forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Kolekcija ludosti i zanimljivosti iz novina
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 678

kiky
stripovi.com suradnik

7368 Posts

Member since 17/07/2003

Posted - 26/03/2014 : 18:33:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit kiky's Homepage  Send kiky a Private Message
http://www.index.hr/vijesti/clanak/novi-udar-vlade-na-nezaposlene-mrsic-ukida-mjere-aktivne-politike-zaposljavanja/736174.aspx

e, kako smo nisko pali... očajnički se čeka "đeparac" iz EU fondova kako bi se podijelio mrsićevim "pripravnicima" za 1600 kuna u praktički jedinoj mjeri po kojoj se danas zapošljavaju ljudi. jad i bijeda. i dno dna.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 26/03/2014 : 20:53:53  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by kiky

http://www.index.hr/vijesti/clanak/novi-udar-vlade-na-nezaposlene-mrsic-ukida-mjere-aktivne-politike-zaposljavanja/736174.aspx

e, kako smo nisko pali... očajnički se čeka "đeparac" iz EU fondova kako bi se podijelio mrsićevim "pripravnicima" za 1600 kuna u praktički jedinoj mjeri po kojoj se danas zapošljavaju ljudi. jad i bijeda. i dno dna.

ovo više nije ni dno nego rovarenje u mulju

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13156 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 27/03/2014 : 11:06:42  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message
http://www.vecernji.hr/svijet/odsad-svi-sjevernokoreanci-moraju-imati-istu-frizuru-kao-kim-jong-un-929162

http://www.vecernji.hr/svijet/beskucniku-30-godina-robije-zbog-krade-cipela-929043
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 27/03/2014 : 11:16:03  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by dsormaz1

http://www.vecernji.hr/svijet/odsad-svi-sjevernokoreanci-moraju-imati-istu-frizuru-kao-kim-jong-un-929162

http://www.vecernji.hr/svijet/beskucniku-30-godina-robije-zbog-krade-cipela-929043

jbate koja samovolja

Go to Top of Page

kiky
stripovi.com suradnik

7368 Posts

Member since 17/07/2003

Posted - 27/03/2014 : 12:30:14  Show Profile Show Extended Profile  Visit kiky's Homepage  Send kiky a Private Message
http://www.index.hr/vijesti/clanak/hdzovom-milijanu-brkicu-ponistena-diploma/736347.aspx

i naravno, jedina obrambena retorika ovakovih ništarija je uvijek ista; "ovo je čisti politički progon!"
Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13156 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 27/03/2014 : 19:44:04  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message
quote:
Originally posted by lwood

quote:
Originally posted by dsormaz1

jbate koja samovolja

Egipatski Roy Bean.
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 28/03/2014 : 23:19:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message
Nase bake i djetinjstvo su daleko ispred znanosti. Nikad nismo bili bolesniji nego sada kada nam znaju lijek za svaku bolest..
Vec godinama u mojim kolacima i nekim jelima nema margarina svih naziva ni praskova raznih. Samo mast i soda bikarbona. I kuhinja mirise na djetinjstvo kad se pece..

Veliki povratak svinjske masti, stručnjaci utvrdili da je zdravija od maslaca!

“Znanstveno utemeljene” tabue o uzročno-posljedičnoj vezi između koronarnih bolesti i masne hrane ruši nova studija Britanske zaklade za srce koja je objedinila čak 72 istraživanja provedena na uzorku od 600 tisuća ispitanika.

Zato, kako piše Večernji list, masti i proteini polako, ali sigurno vraćaju reputaciju zdrave hrane, a glavni krivci za bolesti postaju – ugljikohidrati.

Apsolutni hit u gastronomiji, uz nedodirljivo mjesto koje na tronu poželjnih masti drži ekstradjevičansko maslinovo ulje, jest svinjska mast!

Gledate li na masne kiseline koje sadrži, svinjska mast bolja je od maslaca. Sadrži 60 posto mononezasićenih masti, a te masti povezane su s niskim rizikom od srčanih bolesti. Maslac, za usporedbu, sadrži 45 posto mononezasićenih masti.

Većinu mononezasićenih masti u svinjskoj masti čini oleinska kiselina, vrlo zdrava masna kiselina koja pomaže radu srca i koja je povezana s manjim razinama lošeg LDL kolesterola.

