Author |
Topic |
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
Posted - 13/04/2014 : 16:25:36
|
quote: Originally posted by izivko
I još da su cijene u dinarima. Recimo 2 dinara...išlo bi ko alva
Pa može i 3 dinara... nitko se nebi bunio na to malo poskupljenje. |
Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua |
|
|
sergej773
Senior Member
Cuba
1922 Posts
Member since 03/06/2012 |
|
cat claw
Advanced Member
5843 Posts
Member since 06/10/2007 |
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Member since 02/01/2006 |
Posted - 13/04/2014 : 20:17:50
|
quote: Originally posted by cat claw
Samoizdaja. U saradnji sa stamparijom Tampograf.
Samoizdaja zvuci tako teatralno |
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde |
|
|
cat claw
Advanced Member
5843 Posts
|
danielp
Senior Member
Serbia
1372 Posts
Member since 29/05/2004 |
Posted - 14/04/2014 : 11:06:52
|
Super! Hoce li biti jos Bleka ili samo ova jedna knjiga? Trebalo bi da ima vise epizoda unytra a ne samo dve...
A ja bas skoro racunao na forumu kada ce Ludens stici do YU Bleka! A evo ovo - BRAVO BANE!!! |
|
|
cat claw
Advanced Member
5843 Posts
Posted - 14/04/2014 : 11:24:12
|
Unutra su dve epizode koje sam radio za Strip Zabavnik. Postoji jos jedna neobjavljena epizoda koju je dovrsio Paja Koza i postoji epizoda koja je koriscena za album sa slicicama. Te dve epizode bi mogle da posluze za eventualni integral 2. |
|
|
danielp
Senior Member
Serbia
1372 Posts
Member since 29/05/2004 |
Posted - 14/04/2014 : 12:24:28
|
Unutra su dve epizode koje sam radio za Strip Zabavnik. Postoji jos jedna neobjavljena epizoda koju je dovrsio Paja Koza i postoji epizoda koja je koriscena za album sa slicicama. Te dve epizode bi mogle da posluze za eventualni integral 2.
Aaaa a ja sam mislio da ce ovo da obuhvati celog Yu Bleka )sve epzode koje su isle u LMS) |
|
|
cat claw
Advanced Member
5843 Posts
|
jaki
Advanced Member
Croatia
27035 Posts
Member since 13/03/2004 |
|
Oki
Advanced Member
Croatia
5323 Posts
Member since 10/02/2011 |
Posted - 14/04/2014 : 20:35:04
|
quote: Originally posted by danielp
Unutra su dve epizode koje sam radio za Strip Zabavnik. Postoji jos jedna neobjavljena epizoda koju je dovrsio Paja Koza i postoji epizoda koja je koriscena za album sa slicicama. Te dve epizode bi mogle da posluze za eventualni integral 2.
Aaaa a ja sam mislio da ce ovo da obuhvati celog Yu Bleka )sve epzode koje su isle u LMS)
He,he...ja sam od svih Blekova koji su izašli u LMS-u u svojoj kolekciji zadržao samo epizode YU Bleka...a album sam nažalost prodao. |
|
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Member since 02/01/2006 |
Posted - 14/04/2014 : 22:24:18
|
Tako se oseca svako ko sa Kate i Kobre predje na Bleka
|
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde |
Edited by - mr murdoc on 14/04/2014 22:24:47 |
|
|
emirem
Advanced Member
10824 Posts
Member since 18/01/2010 |
Posted - 14/04/2014 : 22:40:39
|
Ona "divlja macka" mi je poznata nesto, zbog lika sa plastom ... To je bila prica za album sa samoljepljivim slicicama? U albumu sa slicicama je bila prica dotada neobjavljena...a onaj strip zabavnik nisam citao... Dobar potez sa ovim stripom.... |
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!" |
|
|
cat claw
Advanced Member
5843 Posts
Posted - 14/04/2014 : 23:00:11
|
quote: Originally posted by emirem
Ona "divlja macka" mi je poznata nesto, zbog lika sa plastom ... To je bila prica za album sa samoljepljivim slicicama? U albumu sa slicicama je bila prica dotada neobjavljena...a onaj strip zabavnik nisam citao... Dobar potez sa ovim stripom....
Divlja macka je prva epizoda iz Strip Zabavnika. Posle je islo Slomljeno Srce. Album sa slikicama je radjen mnogo kasnije. |
|
|
Timber Bil
Senior Member
1068 Posts
Member since 02/10/2013 |
Posted - 15/04/2014 : 09:41:57
|
Bane koliko si svestan činjenice da su Divlja mačka i Slomljeno srce tvoja lična karta i ulaznica za bar 80% tvoje popularnosti. Cat Claw i Kobra su ipak daleko od stripova koji ti mogu obezbediti popularnost kod većeg broja čitalaca.
Ovo sam ti napisao jer nekako imam utisak da se sa potcenjivanjem odnosiš prema radovima na Velikom Bleku, inače sviđa mi se taj modernizovan pristup ovom junaku koji si napravio. Ništa nije suvišno.
Takođe moraš da shvatiš da je i Zagor koji trenutno radiš tvoj najveći domet u karijeri koji će te sigurno izdignuti na pijedestal i opet učiniti mozda i najvećim strip crtačem sa ovih prostora.
