Author |
Topic |
dsormaz1
Advanced Member
13156 Posts
Member since 28/04/2002 |
Posted - 16/04/2014 : 14:07:20
|
quote: Originally posted by Amos
Taj kemičar i ekipa iz njegove udruge su obični attention whores. Jako mi je drago da je izabran Boras i želim mu puno uspjeha u poslu koji ga čeka.
Ako se ne varam Boras je Hercegovac pa će samim tim biti na meti raznih likova poput ovog iz te udruge, mogu se očekivati još veći napadi na njega.
Na znanje raznim kikyjima, zagrebačko sveučilište 1669. godine osnovali su isusovci.
http://hr.wikipedia.org/wiki/Sveu%C4%8Dili%C5%A1te_u_Zagrebu
|
|
|
nagor
Advanced Member
Croatia
12553 Posts
Member since 21/02/2012 |
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47317 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 16/04/2014 : 15:34:55
|
quote: Originally posted by dsormaz1
quote: Originally posted by lwood
http://www.index.hr/vijesti/clanak/pismo-rektoru-borasu-koje-biblijske-vrijednosti-zelite-na-sveucilistu-genocid-kamenovanje-ropstvo/740185.aspx
Još jedna nabrijana sekularna militantna budala koja patološki mrzi katoličanstvo (a osim katoličanstva takve kreature još više mrze nešto drugo), i kojoj se priviđaju bijeli miševi. Takvim marginalcima je uvijek ustupljen medijski prostor nesrazmjerno njihovom stvarnom utjecaju u našem društvu. Članovi te minorne udruge nedavno su prikupljali nekakve potpise protiv Crkve, par stotina ih prikupili u cijeloj Hrvatskoj. To govori o njihovom stvarnom "utjecaju" u hr društvu. Ali glavno da im mediji umjetno napumpavaju nekakvu važnost i značaj kojeg ustvari nemaju. Samo poremećen čovjek ispunjen mržnjom prema kršćanstvu može ustvrditi nešto takvo nebulozno kao da su biblijske vrijednosti genocid, kamenovanje i ropstvo.
ako si čita Bibliju onda znaš da se ove stvari itekako spominju. a sigurno je i to da ih ne poima svak isto.
Naravno da se spominju u kontekstu nekih događaja, ali zar to znači da su genocid, kamenovanje ili ropstvo biblijske vrijednosti kako onaj tupan u svom pismu sugerira? Zar je Krist zagovarao nešto takvo??? Zanimljivo kako ti nekakvi sekularni militanti i sotonisti uvijek uoči nekog od velikih kršćanskih blagdana imaju potrebu ispoljavati svoju patološku mržnju prema kršćanstvu, provocirati i rugati se vjernicima.
očito njemu jesu ako ih tako tumači. |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
|
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47317 Posts
Posted - 16/04/2014 : 15:37:27
|
Taj kemičar i ekipa iz njegove udruge su obični attention whores. Jako mi je drago da je izabran Boras i želim mu puno uspjeha u poslu koji ga čeka.
eto na ,opet licemjerje. da je izabralo nekog šta bi reka da če promicat ateističke/demokratske /islamske/budističke ili neke pedesete vrijednosti ti bi se žalia a razne udruge da ne spominjen |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
|
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47317 Posts
|
tronožac
Average Member
Serbia
509 Posts
Member since 04/05/2008 |
Posted - 16/04/2014 : 15:55:30
|
quote: Originally posted by tronožac
Tzv krštenje.
zašto tzv? ako je običaj krstit dicu ne vidin po kojoj osnovi to mogu zabranit Zar ne primećuješ nelogičnost-da dva istospolna roditelja mogu krstiti dete ali ne da se venčavaju.Truo kompromis.
|
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47317 Posts
Posted - 16/04/2014 : 15:56:31
|
Tzv krštenje.
zašto tzv? ako je običaj krstit dicu ne vidin po kojoj osnovi to mogu zabranit Zar ne primećuješ nelogičnost-da dva istospolna roditelja mogu krstiti dete ali ne da se venčavaju.Truo kompromis.
ne moraš bit vinčan da bi krstia dite. |
|
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47317 Posts
Posted - 16/04/2014 : 15:58:09
|
Ako se ne varam Boras je Hercegovac pa će samim tim biti na meti raznih likova poput ovog iz te udruge, mogu se očekivati još veći napadi na njega.