Za zdravlje je važna i ova osobina svinjske masti: njezina točka dimljenja vrlo je visoka, oko 190 Celzijevih stupnjeva, pa je idealna za prženje, a meso neće upiti toliko masnoće i bit će probavljivije

http://zgexpress.net/veliki-povratak-svinjske-masti-strucnjaci-utvrdili-da-je-zdravija-od-maslaca/

~ Prvo suputnik onda put ~
Go to Top of Page

Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts

Member since 05/05/2008

Posted - 29/03/2014 : 10:00:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Risar_69 a Private Message
nešto o zaboravljenom Černobilu:

http://www.youtube.com/watch?v=eWwhRjGBNb4

Kad pocneš crtati, uvek moraš imati na kraju olovke, srce, ruku i misli!
Go to Top of Page

Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts

Member since 05/05/2008

Posted - 29/03/2014 : 11:44:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Risar_69 a Private Message
http://pixelizam.com/kako-je-mafija-pokusala-zaustaviti-snimanje-kultnog-kuma/

Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 30/03/2014 : 10:56:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message
Kandidat s tamne strane Sile.

http://www.tportal.hr/vijesti/svijet/324281/I-Darth-Vader-zeli-biti-predsjednik-Ukrajine.html

Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite,
i ta ce mi mladost teško pasti...
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 30/03/2014 : 12:22:50  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message
nastojim

razumjeti?

"Tajice - đavolov predmet"

DRUŠTVENIM se mrežama ovih dana počeo širiti tekst koji je na stranici DUHOS (Duhovnost osječkih studenata) objavljen još krajem prošle godine.

Razlog zbog kojih je ovaj tekst privukao pažnju korisnika Facebooka leži u bijesu koji kod autorice izazivaju - tajice.

Naime, nepoznata autorica tajice naziva "glavnim odjevnim đavoljim predmetom", a očito je da zabrinutost jednim dijelom izaziva i činjenica da sa zaručnikom živi u "predbračnoj čistoći" te bi mu već spomenuti "glavni odjevni đavolov predmet" mogao izazvati nečiste misli.

Nažalost, nedugo nakon što smo vijest objavili, tekst je misteriozno nestao sa stranice.

http://www.index.hr/black/clanak/tajice-djavolov-predmet-tekst-ljutite-vjernice-postao-hit-na-drustvenim-mrezama/736817.aspx

U svakom slučaju, isticati neki poseban detalj ne bi imalo smisla jer cijeli je članak pravi biser nenamjerne duhovitosti, stoga u njemu valja uživati u cijelosti.

edit:

This photo was actually done in protest of a study in Brazil which interviewed citizen 86.1% of which were women who gave the opinion that if a woman is dressed provocatively they SHOULD be raped.

This photo was posted on STFU, Conservatives Tumblr page last night. The reason why I'm sharing it is not because of the photo itself (which is epic in it's own right), but for the comments it generated.

One person wrote, "but then again, its kind like putting a meat suit on and telling a shark not to eat you".

STFU responded (with bolded text):

"We (men) are not fucking sharks!

We are not rabid animals living off of pure instinct

We are capable of rational thinking and understanding.

Just because someone is cooking food doesn’t mean you’re entitled to eat it.

Just because a banker is counting money doesn’t mean you’re being given free money.

Just because a person is naked doesn’t mean you’re entitled to fuck them.

You are not entitled to someone else’s body just because it’s exposed.

What is so fucking difficult about this concept?"

Edited by - Just_Charlie on 30/03/2014 12:34:40
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 30/03/2014 : 12:50:22  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by Just_Charlie

nastojim

razumjeti?

"Tajice - đavolov predmet"

DRUŠTVENIM se mrežama ovih dana počeo širiti tekst koji je na stranici DUHOS (Duhovnost osječkih studenata) objavljen još krajem prošle godine.

Razlog zbog kojih je ovaj tekst privukao pažnju korisnika Facebooka leži u bijesu koji kod autorice izazivaju - tajice.

Naime, nepoznata autorica tajice naziva "glavnim odjevnim đavoljim predmetom", a očito je da zabrinutost jednim dijelom izaziva i činjenica da sa zaručnikom živi u "predbračnoj čistoći" te bi mu već spomenuti "glavni odjevni đavolov predmet" mogao izazvati nečiste misli.

