Author |
Topic |
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19671 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 01/04/2014 : 13:21:24
|
Poll Question:
Jeste li zadovoljni ovim odabirom?
Who Can Vote? Only Members can vote. You need to register or be logged in to vote.
|
|
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
|
ike666
Average Member
709 Posts
Member since 01/11/2012 |
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19671 Posts
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
|
Johnny Difool
Advanced Member
Croatia
13988 Posts
Member since 21/02/2010 |
|
Zagor12
Advanced Member
Croatia
6763 Posts
Member since 23/08/2010 |
|
D.J.
stripovi.com suradnik
USA
7114 Posts
Member since 21/07/2002 |
Posted - 01/04/2014 : 20:57:49
|
Da je rekao Chiarolla, ne bi bilo sumnje da se radi o sali. Da je rekao Verni nitko se ne bi iznenadio (osim razacorao ) jer vecina nas ocekuje da ce Verni biti izabran, ali da sala bude bolja King je (mudro) izabrao Laurenija koji vec crta naslovnice za VC i cijenjen je u Italiji. Tako da Laurenti kao Burattinijev izbor i nije neka naucna fantastika. |
www.epicentercomics.com |
|
|
ike666
Average Member
709 Posts
|
emirem
Advanced Member
10814 Posts
Member since 18/01/2010 |
Posted - 02/04/2014 : 21:53:24
|
Definetli nou! |
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!" |
|
|
Windwalker
Advanced Member
Croatia
4530 Posts
Member since 08/03/2008 |
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22313 Posts
Member since 10/11/2007 |
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Posted - 03/04/2014 : 00:00:24
|
quote: Originally posted by Windwalker
Ovo je preloše napravljeno, da mu vidim samo facu vjerojatno ne bih pogodio o kome se radi. |
Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua |
|
|
Zeljko Ferri
Senior Member
Serbia
1304 Posts
Member since 15/12/2004 |
|
velka031
Advanced Member
Croatia
17009 Posts
Member since 18/03/2010 |
Posted - 03/04/2014 : 20:33:22
|
Laurenti cak i ima dobre ideje, ne mogu to poreci, ali jebe ga izvedba... Ostaje srednja struja kvalitete Zagorovih crtaca sa nikakvim sansama da se probije u vrh, jednostavno nema dovoljno talenta, volje, nicega... I ne znam gdje su oci tim Talijanima koji ga toliko cijene... |
|
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Posted - 03/04/2014 : 21:19:04
|
quote: Originally posted by velka031 I ne znam gdje su oci tim Talijanima koji ga toliko cijene...
Vjerojatno su prije puno čitali Tarzana pa im ostalo u zjenici oka. |
|
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22313 Posts
Posted - 03/04/2014 : 21:32:20
|
quote: Originally posted by velka031
Ostaje srednja struja kvalitete Zagorovih crtaca sa nikakvim sansama da se probije u vrh, jednostavno nema dovoljno talenta, volje, nicega...
Ima, ali im Sergio/Boselli ponude vise novca da predju na Texa i tamo protrace talenat. Na stranu Font, koja su dva najbolja crtaca iz Texove ekipe? Piccinelli i Rubini! Poznata nam imena, zar ne?! Rubini je moj zakljucak po Zagorovoj epizodi iz JA, crtez je sa druge planete. Pogledao sam bas crteze zadnjih Texovih epizoda, nijedan ni blizu Piccinelliju. U medjuvremenu je covjek postao bolji i od Ville. Jedino vidim Fonta ispred njega, ali to su ipak razliciti stilovi, pa bi se moglo jos o tome diskutovati. |
|
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19671 Posts
|
velka031
Advanced Member
Croatia
17009 Posts
Posted - 03/04/2014 : 22:29:51
|
quote: Originally posted by King Warrior
Ostaje srednja struja kvalitete Zagorovih crtaca sa nikakvim sansama da se probije u vrh, jednostavno nema dovoljno talenta, volje, nicega...
Ima, ali im Sergio/Boselli ponude vise novca da predju na Texa i tamo protrace talenat. Na stranu Font, koja su dva najbolja crtaca iz Texove ekipe? Piccinelli i Rubini! Poznata nam imena, zar ne?! Rubini je moj zakljucak po Zagorovoj epizodi iz JA, crtez je sa druge planete. Pogledao sam bas crteze zadnjih Texovih epizoda, nijedan ni blizu Piccinelliju. U medjuvremenu je covjek postao bolji i od Ville. Jedino vidim Fonta ispred njega, ali to su ipak razliciti stilovi, pa bi se moglo jos o tome diskutovati.