Na znanje raznim kikyjima, zagrebačko sveučilište 1669. godine osnovali su isusovci.
http://hr.wikipedia.org/wiki/Sveu%C4%8Dili%C5%A1te_u_Zagrebu
pa ne znam, ipak ka rektor mislin da je pretjera s izjavom:
http://youtu.be/W8z0UHdF9sA |
|
|
|
nagor
Advanced Member
Croatia
12553 Posts
Member since 21/02/2012 |
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 16/04/2014 : 16:52:38
|
Dsormaz, zbog učestalog neprimjerenog načina komunikacije (i to nakon upozorenja) udaljujem te s foruma. Ostali - svako daljnje ulaženje u određene teme i vrijeđanje rezultirati će udaljavanjem sa foruma. |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
|
|
Johnny Difool
Advanced Member
Croatia
13988 Posts
Member since 21/02/2010 |
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47317 Posts
Posted - 16/04/2014 : 20:56:07
|
sve je to super,al to nije teološki fakultet pa da se o tome priča |
|
|
|
Johnny Difool
Advanced Member
Croatia
13988 Posts
Posted - 16/04/2014 : 23:17:58
|
Eh sad, i ti baš tražiš dlaku u jajetu. Na svakom fakultetu se moraju širiti ideje morala, poštenja, dobrote i ljubavi, od strojrskog do kineziološkog. Da su mene na strojarstvu svojedobno odgajali u tom duhu, gdje bi mi bio kraj. Bilo bi super da na svakom faksu uvedu po barem jednog duhovnika, pa da studenti barem jednom tjedno slušaju o pozitivnim biblijskim vrijednostima. Pa da recimo filozofski sa strojarstvom i brodogradnjom jednog skorog dana zajedničkim snagama negdje na Savi počne konstruirati Noinu arku, za zlu ne trebalo.
|
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti... |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47317 Posts
Posted - 17/04/2014 : 11:21:37
|
ima i tu istine da si ima ovakvog rektora ne bi se oda orgijanju,pijančevanju,drogiranju,bizarnim paganskim obredima i sexu s lakim ženama. |
|
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47317 Posts
|
Johnny Difool
Advanced Member
Croatia
13988 Posts
|
ken2
stripovi.com suradnik
Croatia
8192 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 18/04/2014 : 10:32:21
|
mislim da prva izjava novog rektora spada u podforum umjetnot, topik Nova država Hrvatija 2033
sanja modrić je kratko i jasno napisala ono što treba reći a ovaj močilac se pogubio u spominjanju grozota iz starog zavjeta i proizvodi suprotan učinak |
if you tolerate this, then your children will be next |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47317 Posts
|
Johnny Difool
Advanced Member
Croatia
13988 Posts
Posted - 18/04/2014 : 12:21:41
|
quote: Originally posted by ken2
mislim da prva izjava novog rektora spada u podforum umjetnot, topik Nova država Hrvatija 2033
sanja modrić je kratko i jasno napisala ono što treba reći a ovaj močilac se pogubio u spominjanju grozota iz starog zavjeta i proizvodi suprotan učinak
Sasvim se slažem. Pretpostavljam da Močilac nije na svom terenu, odnosno da mu Biblija i kršćanstvo nisu baš bliski, pa je istupio više načelno i površno zbog čega se i pogubio.
|
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti... |
|
|
zlikovski
Senior Member
Croatia
1090 Posts
Member since 21/03/2008 |
|
Johnny Difool
Advanced Member
Croatia
13988 Posts
Posted - 18/04/2014 : 13:07:04
|
Ni ja, ali je dosta zanimljiv i govori u prilog Borasu.
|
|
|
Amos
Senior Member
Croatia
2896 Posts
Member since 03/01/2011 |
|
tronožac
Average Member
Serbia
509 Posts