Author |
Topic |
ken2
stripovi.com suradnik
Croatia
8189 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 12/04/2014 : 16:03:43
|
Poll Question:
dakle, konačno, konačno ono što ste s nestrpljenjem čekali i zaboravili u međuvremenu e pa, dok vi zaboravljate, drugi se sjete za podsjetnik http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=38560&whichpage=1
e sad, od svih tih pjesama što smo ih spomenuli, odabrao sam 2 x 15 komada, jer ne može više, a moja stručnost ne bi smjela biti upitna i zato, nema prigovora, a di je ova, di je ona, zašto je to tu, pa to nije dosadno, to je jedna od najboljih svih vremena a ti tako... ipak, ima izuzetaka, iskoristio sam svoje pravo i eliminirao s liste slijedeće stvari: - james blunt - inače bi me žena ubila - loosing my religion - ne može i gotovo - smells like teen spirit - ni to ne može - one - U2 - imaju oni bolje za listu, ova ne zaslužuje tu čast isto tako, od nekih izvođača koji su više puta spomenuti sam odabrao najupečatljiviju za paranoid znam da riskiram lomaču, ali to je jače od mene
slijedi strana A, a B će biti slijedeći vikend i nastojao sam pravedno rasporediti kvalitetu
|
|
if you tolerate this, then your children will be next |
Edited by - ken2 on 14/04/2014 14:00:41
|
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Member since 02/01/2006 |
Posted - 12/04/2014 : 16:49:52
|
Ima da u paklu goris..
Meni osobno se totalno sere kada cujem ovakve stvari sa A strana..
Oasis--Stop Crying Your Heart Out
Coldplay - Viva La Vida
The Killers - Human
Justin Timberlake - Cry Me A River
|
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde |
|
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Member since 02/01/2006 |
Posted - 12/04/2014 : 17:07:20
|
Onaj koji je glas dao money for nothing - dire straits..je na mojoj listi..odstrelnoj |
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde |
|
|
Tonto
Advanced Member
8425 Posts
Member since 11/02/2012 |
Posted - 12/04/2014 : 18:01:02
|
Iako me Bon jovi opasno vukao moj glas ide za Police. Davno sam shvatio da kad bi me neko stavio na koncert Stinga moj bi se život jednostavno ugasio... od dosade.....................................................................................................................................
............................................... |
The less I have the more I am a happy man |
|
|
Johnny Difool
Advanced Member
Croatia
13988 Posts
Member since 21/02/2010 |
Posted - 12/04/2014 : 18:03:30
|
Desire U2, već u "ono" vrijeme mi je išla na nerve, a danas je ne mogu ni čuti jer smjesta dobijem ospice.
I UB40 s Red, Red Wine su mi tu negdje, ali Bono ipak ima prednost.
Za mene Dire Straits nikad i ničim ne zaslužuju mjesto na ovoj ili nekoj sličnoj listi.
A kad god slušam Brownovu I Feel Good, još uvijek mi noge same kreću, tako da mi ni on(a) ne spada ovdje.
|
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti... |
|
|
velka031
Advanced Member
Croatia
17032 Posts
Member since 18/03/2010 |
|
magnus
Junior Member
Slovenia
341 Posts
Member since 22/08/2004 |
|
melkajk
Average Member
509 Posts
Member since 07/10/2011 |
Posted - 12/04/2014 : 22:57:51
|
Nisi stavio npr Seasons in the sun, Satisfaction (bilo čiju verziju)... Ma dosta je upalit Antenu pa čut ono brdo novokomponiranih proljeva čija imena autora niti ne znam, ono Blurred lines itd. |
“Yesterday is but a dream, Tomorrow is only a vision. But today well lived makes every yesterday a dream of happiness, and every tomorrow a vision of hope.” |
|
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10264 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 12/04/2014 : 22:58:04
|
quote: Originally posted by mr murdoc
Onaj koji je glas dao money for nothing - dire straits..je na mojoj listi..odstrelnoj
Stavi i mene |
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
|
|
DKoor
Senior Member
Croatia
1592 Posts
Member since 18/12/2006 |
Posted - 12/04/2014 : 23:01:39
|
Nije da pravim poop na party ali ljudi dragi da li ste vi stvarno sigurni u ovo što pišete . Pored svakakvih sranja što se vrte po radiju i nekim nazovi top ljestvicama u ovom topiku se nalazi podosta kultnih, legendarnih te da sad ne ustrajavam na superlativima, pjesama, mislim da sam se dovoljno dobro izrazio. |
Moje aukcije u prodaji |
|
|
bluefield
Average Member
Czech Republic
934 Posts
Member since 22/01/2011 |
|
Cromwell
Advanced Member
Croatia
4367 Posts
Member since 10/09/2011 |
Posted - 13/04/2014 : 09:36:51
|
Pola ovih nabrojanih nisam niti znao kak zvuče pa sad preslušao s jutuba. Zaključak je The Police. Malo mi je žao onih kojima je pjesma obilježila neki dio života. Ovo je ko da sviraju melofobni jednoprsti ljudi.
