forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Dylan Dog extra br. 89
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

Mord
Advanced Member

Croatia
3134 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 08/05/2014 : 15:01:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Mord a Private Message  Reply with Quote
Ja jos uvijem ne razumijem u cemu je problem. Extra serija je krenula da popuni sve rupe koje je SD ostavila. To je i uspjela, minus 4 epizode za koje nisu mogli dobit prava, jebiga, nije do njih. Kad je popunio rupe od SD Ludens je gurnuo regularnu seriju stotinjak brojeva naprijed a extra je nastavila tamo gdje je redovna stala prije toga. Meni je to sve sasvim logicno.
Go to Top of Page

DOMI
Advanced Member

Croatia
5082 Posts

Member since 19/06/2007

Posted - 08/05/2014 : 16:24:32  Show Profile Show Extended Profile  Send DOMI a Private Message  Reply with Quote
pa dobro,ne treba baš tako odustajati,,
Libellusovo KI doći će do broja 100 i ispraviti "ekstra" šarenilo

- to nam je zadnja šansa
- jako je šteta što se Ekstra serija tako zbrkala
- što su htjeli s ovom rošadom nitko ne može znati - zašto redovna nije nastavila s Zvijeri i Frulašem, a sve se seli u Ekstra, ma svašta

45 godina Alan Forda u HR ZLATNI klasik 3 na kisocima

• 54 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) •
• Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18874 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 08/05/2014 : 16:24:38  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mord

Ja jos uvijem ne razumijem u cemu je problem. Extra serija je krenula da popuni sve rupe koje je SD ostavila. To je i uspjela, minus 4 epizode za koje nisu mogli dobit prava, jebiga, nije do njih. Kad je popunio rupe od SD Ludens je gurnuo regularnu seriju stotinjak brojeva naprijed a extra je nastavila tamo gdje je redovna stala prije toga. Meni je to sve sasvim logicno.

slazem se...mozda ludens malo kiksne ponekad ali previse se kuka...imate svaki mjesec dilana na kioscima,imate maxije,specijale,veseli cetvrtak za najzagrizenije...imate libellus za perfekciju..imate...pa sve...nemamo razpored i numeraciju ko talijani ali koji junak je i ima...sad dobijamo bestiju i tako dalje od frulasa idemo...ja se ne bunim...zasto bi preskakali veseli kad ta izdanja ima par najnestrpljivih?...dilan ima tiraz 8000 ljudi,da vas veseli kupilo 50,to je skoro da nista.

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!

Edited by - teller on 08/05/2014 16:25:01
Go to Top of Page

feniks
Senior Member

1922 Posts

Member since 08/05/2004

Posted - 08/05/2014 : 21:43:48  Show Profile Show Extended Profile  Send feniks a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mord

+1
Go to Top of Page

kiky
stripovi.com suradnik

7366 Posts

Member since 17/07/2003

Posted - 10/05/2014 : 14:30:42  Show Profile Show Extended Profile  Visit kiky's Homepage  Send kiky a Private Message  Reply with Quote
s narativne strane, medda je ovoga puta dosta "šlampljav" i neuredan premda sa jasnom poantom o tome koliko se suprotnosti zapravo (ne) privlače. s druge strane, casertano užitak za oči.
Go to Top of Page

Deers
Advanced Member

Croatia
9399 Posts

Member since 29/03/2004

Posted - 12/05/2014 : 10:53:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Deers a Private Message  Reply with Quote
Solidna epizoda koja zapravo i nije ništa posebno upečatljiva ali ju je Medda dobro ispričao tako da drži pažnju.

"Trzaj mišica i nad prazninom sam."
Go to Top of Page

vice
stripovi.com suradnik

7312 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 30/05/2014 : 15:44:36  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message  Reply with Quote
Totalna smijurija od epizoda. Nula od deset za priču, jedine pohvale Casertanu. Medda kao da je bija pijan il napušen pisajući ovaj škart.

And like that... he's gone.
Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.23 seconds. Snitz Forums 2000