Author |
Topic |
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
Posted - 07/05/2014 : 23:38:13
|
quote: Originally posted by Hexen
Kod Zagora me je uvijek živcirala ta njegova kričavost. Šulja se po šumi u crvenoj, plavoj i žutoj boji (dakle sve boje koje upadaju u oči u onom zelenilu)
Zato bi najbolje bilo da nosi zelenu majicu, zelene hlače i zeleni šešir pa bi onda bio nevidljiv u prirodnom okruženju za sve osim za čitatelje koji drže u ruci crno-bijeli strip. |
Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua |
|
|
Johnny Difool
Advanced Member
Croatia
13988 Posts
Member since 21/02/2010 |
Posted - 08/05/2014 : 01:07:23
|
A zamisli u tom slučaju Libellus kolorce, 15 - 20 stranica čitaš i misliš nigdje Zagora, koji cukar Chico sam forsira marš, puše, stenje i vreba iz grmlja, a ono Zagi stalno pored njega, samo ga ne vidiš od zelenila. Bemti, izgledao bi kao Robin Hood ili Kekec.
|
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti... |
|
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
Member since 16/04/2009 |
|
Windwalker
Advanced Member
Croatia
4530 Posts
Member since 08/03/2008 |
Posted - 08/05/2014 : 03:12:26
|
Kod Zagora me je uvijek živcirala ta njegova kričavost. Šulja se po šumi u crvenoj, plavoj i žutoj boji (dakle sve boje koje upadaju u oči u onom zelenilu) i onda ga nitko ne može ugledati i svi se čude kad se baci na njih sa grane. Jednom je netko rekao da bi možda trebalo napraviti novu verziju Zagora, neku vrstu "remake-a", gdje bi bio u tamnijoj kamuflažnoj odjeći, sa crnim ratničkim bojama na licu, okrutniji, krvaviji, bez Chicota i njegovih gluposti. Ono Rambo style za odrasle. Nešto tipa Magični Vjetar + Punisher. Naravno da bi nastavio da izlazi i ovaj stari originalni Zagor, čisto da fanovi ne popizde ali ja mislim da bi novi svježiji Zagor bio odlična ideja.
A ovo?
|
|
|
ddeki
Advanced Member
3432 Posts
Member since 30/08/2009 |
Posted - 08/05/2014 : 07:39:30
|
quote: Originally posted by DODSFERD
Kod Zagora me je uvijek živcirala ta njegova kričavost. Šulja se po šumi u crvenoj, plavoj i žutoj boji (dakle sve boje koje upadaju u oči u onom zelenilu)
Zato bi najbolje bilo da nosi zelenu majicu, zelene hlače i zeleni šešir pa bi onda bio nevidljiv u prirodnom okruženju za sve osim za čitatelje koji drže u ruci crno-bijeli strip.
Zato u pojedinim zemljama(kao recimo u Grckoj)V.Blek ne nosi crvene, vec zelene pantalone, sto je mnogo bolje od onih drecavih crvenih...
I jedan od pokusaja menjanja Zagora:
|
http://ddeki.deviantart.com/gallery/ https://www.facebook.com/profile.php?id=100009518400153 |
Edited by - ddeki on 08/05/2014 07:46:03 |
|
|
adriano
Advanced Member
Croatia
4510 Posts
Member since 12/11/2009 |
|
PijaniPatak
stripovi.com suradnik
Germany
10035 Posts
Member since 20/02/2010 |
Posted - 08/05/2014 : 08:38:35
|
quote: Originally posted by solar
Ovo je komotno moglo ići u sticky,
...od posete kojem sam i ja digao ruke.
Ljudi, iskulirajte malo! Pretvarate pdf Bonelli u svaštaru sa svojim fiks idejama, a sticky ZAGOR gore ko šiša. Novi topic, ako nekome nije jasno kako to funkcioniše, se otvara samo u slučaju novog izdanja, serijala, eventualno najave nečega (retko!) a ove "šta mislite ako..." pucajte u teme koje su za to stvorene:
ZAGOR sticky: topic za raspravljanje u kojem ostaje muk da vas i bog dragi vuče za jezik i u kojem vlada sveopšta debilana već mesecima
Ultimate Zagor topic: u njega stavljamo slike koje nađemo na mreži a koje će samo dva čoveka komentarisati jer je Ferri sve ređi
Novi Zagor u Italiji: naslovnice i novosti iz Italije glede omiljenog nam junaka
Neobjavljene table: solarov topic sa arhivom previewa tabli koje tek treba da izađu.