Odmah poslije toga bi mogli Black Eyed Peas. To mi dođe kao slušanje pijane luđakinje i njenog prijatelja koji ju bezuspješno pokušava okrenut.
Na trećem mjestu Stairway to heaven. Ali samo prvih 5 minuta. Ostatak može uvijek. |
Bok, kako si.
|
|
|
Koresh
stripovi.com suradnik
2993 Posts
Member since 18/09/2004 |
Posted - 13/04/2014 : 12:56:46
|
mando diao - dance with somebody
to je uvjerljivo miljama ispred svih najgorih pjesama ikada, iza nje U2 sa skoro 90% svoga repertoara |
|
|
ken2
stripovi.com suradnik
Croatia
8189 Posts
Posted - 13/04/2014 : 13:01:51
|
quote: Originally posted by Koresh
mando diao - dance with somebody
to je uvjerljivo miljama ispred svih najgorih pjesama ikada, iza nje U2 sa skoro 90% svoga repertoara
može se još konkurirati za 2-3 mjesta na B strani samo tako
ipak, da ne bude zabune, ovo nije lista najgorih pjesama, jer bi inače od svih nabrojanih jedino black eyed peas bili konkurentni ovo su dosadne pjesme, a teoretski dio i kako se došlo do odabira je u starom topiku, odnosno topicima, jer je bio i jedan prastari, koji je nestao u čišćenju foruma |
Edited by - ken2 on 13/04/2014 13:05:04 |
|
|
melkajk
Average Member
509 Posts
Member since 07/10/2011 |
Posted - 13/04/2014 : 16:25:03
|
Eee da, Nickelback - You remind me; da sam čeh koji mora u jednom komadu dovest obitelj od Budejovica do Makarske, ta stvar bi definitivno bila loš izbor za moj autoradio; OK, Calling elvis, ali samo kad je stišan... |
“Yesterday is but a dream, Tomorrow is only a vision. But today well lived makes every yesterday a dream of happiness, and every tomorrow a vision of hope.” |
|
|
ken2
stripovi.com suradnik
Croatia
8189 Posts
Posted - 14/04/2014 : 14:03:13
|
malu promjenu sam unio u listu zabunom sam za james arthura naveo pjesmu recovery, umjesto you are nobody till somebody loves you - a ta je pravi biser i razlog zašto je baš on new entry na strani A sada je kako treba biti i nadam se da to ne mijenja glas koji mu je netko dao |
|
|
fler
Senior Member
Croatia
2043 Posts
Member since 21/10/2003 |
Posted - 15/04/2014 : 11:16:04
|
quote: Originally posted by DKoor
Nije da pravim poop na party ali ljudi dragi da li ste vi stvarno sigurni u ovo što pišete . Pored svakakvih sranja što se vrte po radiju i nekim nazovi top ljestvicama u ovom topiku se nalazi podosta kultnih, legendarnih te da sad ne ustrajavam na superlativima, pjesama, mislim da sam se dovoljno dobro izrazio.