Nažalost, nedugo nakon što smo vijest objavili, tekst je misteriozno nestao sa stranice.

http://www.index.hr/black/clanak/tajice-djavolov-predmet-tekst-ljutite-vjernice-postao-hit-na-drustvenim-mrezama/736817.aspx

U svakom slučaju, isticati neki poseban detalj ne bi imalo smisla jer cijeli je članak pravi biser nenamjerne duhovitosti, stoga u njemu valja uživati u cijelosti.

edit:

This photo was actually done in protest of a study in Brazil which interviewed citizen 86.1% of which were women who gave the opinion that if a woman is dressed provocatively they SHOULD be raped.

This photo was posted on STFU, Conservatives Tumblr page last night. The reason why I'm sharing it is not because of the photo itself (which is epic in it's own right), but for the comments it generated.

One person wrote, "but then again, its kind like putting a meat suit on and telling a shark not to eat you".

STFU responded (with bolded text):

"We (men) are not fucking sharks!

We are not rabid animals living off of pure instinct

We are capable of rational thinking and understanding.

Just because someone is cooking food doesn’t mean you’re entitled to eat it.

Just because a banker is counting money doesn’t mean you’re being given free money.

Just because a person is naked doesn’t mean you’re entitled to fuck them.

You are not entitled to someone else’s body just because it’s exposed.

What is so fucking difficult about this concept?"

Text je prelud

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 30/03/2014 : 13:34:10  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message
Kako je Isus postao alkoholičar

Bog se povukao u osamu i zamolio me da ga neko vrijeme ne uznemirujem u svojim nocnim razgovorima dok ne zavrsi s rehabilitacijom. Proucava budizam i vecinu vremena meditira u domu brace budista negdje na vrhovima Himalaje.
Kako sam navikla mnoge svjetovne stvari raspraviti s onim koji je taj svijet stvorio i ukazati mu na nebrojene kikseve, i sto sve se uime njega i pod njegovu volju trpa, morala sam preci na Sina.
Stvari ne mogu ostati nerijesene, zaguravane pod tepih. Barem ne kod mene, koja imam bezbroj pitanja, neutazivu znatizelju i svu svoju slobodu i slobodnu volju u svom posjedu. Tako sam Isusa pozvala da
koraca ponekad samnom, da ga sprovedem svijetom koji cu mu pokazati svojim ocima a ne uljepsanim, cenzuriranim i laznim izvjestajima koje mu salju crkvenjaci.. Sjeli smo u kafic i nakon moje prve price narucio si je pivo. Otkrio je da mu ta kap alkohola pomaze da sacuva
ostatke razuma, i uma i duha kojeg je poceo gubiti. Nista nije dugo govorio, samo me slusao, i samnom hodao, surfao, dok ga nisam naucila kako da to sam cini, i bez posrednika, putem interneta, otkrije svu istinu ovoga svijeta.

Nakon ovog clanka, jos jedne vjernice, koja zaziva krv njegovu, da nas zastiti od zla i napasti u sasvim drugom obliku, od zla koje je on onomad imao na umu, shvativsi koliko je izvitopereno i unisteno sve u ime njegovo, osjetio se zlostavljano. Obescasceno, i tako irelevantno da je zanijemio, pozeljevsi da je barem i onda nijem bio, te tako izbjegao da danas postane predmentom tolike manipulacije i inspiracije za sva bolesna dusevna stanja..
Uletio je k meni kroz vrata, kao da bjezi od razapeca na novom krizu na koji se pribijeno osjetio i posegnuo rukom u frizider u potrazi za alkoholom. Nijem, izbezumljen onim sto je vidio, cuo, i na internetu otkrio, Isus svoju utjehu pronalazi u mom frizideru i bol svoju utapa u alkoholu. Sad supijan lezi na kaucu i nesto si govori u bradu..
Mislim da je to opet ono: "Oce! Oni ne znaju sto cine"..(ovaj put je izostavio "oprosti im"..bit ce grdo..)
Netko je morao, pod svaku cijenu Isusu otkriti pravu istinu.

Oprosti mi Boze, nisam kriva, krivo je more. Da ti sin nije onda hodao po toj vodi, mnogi danas ne bi imali inspiraciju pozivati se na njega, navodeci ga kao razlog iza kojeg skrivaju svoje mentalne bolesti.