Zato više Zagora a manje Cat Claw, strip je nezanimljiv. |
|
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
Posted - 15/04/2014 : 09:48:04
|
Ne znam za tebe profa, ali meni Kerac nije Blek. Sigurno ne na prvom mestu. Ostaloga ne bi ni komentirao.
|
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
|
|
|
PijaniPatak
stripovi.com suradnik
Germany
10035 Posts
Member since 20/02/2010 |
Posted - 15/04/2014 : 10:00:57
|
quote: Originally posted by Timber Bil
Bane koliko si svestan činjenice da su Divlja mačka i Slomljeno srce tvoja lična karta i ulaznica za bar 80% tvoje popularnosti. Cat Claw i Kobra su ipak daleko od stripova koji ti mogu obezbediti popularnost kod većeg broja čitalaca.
Ovo sam ti napisao jer nekako imam utisak da se sa potcenjivanjem odnosiš prema radovima na Velikom Bleku, inače sviđa mi se taj modernizovan pristup ovom junaku koji si napravio. Ništa nije suvišno.
Takođe moraš da shvatiš da je i Zagor koji trenutno radiš tvoj najveći domet u karijeri koji će te sigurno izdignuti na pijedestal i opet učiniti mozda i najvećim strip crtačem sa ovih prostora.
Zato više Zagora a manje Cat Claw, strip je nezanimljiv.
Matero mila
Kao što Poli reče, ovo je bolje prećutati
edit: uopšteno sam odustao od Bleka, ali ovo se uzima. Da me malo smiri dok patim za ostalim Katama |
DNEVNIK CITANJA: Etika junaštva i deklišeizirani koreni u “Zagor prica...”
|
Edited by - PijaniPatak on 15/04/2014 10:03:38 |
|
|
vronski 3
Senior Member
2374 Posts
Member since 10/01/2014 |
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22332 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 15/04/2014 : 10:19:53
|
Bane=Cat Claw Cat Claw=Balkanski kult
btw. zahvalan sam da ce napokon jedan nas crtac napokon oficijelno da nacrta jednu Zagorovu epizodu. |
|
|
cat claw
Advanced Member
5843 Posts
Posted - 15/04/2014 : 11:10:26
|
Da se razumemo, malo sale na sopstveni racun ne znaci podcenjivanje nekog dela mojih radova. Istina je da nisam sve radio sa uzivanjem, ali ovaj Blek sigurno ne spada u tu fijoku. Ostaje, ipak, cinjenica da je Blek licenca, nesto sto nisam ja stvorio,tako da otklon od mojih kreacija ne bi trebalo da bode oci. Ako cemo pravo, i Tigrica od Dzajpura i Mala Sapa su Katine sestre i po liku i po karakteru, tako da sam uzivao crtajuci ih. A sto se tice samog Bleka, vidi se iz aviona da je sem obaveznog autfita, sve ostalo skroz moje. I nemojte mi dirati Timbera. Ima pravo da mu se nesto ne svidja ili da mu je dosadno. Nismo svi isti, srecom. Uostalom, izvesno je da ce za desetak godina kad odraste, Timber traziti od mene komplet Kate . |
|
|
jaki
Advanced Member
Croatia
27035 Posts
Member since 13/03/2004 |
Posted - 15/04/2014 : 12:58:30
|
Da se razumemo, malo sale na sopstveni racun ne znaci podcenjivanje nekog dela mojih radova. Istina je da nisam sve radio sa uzivanjem, ali ovaj Blek sigurno ne spada u tu fijoku. Ostaje, ipak, cinjenica da je Blek licenca, nesto sto nisam ja stvorio,tako da otklon od mojih kreacija ne bi trebalo da bode oci. Ako cemo pravo, i Tigrica od Dzajpura i Mala Sapa su Katine sestre i po liku i po karakteru, tako da sam uzivao crtajuci ih. A sto se tice samog Bleka, vidi se iz aviona da je sem obaveznog autfita, sve ostalo skroz moje. I nemojte mi dirati Timbera. Ima pravo da mu se nesto ne svidja ili da mu je dosadno. Nismo svi isti, srecom. Uostalom, izvesno je da ce za desetak godina kad odraste, Timber traziti od mene komplet Kate .
jesu li ostali satovi i ostale baze? |
Ja sam fetišist papira! |
|
|
cat claw
Advanced Member
5843 Posts
|
alexts
Advanced Member
Serbia
8592 Posts
Member since 25/09/2005 |
Posted - 15/04/2014 : 15:58:26
|
quote: Originally posted by Timber Bil
A koliko si ti svestan da je Bane bio jako popularan i pre crtanja Bleka i da su ga (između ostalog) i zbog te popularnosti uzeli da otpočne sa crtanjem YU Bleka?
Koliko si svestan da je tvoja gornja izjava pogrešna, kao i skoro svaka tvoja izjava na temu stripa?
Koliko si svestan da se uopšte ne razumeš u strip?
Koliko si uopšte svestan? Bilo čega? |
|
|
cat claw
Advanced Member
5843 Posts
Posted - 15/04/2014 : 17:30:13
|
Ajte, nemojte se svadjati oko kojesta.... Bolje obratite paznju na pocetak zadnjeg dela Slomljenog srca gde Misa Mijatovic i ja pizdimo na Marinkove kilometarske viceve kojima ne mozes docekati kraj Koliko vas je primetilo da su Bleku ''kratke ruke'' dok cita pismo? Koliko vas je primetilo da Blek ne moze da upamti da je Tigrica od Dzajpura markiza a ne grofica ili kontesa? I, konacno, Dejv (Di), Douzi, Biki, Mik i Tic su svi na broju u epizodi Divlja macka. |
|
|
Timber Bil
Senior Member
1068 Posts
Member since 02/10/2013 |
Posted - 15/04/2014 : 21:26:50
|
quote: Originally posted by Poli
Ja mislim da bi profina zenka mogla i Bleka reklamirati.
Mogla bi, poza po želji, ali da dobijemo jedan primerak stripa. |
|
|
Topic |
|