2).gif)
Nicaragua
6228 Posts
|
tronožac
Average Member

Serbia
509 Posts
Member since 04/05/2008 |
Posted - 31/03/2014 : 12:27:59
|
quote: Originally posted by tronožac Dsormaz1 neprestano koketira sa takvim glupostima,ali prenos ovog teksta je vrhunac,kao i njegova tvrdnja da je istinit,verovatno mu se najviše dopao deo o nama Srbima? Ovo je otvoreno propagiranje ustaštva i ne razumem zašto to tolerišete?
Lupetaš bezveze. Pogledaj se dobro u ogledalo, ne bi ti škodilo. Već sam bar 2 put spomenuo da sam pročitao oko polovice tog teksta, da sam ga prenio ovdje samo zbog Ukrajine, Krima i Rusije, sad se već počinjem osjećati poput nekakve papige kad to stalno moram ponavljati.
Stvarno nemaš petlje-da li se slažeš sa ovom ustaškom propagandom ili ne?Kako možeš da postavljaš tekst koji nisi ni pročitao?Kako možeš da tvrdiš da je tekst istinit kada ga nisi ni pročitao? |
 |
|
mladjo
Advanced Member

.jpg)
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 31/03/2014 : 12:32:28
|
Dobro hajmo dosta više o tome, ok?
Vratite se na temu. |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
 |
|
wolf
Advanced Member

4577 Posts
Member since 05/08/2003 |
Posted - 31/03/2014 : 18:55:03
|
Svakim danom postaje sve jasnije da ovaj luđak ima vrlo opasne namjere.
Nadam se samo da će među normalnim Rusima prevladati razum, te ako nikako drugačije, da će se kod njih naći neki Von Stauffenberg i da će biti uspješan. I neka netko porekne da je luđak s obzirom na neskrivene opsesije propalim Ruskim carstvom i Sovjetskim savezom... |
 |
|
dsormaz1
Advanced Member

.jpg)
13156 Posts
|
KRAS
Advanced Member

.jpg)
Slovenia
7797 Posts
Member since 18/05/2003 |
Posted - 31/03/2014 : 20:14:06
|
quote: Originally posted by wolf
Nadam se samo da će među normalnim Rusima prevladati razum, te ako nikako drugačije, da će se kod njih naći neki Von Stauffenberg i da će biti uspješan. I neka netko porekne da je luđak s obzirom na neskrivene opsesije propalim Ruskim carstvom i Sovjetskim savezom...
žrtvo cnn-a
šta tebe u stvari boli ona stvar, ako car vladimir obnavlja rusku imperiju?
i pazi šta pišeš, otvorene pretnje prema putinu mogle bi te skupo koštati...
kgb sve vidi i sve čuje |
 |
|
wolf
Advanced Member

4577 Posts
Posted - 31/03/2014 : 20:20:53
|
quote: Originally posted by KRAS
Nadam se samo da će među normalnim Rusima prevladati razum, te ako nikako drugačije, da će se kod njih naći neki Von Stauffenberg i da će biti uspješan. I neka netko porekne da je luđak s obzirom na neskrivene opsesije propalim Ruskim carstvom i Sovjetskim savezom...
žrtvo cnn-a
šta tebe u stvari boli ona stvar, ako car vladimir obnavlja rusku imperiju?
i pazi šta pišeš, otvorene pretnje prema putinu mogle bi te skupo koštati...
kgb sve vidi i sve čuje
Postaješ previše smiješan s tom forsiranom verbalnom agresijom na nas koji ne podržavamo luđaka. |
 |
|
KRAS
Advanced Member

.jpg)
Slovenia
7797 Posts
Posted - 31/03/2014 : 20:48:45
|
ja stvarno nemogu da razumem neke ovde, koji očigledno pričaju slavenskim jezikom a na strani su zapada protiv rusije...unatoč tome što im zapad nije dao budu svoj na svome, neki kažu i svih 1000 godina, pa i kad im je navodno dao nezavisnost, uzeo im je dušu..da o zemlji nepričamo...kakva beda vlada u regionu nemoram ja da vam pričam..kuknjavu čujete svaki dan...
nezaposlenost korupcija kriminal deložacije nepravda
a s druge strane, rusijA nas ni popreko pogledalA nijE, iako se tako lako okrećemo protiv rusije- NEKI od slavenskih naroda, čak su dragovoljno učestvovali u napadu na rusiju 41.g...
uz braću treba biti i kad su u krivu..a rusi u slučaju ukrajine nisu
kao da neko osporava to što su u ww2 rusi oslobodili kijev i varšavu
jer naime ista se borba vodi samo drugim metodama
VELIKI RAT PROTIV RUSIJE
s tim da rusi danas imaju lovu, imaju najmodernije i najmoćine oružje današnjice
i imaju GAS
a PUTIN se ucenjivat i zastrašivati neće dozvoliti |
 |
|
KRAS
Advanced Member

