Author |
Topic  |
xilrion
Advanced Member

.jpg)
Croatia
3033 Posts
Member since 16/12/2010 |
|
Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6222 Posts
Member since 10/06/2002 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 09/05/2014 : 11:38:57
|
quote: Originally posted by Just_Charlie
quote: Originally posted by lwood
mislin da ste otišli predaleko od teme topica. a i charlita se proglasila bogon   
Tako je. Boginja.
Pozdrav s Olimpa. Vrijeme je lijepo, pomalo vjetrovito. Necu sici danas medju vas jer ste ovo rastegli u dosadu.
:)
baš pari ime neke ustanove    |
You stared at the abyss, you'll never rest in peace |
 |
|
Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts
Member since 13/07/2013 |
Posted - 09/05/2014 : 22:23:57
|
Koja priglupa rasprava puna sranja i gluposti,svaki covijek vjeruje u boga samo sto neki nezele priznat jer ako su vecina ljudi vjernici pa zasto da ja budem kad sam ja pametniji idem ja vjerovat u neku svoju teoriju,neki ljudi ovdje na forumu misle da su popili svu pamet svijeta da mi ih je uzivo vidjet pitam se na koga bi sve naiso!!! |
 |
|
Zagor12
Advanced Member

- kopija.jpg)
Croatia
6763 Posts
Member since 23/08/2010 |
Posted - 09/05/2014 : 22:36:53
|
Što se mene tiče ja ne znam jel' Bog postoji kao takav jer jednostavno nikada nisam dobio nikakav suvisli dokaz. E sada, vjerujem da nešto postoji, ali što je to, tko bi to znao... Uglavnom, vjerujem u Isusa i vjerujem u dobro. A sad je li Bog postoji ili ne je u neku ruku trivijalno pitanje. |
Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti: http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
|
 |
|
anto
Advanced Member

Serbia
21732 Posts
Member since 29/06/2008 |
Posted - 09/05/2014 : 22:58:09
|
quote: Originally posted by Zagor12
Što se mene tiče ja ne znam jel' Bog postoji kao takav jer jednostavno nikada nisam dobio nikakav suvisli dokaz. E sada, vjerujem da nešto postoji, ali što je to, tko bi to znao... Uglavnom, vjerujem u Isusa i vjerujem u dobro. A sad je li Bog postoji ili ne je u neku ruku trivijalno pitanje.
 |
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)! |
 |
|
Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts
Posted - 09/05/2014 : 23:04:55
|
quote: Originally posted by Zagor12
Što se mene tiče ja ne znam jel' Bog postoji kao takav jer jednostavno nikada nisam dobio nikakav suvisli dokaz. E sada, vjerujem da nešto postoji, ali što je to, tko bi to znao... Uglavnom, vjerujem u Isusa i vjerujem u dobro. A sad je li Bog postoji ili ne je u neku ruku trivijalno pitanje.
A kakav ti dokaz treba oces da ti se ukaze,jer to je jedini dokaz koji moze uvjeriti onog koji kaze da nevjeruje!! |
 |
|
Just_Charlie
Advanced Member

.jpg)
8578 Posts
Member since 07/01/2008 |
Posted - 09/05/2014 : 23:23:25
|
quote: Originally posted by Just_Charlie
mislin da ste otišli predaleko od teme topica. a i charlita se proglasila bogon   
Tako je. Boginja.
Pozdrav s Olimpa. Vrijeme je lijepo, pomalo vjetrovito. Necu sici danas medju vas jer ste ovo rastegli u dosadu.
:)
baš pari ime neke ustanove   
Zeus je u sobi do mene, i on ima nuspojave na lijekove. Afrodita igra pasijans. S Posejdonom se iskradam na nocno kupanje. I to vec godinama traje .. |
~ Prvo suputnik onda put ~
|
 |
|
dr strangelove
Advanced Member

.jpg)
USA
8866 Posts
Member since 26/12/2007 |
Posted - 09/05/2014 : 23:31:42
|
quote: Originally posted by Rahazlam
Koja priglupa rasprava puna sranja i gluposti,svaki covijek vjeruje u boga samo sto neki nezele priznat jer ako su vecina ljudi vjernici pa zasto da ja budem kad sam ja pametniji idem ja vjerovat u neku svoju teoriju,neki ljudi ovdje na forumu misle da su popili svu pamet svijeta da mi ih je uzivo vidjet pitam se na koga bi sve naiso!!!
Tipičan 'rvat katolik - ne zna ni gramatički ispravni rečenicu složiti, ali smatra da može drugima govoriti što da misle. |
It would not be difficult, Mein Führer. Nuclear reactors could - heh, I'm sorry, Mr. President - nuclear reactors could provide power almost indefinitely. |
 |
|
Tutta
Advanced Member

