...iliti ga pjesme koje započinju lagano, a završavaju žestokim gitarističkim solo dionicama ili bilo kakvim oblikom krešenda. Najpoznatiji primjeri bi bili "Stariway to heaven", "Child in time" ili "November Rain". Imate li svoje favorite i koji su ? Evo ja ću postati tri meni jako drage:
Već sam je stavio u onom topicu o pjesmama dužim od 10 minuta, ali ne smijem je zaobići. Koliko sam je samo puta poslušao, koliko puta se divio toj genijalnosti, ova pjesma mi je dala sve što tražim od glazbe. Ne zato što volim King Crimson, ne zato što volim progresivni rock nego upravo zbog tog glazbenog vrtloga koji vas diže i diže dok vas na kraju jednostavno ne rastavi na proste faktore.
Iskopao si ga vidim tonto..na radost moju..zasto ne..
No rules..No law..No order..
Ova me stvar uvijek prati pri vaznim odlukama..nema rijeci, ali intezitet govori vise od samih..i vise od istine.. Bez razbijenih jaja , nema omleta..niti ce ga ikad biti.
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Jedan od prvih po kojem sam kasnije, a i danas ravnam sve druge.. Nema te droge koja ovo nije poslusala iza ociju mojih, nema te kolicine izlucenog adrenalina i kolicine ludosti koju uz ovu stvar nisam napravio..ahh..a danas me kore zbog trivijalnih stvari kao sto su zivot i smrt..pihhhh
Deep Purple-Child in Time
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
...iliti ga pjesme koje započinju lagano, a završavaju žestokim gitarističkim solo dionicama ili bilo kakvim oblikom krešenda. Najpoznatiji primjeri bi bili "Stariway to heaven", "Child in time" ili "November Rain". Imate li svoje favorite i koji su ? Evo ja ću postati tri meni jako drage:
defintivno najdraža
Sjećam se kad sam kao klinac izvukel ovu ploču iz kolekcije od starog. Imal sam 8-9 godina. Već sam znal za Hotel Californiju, Everly Brotherse, Simona i Garfunklea...Da, bilo je to lijepo otkriće
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0