Mislim da Zagor i Dragonero mogu odlicno da funkcionisu u istom strip univerzumu i paralelnim dimenzijama. Ako je uspjelo sa Princom vilenjaka i Hordama zla, moze i sa Dragonerom.
Btw., jedva cekam da neko izbaci Dragonera na nasem jeziku.
Neznam kakav je Dragonero jer ga nisam još čitao ali meni kod Zagora nikako ne leži fantasy tematika, baš ove priče ''Princ Vilenjaka'' i ''Horde Zla'' su mi bile vrlo slabe i dosadne.
Neznam kakav je Dragonero jer ga nisam još čitao ali meni kod Zagora nikako ne leži fantasy tematika, baš ove priče ''Princ Vilenjaka'' i ''Horde Zla'' su mi bile vrlo slabe i dosadne.
+1
Nisam ni ja baš fan tog teškog fantasy-a u Zagoru, iako kad sam prvi puta čitao Horde zla kao klinac bio sam oduševljen. Baš mi se utisnuo u pamčenje onaj crni manijak sa onom knjigom.
Horde zla tj. Crni gospodar mi je bio jedan od prvih Zagora koje sam procitao tako da mi je on i najbolja fantasy prica u celom serijalu, dobro je uradjena dosta likova, tuca i dobar mi je onaj konacni okrsaj.
Princa Vilenjaka sam davno citao i ne secam ga se bas dobro, znam da me nije odusevio ali mi nije bio ni los. Jedina bas upecatljiva scena koje se dobro secam je ona kada Zagor ima klasican revolveraski obracun sa onim razbojnikom koji je ziveo na Divljem zapadu nekoliko godina posle Zagora.
Treceg Kandraxa smatram fantasy pricom i to mi je jedna od najgorih epizoda u serijalu, ne bih sada o njoj da pricam vise puta sam o njoj pisao i iznosio misljenje, ima moj opsiran komentar na recenziji.
Gigant Dvorac na nebu mi je bio odlican, pravo osvezenje, prepun akcije i zanimljiva prica sa odlicnim Toriccelijevim crtezom!
Dakle moze fantasy u Zagorovom serijalu, ali malo, jedna fantasy epizoda na svakih 5 godina.
Ja obožavam fantasy, ali gigant Dvorac na nebu je totalni promašaj, čak i uz odličan Toriccelijev crtež. Ovaj team up Zagor i Dragonero mi se ne čini nešto posebno, ali živi bili pa vidjeli.
Sometimes good guys gotta do bad things to make the bad guys pay.