ovo je katastrofa bolje je bilo da je ostao ferri istina da su mu naslovne u zadnje vrijeme lose ali od laurentia je bolji u svakom slucaju, pa covjece imaju picinellia,nuccia pa cak i verni je bolji. ovo je sve jedno gore od drugog pa covjece kak bas laurentia bilo ko bi bio bolji od njega.
Meni je u stripu dobar, osim ako treba docarati emocije, ali za naslovnice mi je jako los izbor. Jedino ako ih budu odlicno obojali pa se nekako popravi dojam. No barem su mi slaba ocekivanja pa se mogu samo pozitivno iznenaditi.
ovo je katastrofa bolje je bilo da je ostao ferri istina da su mu naslovne u zadnje vrijeme lose ali od laurentia je bolji u svakom slucaju, pa covjece imaju picinellia,nuccia pa cak i verni je bolji. ovo je sve jedno gore od drugog pa covjece kak bas laurentia bilo ko bi bio bolji od njega.
Imaš dobar avatar
Vidi, vidi! Psuje izbor, a na avataru mu bas dijelo buduceg crtaca naslovnica!
Imaš dobar avatar
Vidi, vidi! Psuje izbor, a na avataru mu bas dijelo buduceg crtaca naslovnica!
a jbg nemam nista protiv laurentia u stripu ili tu i tamo neke ilustracije ali nije mi on za naslovnice pored picinellia,nuccia i ekipe a za avatar to je jedino kaj sam nasao od zagora u tuj maloj dimenziji.
Jel ovo istina ili prvoaprilska sala???? Ne kazem da je Laurenti los, ali meni nikako ne pase za Zagora. Ovim potezom ce izgubiti gomilu tradicionalista koji su jezgro prihoda od prodaje. Ja licno nemam nameru da kupujem Zagija sa Laurentijevim naslovnicama. Zagoru ce pasti prodaja zbog ovoga.
Tokom dana ću proslediti link za potvrdu ovog što King navodi. Na žalost ili na sreću (kako kome) ali je potvrđeno. Inače ima još nekih pikantnih novosti ali će to Pijani Patak moći da vam lakše prevede od mene. Prvo ću njemu poslati link kako bismo ovde uz link prosledili i prevod (i to tačan).
Pošto ne znam italijanski ne mogu vam reći više od ovog što sam napisao. Ja sam Pijanom Patku poslao mail, e sada on kada odradi javiće mi a ja ću postaviti link i prevod.
Pošto ne znam italijanski ne mogu vam reći više od ovog što sam napisao. Ja sam Pijanom Patku poslao mail, e sada on kada odradi javiće mi a ja ću postaviti link i prevod.
Mnogo Buretovog trabunjanja, nista vazno. Jedino sto je vazno je da i Bisi prelazi u Texovu ekipu, kao sto smo i pretpostavljali.
Ok, mail primljen, prevedem večeras, sada salivam temelj za garažu
inače, ne kapiram ovoliko iznenađenje. Italijani su masovno potegli pitanje po svojim forumima, očigledno na zahtev staffa koji je tamo sveprisutan, sve u roku od nekoliko dana...
jer, novi naslovničar već sada mora da prione na posao za nove epizode. To se radi unapred. Jedino kolorista obavlja posao u 5 do 12 (ako neće sami naslovničar da radi kolor, kao što je ponekad Laurentijev i Villin običaj)
Ja sam cuo da su pored Laurentija glavni kandidati bili D'Archangelo, Chiarolla i Cassaro. Posto su braca Cassaro bila razocarna izborom, prica se da im je Bure pod pretnjom prelaska u DC Comics obecao da ce oni raditi naslovnice za specijalce, color almanahe i maxije