+topici koji se otvore za svako novoizašle Ludensove sveske mesečnog ritma
sve ostalo što se otvori je podjebavanje što zagorovaca, o ostalima da i ne pričam
mladjo bi trebao biti rigorozniji oko ovakvih stvari
|
DNEVNIK CITANJA: Etika junaštva i deklišeizirani koreni u “Zagor prica...”
|
|
|
Hexen
New Member
Croatia
190 Posts
Member since 22/02/2011 |
Posted - 08/05/2014 : 10:07:26
|
quote: Originally posted by Windwalker
Kod Zagora me je uvijek živcirala ta njegova kričavost. Šulja se po šumi u crvenoj, plavoj i žutoj boji (dakle sve boje koje upadaju u oči u onom zelenilu) i onda ga nitko ne može ugledati i svi se čude kad se baci na njih sa grane. Jednom je netko rekao da bi možda trebalo napraviti novu verziju Zagora, neku vrstu "remake-a", gdje bi bio u tamnijoj kamuflažnoj odjeći, sa crnim ratničkim bojama na licu, okrutniji, krvaviji, bez Chicota i njegovih gluposti. Ono Rambo style za odrasle. Nešto tipa Magični Vjetar + Punisher. Naravno da bi nastavio da izlazi i ovaj stari originalni Zagor, čisto da fanovi ne popizde ali ja mislim da bi novi svježiji Zagor bio odlična ideja.
A ovo?
E na to sam mislio. Znam da sam jednom vidio taj topic i tu sliku ali ga sada više nisam mogao naći. Hvala Windwalker! |
|
|
Giuda Ballerino
Senior Member
Japan
2626 Posts
Member since 02/03/2014 |
Posted - 08/05/2014 : 10:26:41
|
quote: Originally posted by PijaniPatak
quote: Originally posted by solar
Ovo je komotno moglo ići u sticky,
...od posete kojem sam i ja digao ruke.
Ljudi, iskulirajte malo! Pretvarate pdf Bonelli u svaštaru sa svojim fiks idejama, a sticky ZAGOR gore ko šiša. Novi topic, ako nekome nije jasno kako to funkcioniše, se otvara samo u slučaju novog izdanja, serijala, eventualno najave nečega (retko!) a ove "šta mislite ako..." pucajte u teme koje su za to stvorene:
ZAGOR sticky: topic za raspravljanje u kojem ostaje muk da vas i bog dragi vuče za jezik i u kojem vlada sveopšta debilana već mesecima
Ultimate Zagor topic: u njega stavljamo slike koje nađemo na mreži a koje će samo dva čoveka komentarisati jer je Ferri sve ređi
Novi Zagor u Italiji: naslovnice i novosti iz Italije glede omiljenog nam junaka
Neobjavljene table: solarov topic sa arhivom previewa tabli koje tek treba da izađu.
+topici koji se otvore za svako novoizašle Ludensove sveske mesečnog ritma
sve ostalo što se otvori je podjebavanje što zagorovaca, o ostalima da i ne pričam
mladjo bi trebao biti rigorozniji oko ovakvih stvari
bravo +1 |
Kaizoku ou ni ore wa naru! |
|
|
Cromwell
Advanced Member
Croatia
4306 Posts
Member since 10/09/2011 |
Posted - 08/05/2014 : 12:51:43
|
Bravo Patak! Samo što bi mladjo u vrlo kratkom roku postao najomraženiji forumaš (ko da već sad nije). Teško je prčiju u kazalište pretvorit'. Ipak, vjerujem da većina ljudi koji postaju u ovom podforumu imaju što reći, samo su jedni izgubili volju a drugi su se priklonili bezsadržajnoj i glasnoj većini. |
Bok, kako si.
|
|
|
Zagor12
Advanced Member
Croatia
6763 Posts
Member since 23/08/2010 |
|
nagor
Advanced Member
Croatia
12553 Posts
Member since 21/02/2012 |
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
Member since 16/04/2009 |
|
solar
Moderator
Croatia
21432 Posts
Member since 16/03/2004 |
|
nagor
Advanced Member
Croatia
12553 Posts
|
PijaniPatak
stripovi.com suradnik
Germany
10035 Posts
|
nagor
Advanced Member
Croatia
12553 Posts
Posted - 08/05/2014 : 21:48:51
|
quote: Originally posted by acestroke
quote: Originally posted by Zagor12
Forum je otišao u kurac.
Predlog za novi topic: U koliko kuraca su otisli Zagorovi topici?
A) 100 B) 500 C) 1000 D) 10000 E) Bezbroj kuraca.
Filozofsko pitanje? Je li bezbroj broj? |
|
|
PijaniPatak
stripovi.com suradnik
Germany
10035 Posts
|
Topic |
|