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 30/03/2014 : 21:27:49  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:

Bog se povukao u osamu i zamolio me da ga neko vrijeme ne uznemirujem u svojim nocnim razgovorima dok ne zavrsi s rehabilitacijom. Proucava budizam i vecinu vremena meditira u domu brace budista negdje na vrhovima Himalaje.
Kako sam navikla mnoge svjetovne stvari raspraviti s onim koji je taj svijet stvorio i ukazati mu na nebrojene kikseve, i sto sve se uime njega i pod njegovu volju trpa, morala sam preci na Sina.
Stvari ne mogu ostati nerijesene, zaguravane pod tepih. Barem ne kod mene, koja imam bezbroj pitanja, neutazivu znatizelju i svu svoju slobodu i slobodnu volju u svom posjedu. Tako sam Isusa pozvala da
koraca ponekad samnom, da ga sprovedem svijetom koji cu mu pokazati svojim ocima a ne uljepsanim, cenzuriranim i laznim izvjestajima koje mu salju crkvenjaci.. Sjeli smo u kafic i nakon moje prve price narucio si je pivo. Otkrio je da mu ta kap alkohola pomaze da sacuva
ostatke razuma, i uma i duha kojeg je poceo gubiti. Nista nije dugo govorio, samo me slusao, i samnom hodao, surfao, dok ga nisam naucila kako da to sam cini, i bez posrednika, putem interneta, otkrije svu istinu ovoga svijeta.

Nakon ovog clanka, jos jedne vjernice, koja zaziva krv njegovu, da nas zastiti od zla i napasti u sasvim drugom obliku, od zla koje je on onomad imao na umu, shvativsi koliko je izvitopereno i unisteno sve u ime njegovo, osjetio se zlostavljano. Obescasceno, i tako irelevantno da je zanijemio, pozeljevsi da je barem i onda nijem bio, te tako izbjegao da danas postane predmentom tolike manipulacije i inspiracije za sva bolesna dusevna stanja..
Uletio je k meni kroz vrata, kao da bjezi od razapeca na novom krizu na koji se pribijeno osjetio i posegnuo rukom u frizider u potrazi za alkoholom. Nijem, izbezumljen onim sto je vidio, cuo, i na internetu otkrio, Isus svoju utjehu pronalazi u mom frizideru i bol svoju utapa u alkoholu. Sad supijan lezi na kaucu i nesto si govori u bradu..
Mislim da je to opet ono: "Oce! Oni ne znaju sto cine"..(ovaj put je izostavio "oprosti im"..bit ce grdo..)
Netko je morao, pod svaku cijenu Isusu otkriti pravu istinu.

Oprosti mi Boze, nisam kriva, krivo je more. Da ti sin nije onda hodao po toj vodi, mnogi danas ne bi imali inspiraciju pozivati se na njega, navodeci ga kao razlog iza kojeg skrivaju svoje mentalne bolesti.

čekaj da ovo Amos vidi

Go to Top of Page

panzer
Advanced Member

12802 Posts

Member since 18/05/2005

Posted - 31/03/2014 : 09:43:33  Show Profile Show Extended Profile  Send panzer a Private Message
http://www.telegraph.co.uk/foodanddrink/foodanddrinknews/10727624/How-beer-with-your-BBQ-could-save-your-life.html

Ich bin kein Mensch, ich bin kein Tier, ich bin ein Panzer-Grenadier!
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 31/03/2014 : 12:50:02  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message
“Mi djeca s kolodvora ZOO”

Christiane Felscherinow (52), glavni lik slavnog romana, berlinska narkomanka i prostitutka, s njemačkom novinarkom Sonjom Vukovic lani je objavila knjigu ‘Moj drugi život’ u kojoj otkriva što joj se sve događalo od 1978. do danas.

http://www.jutarnji.hr/-quot-knjiga--mi-djeca-s-kolodvora-zoo--osigurala-mi-je-financijsku-sigurnost-pa-nikada-nisam-radila--spavala-sam-s-davidom-bowiejem-i-nickom-caveom--ali-sam-se-nastavila-drogirati-i-sada-umirem-od-hepatitisa-c-quot-/1178210/

----

I Jutarnji prenosi pricu "Tajice"

http://www.jutarnji.hr/-glavni-davlov-odjevni-predmet-su-tajice--kao-da-si-gol--ali-u-boji--bizarni-clanak-osjecke-studentice-postao-viralni-hit/1178343/

---------

Lijepa Nasa.