Germany
33042 Posts
Member since 19/02/2010 |
Posted - 09/05/2014 : 23:39:34
|
quote: Originally posted by dr strangelove
Koja priglupa rasprava puna sranja i gluposti,svaki covijek vjeruje u boga samo sto neki nezele priznat jer ako su vecina ljudi vjernici pa zasto da ja budem kad sam ja pametniji idem ja vjerovat u neku svoju teoriju,neki ljudi ovdje na forumu misle da su popili svu pamet svijeta da mi ih je uzivo vidjet pitam se na koga bi sve naiso!!!
Tipičan 'rvat katolik - ne zna ni gramatički ispravni rečenicu složiti, ali smatra da može drugima govoriti što da misle.
A ti znas? |
+IN HOC SIGNO VINCES+
|
 |
|
izivko
Advanced Member

.jpg)
Germany
13025 Posts
Member since 25/07/2003 |
|
dr strangelove
Advanced Member

.jpg)
USA
8866 Posts
Member since 26/12/2007 |
Posted - 09/05/2014 : 23:45:43
|
Ja znam. |
It would not be difficult, Mein Führer. Nuclear reactors could - heh, I'm sorry, Mr. President - nuclear reactors could provide power almost indefinitely. |
 |
|
Tutta
Advanced Member

Germany
33042 Posts
Member since 19/02/2010 |
|
izivko
Advanced Member

.jpg)
Germany
13025 Posts
Member since 25/07/2003 |
|
DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
Posted - 09/05/2014 : 23:57:28
|
Ja vjerujem samo u ono što vidim a nikada u životu nisam vidio niti jedan znak koji bi me mogao uvjeriti u postojanje boga.  |
Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua |
 |
|
KRAS
Advanced Member

.jpg)
Slovenia
7797 Posts
Member since 18/05/2003 |
Posted - 10/05/2014 : 00:44:44
|
300 milijardi zvijezda u nasoj galaksiji i jos 300 milijardi galaksija u svemiru...sve i da postoji bog.ljudski odrod znaci mu isto kolko meni znaci eruptivna efektiva mojih belih bubrega |
 |
|
Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
|
Tonto
Advanced Member

8954 Posts
Member since 11/02/2012 |
Posted - 10/05/2014 : 01:34:18
|
Jedni vjeruju drugi ne... i jedni i drugi misle da su pametniji od ovih drugih, a u devedeset posto slučajeva stvar je samo u tome kako su odgojeni. Imam svoje mišljenje o svemu i ono je sljedeće: ono što nije mogao razumom čovjek je oduvijek objašnjavo bogom. Kako se razum razvijao tako nam je sve manje bogova trebalo. Što nas čeka iza nikad nećemo moći objasniti i za to će nam uvijek trebati bog. ... a mene osobno uglavnom boli kurac za sve to. |
The less I have the more I am a happy man |
 |
|
nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts
Member since 21/02/2012 |
Posted - 10/05/2014 : 01:49:47
|
Zaboravio si ubacit deset smajlića na kraju. |
 |
|
nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts
Member since 21/02/2012 |
Posted - 10/05/2014 : 01:50:43
|
quote: Originally posted by KRAS
300 milijardi zvijezda u nasoj galaksiji i jos 300 milijardi galaksija u svemiru...sve i da postoji bog.ljudski odrod znaci mu isto kolko meni znaci eruptivna efektiva mojih belih bubrega
quote: Originally posted by Tonto
Jedni vjeruju drugi ne... i jedni i drugi misle da su pametniji od ovih drugih, a u devedeset posto slučajeva stvar je samo u tome kako su odgojeni. Imam svoje mišljenje o svemu i ono je sljedeće: ono što nije mogao razumom čovjek je oduvijek objašnjavo bogom. Kako se razum razvijao tako nam je sve manje bogova trebalo. Što nas čeka iza nikad nećemo moći objasniti i za to će nam uvijek trebati bog. ... a mene osobno uglavnom boli kurac za sve to.
To je to. Može ključ. |
 |
|
mladjo
Advanced Member

.jpg)
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 10/05/2014 : 01:54:40
|
Tipičan 'rvat katolik - ne zna ni gramatički ispravni rečenicu složiti, ali smatra da može drugima govoriti što da misle.
 |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 10/05/2014 : 08:45:41
|
Nije on rvat, a jos manje katolik. Sta ne vidite da je po nacinu pisanja troll ili djete nizih razreda osnovne skole. Uopce se ne trebate zamarati u razgovoru s njim. |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
 |
|
ninel
Senior Member

Serbia
1591 Posts
Member since 16/11/2004 |
|
Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts
Posted - 10/05/2014 : 10:18:08
|
quote: Originally posted by tinton
Nije on rvat, a jos manje katolik. Sta ne vidite da je po nacinu pisanja troll ili djete nizih razreda osnovne skole. Uopce se ne trebate zamarati u razgovoru s njim.
Kakav si ti mudrac ti po nacinu pisanja zakljucujes sto ja jesam a sto nisam      |
 |
|
Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts
Posted - 10/05/2014 : 10:22:55
|
quote: Originally posted by mladjo

Nije li ovo vrijedanje na vjerskoj i nacionalnoj osnovi ili barem podcijenjivanje al mladju boli kurac kad se slaze s tobom zalosno Sto se tice gramatickih gresaka uff jako bitno na to ionako nikad nisam pazio!!! |
 |
|
Topic  |
|