.jpg)
Slovenia
7797 Posts
Posted - 31/03/2014 : 20:57:21
|
Postaješ previše smiješan s tom forsiranom verbalnom agresijom na nas koji ne podržavamo luđaka.
bila je neka debata o navodnom ludilu vladimira putina u kontestu sa nuklearnim oružjem
prosečan konzument zapadne gebelsove propagande
nemože ništa drugo zaključiti iz te emisije nego da je putin- luđak
|
 |
|
wolf
Advanced Member

4577 Posts
Posted - 31/03/2014 : 21:02:38
|
Potpuno je bespredmetno, pa i uzaludno razmjenjivati mišljenje s nekim ovako zadojenim i pristranim, i tko ni pod razno ne prihvaća da ima i onih koji drugačije razmišljaju.
Načelno nemam ništa protiv same Rusije niti sam to igdje rekao (unatoč tome što su i oni sudjelovali dragovoljno u nekim ratovima u bližoj prošlosti). Problem je taj lik opterećem kompleksima veličine.
I molim te, doslovno te molim - ne nasmijavaj nas time kako oni koji ne podržavaju Ruse zbog toga žive u zadnjoj bijedi, kad i običan Rus tako živi. Nema to veze s podrškom, već je to kriza koja vlada na svjetskoj razini, a koju nisu zakuhali izrijekom ni Rusi ni Zapadnjaci, nego bankarski lobiji. |
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 31/03/2014 : 22:36:23
|
ja stvarno nemogu da razumem neke ovde, koji očigledno pričaju slavenskim jezikom a na strani su zapada protiv rusije...unatoč tome što im zapad nije dao budu svoj na svome, neki kažu i svih 1000 godina, pa i kad im je navodno dao nezavisnost, uzeo im je dušu..da o zemlji nepričamo...kakva beda vlada u regionu nemoram ja da vam pričam..kuknjavu čujete svaki dan...
nezaposlenost korupcija kriminal deložacije nepravda
a s druge strane, rusijA nas ni popreko pogledalA nijE, iako se tako lako okrećemo protiv rusije- NEKI od slavenskih naroda, čak su dragovoljno učestvovali u napadu na rusiju 41.g...
uz braću treba biti i kad su u krivu..a rusi u slučaju ukrajine nisu
kao da neko osporava to što su u ww2 rusi oslobodili kijev i varšavu
jer naime ista se borba vodi samo drugim metodama
VELIKI RAT PROTIV RUSIJE
s tim da rusi danas imaju lovu, imaju najmodernije i najmoćine oružje današnjice
i imaju GAS
a PUTIN se ucenjivat i zastrašivati neće dozvoliti
dok bi pod Rusijon sve procvitalo...  |
You stared at the abyss, you'll never rest in peace |
Edited by - lwood on 31/03/2014 22:36:54 |
 |
|
Dranki
Senior Member

