Steta sto je prvi april.Inace ko god bi prestao zbog toga da kupuje Zagora,valjalo bi da se zapita sto ga uopste i danas kupuje.kupovao bih sve da naslovnice crta mangiantini,sta ja tu mogu da mijenjam...
Zajebanciju na stranu, ne čitam zagora već duže vrijeme, ali Laurenti je daleko najbolji crtač koji se ikad dohvatio duha sa sjekirom i jedini koji me može natjerati da ga ponovo otvorim... ali jebga udahnuti malo duše i trunčicu umjetnosti ili bože sačuvaj dopustiti si da se ponekad zaigraš i uneseš malo dinamike i eto te na crnoj listi okorjelih bonellijevaca.
Zajebanciju na stranu, ne čitam zagora već duže vrijeme, ali Laurenti je daleko najbolji crtač koji se ikad dohvatio duha sa sjekirom i jedini koji me može natjerati da ga ponovo otvorim... ali jebga udahnuti malo duše i trunčicu umjetnosti ili bože sačuvaj dopustiti si da se ponekad zaigraš i uneseš malo dinamike i eto te na crnoj listi okorjelih bonellijevaca.
Veruj mi da meni nisi...ne bi ni meni bilo žao da se nađe na naslovnicama
Veruj mi da meni nisi...ne bi ni meni bilo žao da se nađe na naslovnicama
Znaci itaj dio je bila gluma? Ti nisi okorijeli bonellijevac.
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!