Upravo tako, Rubini i Piccinelli najbolji su Texovi crtaci, uz bracu Cestaro koji su stvarno briljantni i naravno, Fonta... Ostali su ili na zalasku (Ticci, Fusco...) ili precijenjeni (Civitelli)... |
|
|
going going
Advanced Member
Serbia
11857 Posts
Member since 24/04/2012 |
Posted - 03/04/2014 : 22:41:52
|
Ima, ali im Sergio/Boselli ponude vise novca da predju na Texa i tamo protrace talenat. Na stranu Font, koja su dva najbolja crtaca iz Texove ekipe? Piccinelli i Rubini! Poznata nam imena, zar ne?! Rubini je moj zakljucak po Zagorovoj epizodi iz JA, crtez je sa druge planete. Pogledao sam bas crteze zadnjih Texovih epizoda, nijedan ni blizu Piccinelliju. U medjuvremenu je covjek postao bolji i od Ville. Jedino vidim Fonta ispred njega, ali to su ipak razliciti stilovi, pa bi se moglo jos o tome diskutovati.
Upravo tako, Rubini i Piccinelli najbolji su Texovi crtaci, uz bracu Cestaro koji su stvarno briljantni i naravno, Fonta... Ostali su ili na zalasku (Ticci, Fusco...) ili precijenjeni (Civitelli)...
Moram da dodam odlicnog Ortiza! Meni je njegov Teks najbolji i brace Cestaro. Video sam Piccinelijeve table rasturaju! A Rubinijeve nisam, gde ste ih pronasli?
|
|
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22313 Posts
|
ike666
Average Member
709 Posts
Posted - 03/04/2014 : 23:13:44
|
Slažem se, Piccinelli vrhunski, puno bolje nego prije u Zagoru. Neka nam ga vrate,a damo im Chiarollu i Laurentija u paketu |
Rendal Mutant, Tkac, Jednooki Džek, Vatreno oko... |
|
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19671 Posts
Posted - 04/04/2014 : 11:17:23
|
quote: Originally posted by going going
Upravo tako, Rubini i Piccinelli najbolji su Texovi crtaci, uz bracu Cestaro koji su stvarno briljantni i naravno, Fonta... Ostali su ili na zalasku (Ticci, Fusco...) ili precijenjeni (Civitelli)...
Moram da dodam odlicnog Ortiza! Meni je njegov Teks najbolji i brace Cestaro. Video sam Piccinelijeve table rasturaju! A Rubinijeve nisam, gde ste ih pronasli?
Ja sam govorio iskljucivo o sadasnjim crtacima, Ortiz na zalost tu vise ne pripada.
King Warrior, ja nisam vidio montalesovu osvetu, ali imam neki talijanski tex traperi iz yellowstonea, gdje piccinelli rastura.
Imam i jedan talijanski cestarov tex, isto fenomenalan crtez. |
|
|
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19671 Posts
Posted - 04/04/2014 : 11:53:30
|
quote: Originally posted by going going
Ja sam govorio iskljucivo o sadasnjim crtacima, Ortiz na zalost tu vise ne pripada.
King Warrior, ja nisam vidio montalesovu osvetu, ali imam neki talijanski tex traperi iz yellowstonea, gdje piccinelli rastura.
Imam i jedan talijanski cestarov tex, isto fenomenalan crtez. |
|
|
|
bjelolasica
stripovi.com suradnik
Croatia
5106 Posts
Member since 30/08/2009 |
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Posted - 04/04/2014 : 12:02:49
|
quote: Originally posted by ike666
Slažem se, Piccinelli vrhunski, puno bolje nego prije u Zagoru. Neka nam ga vrate,a damo im Chiarollu i Laurentija u paketu
Teško bi takva 2 zgubidana itko normalan primio u Texovu ekipu, najbolje bi ih bilo baciti u neki novi serijal gdje je najmanja šteta. |
|
|
velka031
Advanced Member
Croatia
17009 Posts
Posted - 04/04/2014 : 21:26:49
|
VC Tex 18 - Kisa, crtez dobar do perverzije, naravno, braca Cestaro, to pogledati i uvjeriti se da Cassaro, D arcangelo, Sedioli, Chiarolla, Laurenti, Mangiantini, Gramaccioni ne mogu prismrditi tome ni da se uzme najbolje od svakoga od njih i pretoci u jednog crtaca... Zagora netko u SBE tretira jako lose, jer Tex nema prakticno nijednog crtaca koji je "kvaliteta" navedenih! |
|
|
Topic |
|