Baš zato što su kultne, isfurane su toliko da ih se više naprosto (u većini slučajeva) ne može slušati. To je ipak i kompliment, jer "svakakva sranja" koja se vrte po radiju (i generalno valjda 99% "moderne" produkcije) nisu vrijedna ni spomena - a kamoli da će ih netko stavljati na bilo kakve liste za X godina :) |
Split your lungs with Blood and Thunder
|
|
|
ken2
stripovi.com suradnik
Croatia
8189 Posts
Posted - 15/04/2014 : 12:46:08
|
quote: Originally posted by fler
quote: Originally posted by DKoor
Nije da pravim poop na party ali ljudi dragi da li ste vi stvarno sigurni u ovo što pišete . Pored svakakvih sranja što se vrte po radiju i nekim nazovi top ljestvicama u ovom topiku se nalazi podosta kultnih, legendarnih te da sad ne ustrajavam na superlativima, pjesama, mislim da sam se dovoljno dobro izrazio.
Baš zato što su kultne, isfurane su toliko da ih se više naprosto (u većini slučajeva) ne može slušati. To je ipak i kompliment, jer "svakakva sranja" koja se vrte po radiju (i generalno valjda 99% "moderne" produkcije) nisu vrijedna ni spomena - a kamoli da će ih netko stavljati na bilo kakve liste za X godina :)
|
|
|
xilrion
Advanced Member
Croatia
3025 Posts
Member since 16/12/2010 |
Posted - 15/04/2014 : 18:06:07
|
odavde definitivno misunderstood i yellow submarine.
a inače i love rock'n roll od joan jett & the blackhearts te paradise city od gunsa su neke od stvari koje jednostavno više ne mogu čut. ima toga još... enter sandman od metallice isto je izlizan do kraja... ubacio bi i cijeli repertoar coldplaya, oasisa i stereo mc's. boooring. |
https://xilrion.deviantart.com/ |
|
|
Barker
Advanced Member
Fyro Macedonia
4653 Posts
Member since 10/10/2003 |
Posted - 17/04/2014 : 14:44:47
|
quote: Originally posted by Tonto
Iako me Bon jovi opasno vukao moj glas ide za Police. Davno sam shvatio da kad bi me neko stavio na koncert Stinga moj bi se život jednostavno ugasio... od dosade.....................................................................................................................................
...............................................
i'm with tonto! |
Bistro i duboko nebo utociste pruza! |
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
|
ken2
stripovi.com suradnik
Croatia
8189 Posts
Posted - 23/04/2014 : 13:08:03
|
zbog uskrsa sam stranu B odgodio za slijedeći vikend a i glupo mi bilo ići dalje dok čika bane ne da svoj pravorijek di je on, crta pa ne stigne |
|
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 24/04/2014 : 18:57:25
|
Od ovih gore su mi loše - Paranoid, Red red wine, Yellow submarine, Du du du, da da da (iako sam veliki fan grupe Police ovo je fakat loše) a uvjerljivo najgora je My humps. Osim što je pjesma kriminalna, također i lik dokazuje teoriju da koliko god para imao, ne možeš kupiti ukus. Mislm, fakat zgleda kao seljačina. I još tenisice na ono odijelo obuče. Jaoooo....
Inače, pjesma koja mi je ok, a da je u jednom trenutku već svima izlazila na uši je Always od Bon Jovija Pjesma je ok ali točno se sjećam - toliko se konstantno vrtila na MTV-u te '94 da je to bilo bolesno. Kao da su samo nju puštali
Uglavnom, glasao za My humps |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
|
|
SnotMan
Advanced Member
Saint Croix
6389 Posts
Member since 21/07/2003 |
Posted - 27/04/2014 : 03:31:06
|
Dire Straits….Chuo sam je previshe puta,mada mi se od Bryan Adamsove povracha,My humps nije muzika, |
Nil sciri quisquis putet,id qudque nescit an sciri possit,quo se nil scire fatetur. |
|
|
Darth Ivan
Advanced Member
Croatia
7978 Posts
Member since 21/03/2010 |
Posted - 29/04/2014 : 01:29:11
|
Da malo preokrenem rezultat u drugom smjeru...(mada neće puno značit ziher): I feel good od Jamesa Browna. Ta pjesma mi zvuči ko da ju pjeva neki nadrogirani dedek smješten u umobolnici jebote
pogotovo onaj dio na kraju: "So good, so good, I got you...WAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAU!" |
"Nothing lasts forever." |
|
|
Darth Ivan
Advanced Member
Croatia
7978 Posts
Member since 21/03/2010 |
|
Topic |
|