2549 Posts
Member since 03/06/2007 |
|
dsormaz1
Advanced Member

.jpg)
13156 Posts
|
KRAS
Advanced Member

.jpg)
Slovenia
7797 Posts
Posted - 01/04/2014 : 12:01:02
|
Muhamed Filipović : Rusija
http://kliker.info/muhamed-filipovic-rusija/
Rusija nije dopustila da civilizovanje uništi originalnu kulturu, jezike i život tih ljudi, kako se to događa u svim zemljama kolonijalizma ili u Americi, pa da ih onda izučava kao mrtve muzejske eksponate
Ruse i Sovjete smo prihvatili jer smo morali, a zatim smo shvatili da pod njima možemo dobiti svoje nacionalne države (Uzbekistan, Kazahstan, Tadžikistan, Turkmenistan, Kirgistan) i sačuvati svoje narodne kulture, a one su toliko impregnirane islamom da je i islam, kako vidite, preživio u ovim krajevima kao dio priznatih narodnih kultura. Sami nikada ne bismo postigli ovakav industrijski, prosvjetni, naučni i kulturni razvoj da nismo prihvatili Ruse ili da su nam umjesto njih došli Englezi, kao u Indiji, Iraku ili Persiji.Sada imamo države, industriju, nauku i moderne naučne i školske institucije, pozorišta, opere, balete i muzičke akademije i samo čekamo vrijeme, a znamo da će ono doći, kada ćemo dobiti i državnu neovisnost. Da to nismo prihvatili bili bismo i ostali u onom položaju u kojem se nalaze ostali muslimani u Aziji i Africi, tj. u položaju kolonijalnih naroda i krajnjeg siromaštva. |
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Posted - 01/04/2014 : 19:08:48
|
Rusija nije dopustila da civilizovanje uništi originalnu kulturu, jezike i život tih ljudi, kako se to događa u svim zemljama kolonijalizma ili u Americi, pa da ih onda izučava kao mrtve muzejske eksponate
Ruse i Sovjete smo prihvatili jer smo morali, a zatim smo shvatili da pod njima možemo dobiti svoje nacionalne države (Uzbekistan, Kazahstan, Tadžikistan, Turkmenistan, Kirgistan) i sačuvati svoje narodne kulture, a one su toliko impregnirane islamom da je i islam, kako vidite, preživio u ovim krajevima kao dio priznatih narodnih kultura. Sami nikada ne bismo postigli ovakav industrijski, prosvjetni, naučni i kulturni razvoj da nismo prihvatili Ruse ili da su nam umjesto njih došli Englezi, kao u Indiji, Iraku ili Persiji.Sada imamo države, industriju, nauku i moderne naučne i školske institucije, pozorišta, opere, balete i muzičke akademije i samo čekamo vrijeme, a znamo da će ono doći, kada ćemo dobiti i državnu neovisnost. Da to nismo prihvatili bili bismo i ostali u onom položaju u kojem se nalaze ostali muslimani u Aziji i Africi, tj. u položaju kolonijalnih naroda i krajnjeg siromaštva.
ovo je neki šaljivđija?  da ,toliko su prihvatili Ruse a pogotovo Sovjete da su do Staljina trajale pobune u nekim krajevima. |
 |
|
dsormaz1
Advanced Member

.jpg)
13156 Posts
Posted - 01/04/2014 : 19:35:42
|
quote: Originally posted by lwood
Ruse i Sovjete smo prihvatili jer smo morali, a zatim smo shvatili da pod njima možemo dobiti svoje nacionalne države (Uzbekistan, Kazahstan, Tadžikistan, Turkmenistan, Kirgistan) i sačuvati svoje narodne kulture, a one su toliko impregnirane islamom da je i islam, kako vidite, preživio u ovim krajevima kao dio priznatih narodnih kultura. Sami nikada ne bismo postigli ovakav industrijski, prosvjetni, naučni i kulturni razvoj da nismo prihvatili Ruse ili da su nam umjesto njih došli Englezi, kao u Indiji, Iraku ili Persiji.Sada imamo države, industriju, nauku i moderne naučne i školske institucije, pozorišta, opere, balete i muzičke akademije i samo čekamo vrijeme, a znamo da će ono doći, kada ćemo dobiti i državnu neovisnost. Da to nismo prihvatili bili bismo i ostali u onom položaju u kojem se nalaze ostali muslimani u Aziji i Africi, tj. u položaju kolonijalnih naroda i krajnjeg siromaštva.
ovo je neki šaljivđija?  da ,toliko su prihvatili Ruse a pogotovo Sovjete da su do Staljina trajale pobune u nekim krajevima.
Muhamed Filipović-Tunjo, mislim da je BH akademik. Nije se osvrnuo na deportacije cijelih naroda (između ostalih i muslimana Tatara i Čečena) u Sibir. |
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
|
KRAS
Advanced Member

.jpg)
Slovenia
7797 Posts
Posted - 01/04/2014 : 23:29:28
|
quote: Originally posted by lwood
ovo je neki šaljivđija?  da ,toliko su prihvatili Ruse a pogotovo Sovjete da su do Staljina trajale pobune u nekim krajevima.
Muhamed Filipović-Tunjo, mislim da je BH akademik. Nije se osvrnuo na deportacije cijelih naroda (između ostalih i muslimana Tatara i Čečena) u Sibir.
ja mislim da je to najistaknutiji intelektualac danas u bih
i neznam što vas dvojica nemožete priznati, tako pogubnu činjenicu za zapad- čitate stripove kao i ja...
sjetite se samo koliko ste puta suzu pustili zbog zla nanijetog indijancima
koliko je puta samo zagor krikuo od boli-kad je vidio masakre...
indijanci u SAD imaju rezervate i mogu držat kockarnice..
a njihov broj je zanemariv-otprilike kolko i bizona
ruska federacija pak, je država mnogih naroda i plemena.uz brojne autonomije.neki čak imaju status republike.
rusija je svoje starosjedioce očuvala
zapad ih je pogubio
džabe vam se pozivat na staljina |
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Posted - 02/04/2014 : 09:52:16
|
a je si ga nalupeta,bez kraja i početka. to šta ovi imaju republike ,autonomne okruge itd mogu zahvalit samo komunistima. Lenjin je govoria za carsku Rusiju da je tamnica naroda.
|
 |
|
Topic  |
|
|
|