ZNATE LI ŠTO ZAPRAVO JEDETE Ovo su najčešće prevare s hranom u Hrvatskoj

http://www.jutarnji.hr/znate-li-sto-zapravo-jedete-ovo-su-najcesce-prevare-s-hranom-u-hrvatskoj/1178481/

Go to Top of Page

Amos
Senior Member

Croatia
2896 Posts

Member since 03/01/2011

Posted - 31/03/2014 : 12:50:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Amos a Private Message
quote:

quote:

...

čekaj da ovo Amos vidi

Nisam imao strpljenja pročitati do kraja..

Uža san gledati Inspektora Rexa, ali odusta san kad su prominili pasa.
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 31/03/2014 : 12:55:09  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message
quote:
Originally posted by Amos

quote:

quote:

...

čekaj da ovo Amos vidi

Nisam imao strpljenja pročitati do kraja..

Sad znas kako je Isusu kad cita duhovne portale i pisma vjernika.

Go to Top of Page

Amos
Senior Member

Croatia
2896 Posts

Member since 03/01/2011

Posted - 31/03/2014 : 13:03:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Amos a Private Message
Ovo u vezi tajica (ili gega kako smo ih zvali kada sam ja bio klapac) mi je debilno za ne povirovati.
Znači, neka ženska je napisala neki tekst o tome kako se kroz tajice vide obline pa se isti prenosi na svim portalima kao glavna vijest.

Članak je toliko iskarikiran i pretjeran da mi se čini da ga je netko napisao kao ruganje, a ne kao iskreno promišljanje o modnoj pojavi. S te strane mi čak i drži vodu jer sarkazmom izruguje protivni svjetonazor.
Ali da je to glavna vijest? Jadno društvo di je ovo vijest za naslovnice..

Uža san gledati Inspektora Rexa, ali odusta san kad su prominili pasa.
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 31/03/2014 : 13:04:52  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message
Fb stranica
Jesus Daily's

How many feel Jesus watches over us? Type Yes if you do

Idem se onesvijestit sad i past na krupnu sol, ne samo s koljenima, vec
se idem izvaljat cijela da se kaznim dok me Isus ispod oka gleda..poludila sam jer mi je Iskocio Isus na fejsu u gornjoj slici ..

oprostite na ovome..idem..se kazniti..malo sado-mazo, tak nesto..

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 31/03/2014 : 13:09:58  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message
quote:
Originally posted by Amos

Ovo u vezi tajica (ili gega kako smo ih zvali kada sam ja bio klapac) mi je debilno za ne povirovati.
Znači, neka ženska je napisala neki tekst o tome kako se kroz tajice vide obline pa se isti prenosi na svim portalima kao glavna vijest.

Članak je toliko iskarikiran i pretjeran da mi se čini da ga je netko napisao kao ruganje, a ne kao iskreno promišljanje o modnoj pojavi. S te strane mi čak i drži vodu jer sarkazmom izruguje protivni svjetonazor.
Ali da je to glavna vijest? Jadno društvo di je ovo vijest za naslovnice..

I moj klinac je zakljucio da je clanak bit ce zezancija, ali je urnebesno zabavan i pogađa u samu srz problema koje ljudi imaju sami sa sobom..

Zarucniku iz price bih preporucila da se u bijeg da, stovise, da promijeni kontinent.. Jer..takvi zarucnici postoje, samo kasno shvate da imaju izbor.

Go to Top of Page

Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts

Member since 05/05/2008

Posted - 31/03/2014 : 20:58:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Risar_69 a Private Message
http://web-tribune.com/iza-kulisa/cilj-zvanicne-medicine-je-da-se-ljudi-drze-bolesnima#

http://www.pressonline.rs/plus/zanimljivosti/305836/ova-devojka-trazila-je-bogatog-muza-odgovor-koji-je-dobila-od-jednog-bankara-ce-vas-sokirati.html

Edited by - Risar_69 on 31/03/2014 20:59:03
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 01/04/2014 : 01:16:33  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message
genijalan odgovor

Devojka koja se potpisala sa "Gospođica Zgodna" na jednom stranom forumu postavila je sledeće pismo:

Biću iskrena u potpunosti. Napunila sam 25 ove godine, veoma sam lepa, imam stila i dobar ukus. Želim da se udam za momka koji zarađuje 500.000 dolara godišnje ili i više od toga. Možda mislite da sam pohlepna, ali godišnja zarada od milion dolara u Njujorku znači da pripadate tek srednjoj klasi. Moj zahtev nije veliki. Da li ima ikog na ovom forumu ko zarađuje toliko? Da li su svi u braku? Htela sam da pitam šta treba da uradim da bih se udala za tako bogatu osobu? Među onima sa kojima sam izlazila, dečko koji je najviše zarađivao imao je 250.000 dolara godišnje. A za nekog ko želi da živi u luksuznoj stamebnoj zoni u zapadnom Njujorku, to jednostavno nije dovoljno. Zato, želim da pitam sve bogataše na ovom forumu, da mi odgovore na neka pitanja:

1. Gde mogu da sretnem najviše bogatih neženja? (Molim vas, nvaedite imena restorana, barova, teretana)
2. Koju staronosnu grupu bih trebala da ciljam?
3. Zašto je većina bogataša prosečnog izgleda?
4. Upoznala sam nekoliko devojaka koje nisu lepe ni zanimljive, a ipak su se bogato udale. Kako?
5. Kako odlučujete o tome ko će biti vaša devojka, a ko vaša žena?

A, evo kakav je odgovor dobila od jednog bogatog bankara i vlasnika kompanije. Zasigurno, to nije ono što je ona očekivala.

Poštovana gospođice,
Pročitao sam vaš post sa velikim intresovanjem. Pretpostavljam da postoji mnogo devojaka koje zanima odgovor na vaša pitanja. Dozvolite da analaziram situaciju kao profesionalni investitor. Moj godišnji prihod je nešto veći od 500.000 dolara godišnje, koji zadovoljavaju vaše zahteve, tako da se nadam da svi veruju da ne gubim vreme ovde tek tako. Sa stanovništva biznismena loša je odluka oženiti te. Odgovor je vrlo jednostavan... Dozvolite da vam objasnim!
Stavite sve na stranu, ono što vi suštinski pokušavate jeste da trampite "lepotu" za "novac": osoba A daje lepotu, a osoba B plaća za to što se čini pošteno! Međutim, postoji jdan problem - tvoja lepota će izbledeti, a moj novac neće nestati tek tako. Činjenica je da će se moj prihod iz godine u godinu povećavati, ali ti ne možeš biti lepša iz godine u godinu. Zato, sa stanovništva ekonomije ja dajem dobitak, a ti daješ nešto što gubi vrednost. Ako je lepota sve što imaš da daš, vremenom će se smanjivati njena "vrednost", a možda i potpuno nestane. Prema uslovima koje imamo na Volstritu sve čime trgujemo ima svoju poziciju, takozvanu "trgovinsku poziciju". U ovom slučaju to je izlaženje sa tobom. Ako vrednost onoga čime trgujemo pada, mi ćemo to prodati i nikako nije dobra ideja da to zadržimo dugoročno. Isto važi i sa brakom koji ste vi ponudili. Možda zvuči okrutno, ali mudra je odluka da sve čija je vrednost sklona amortizaciji bude prodato ili dato u zakup.
Svako ko godišnje ima 500.000 dolara nije budala - mi ćemo možda izaći sa tobom, ali te nikada nećemo oženiti. Savetovao bih ti da zaboraviš na udaju za bogatog momka. Usput, daleko bi bolje da sebi postaviš cilj da sama postaneš bogat čovek i zaradiš tih 500.000 dolara. Imaš veće šanse za to, nego da pronađeš bogatu budalu!
Nadam se da ti je ovaj odgovor pomogao.
Sa poštovanjem,
Direktor kompanije "J.P.Morgan"

http://www.pressonline.rs/plus/zanimljivosti/305836/ova-devojka-trazila-je-bogatog-muza-odgovor-koji-je-dobila-od-jednog-bankara-ce-vas-sokirati.html

Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 01/04/2014 : 09:59:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message

http://www.index.hr/vijesti/clanak/zeljka-markic-referendumom-zabranjuje-tajice/737201.aspx

Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite,
i ta ce mi mladost teško pasti...
Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13156 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 01/04/2014 : 10:22:49  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message
http://www.vecernji.hr/svijet/zbog-smrtonosne-facebook-igre-djevojcica-9-zavrsila-u-bolnici-930236
Go to Top of Page
Page: of 678 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.23 seconds. Snitz Forums 2000