forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Evolucija je jedina istina.
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 60

dante
Senior Member

Croatia
2478 Posts

Member since 16/01/2008

Posted - 10/05/2014 : 10:46:34  Show Profile Show Extended Profile  Send dante a Private Message
quote:
Originally posted by Rahazlam

Koja priglupa rasprava puna sranja i gluposti,svaki covijek vjeruje u boga samo sto neki nezele priznat jer ako su vecina ljudi vjernici pa zasto da ja budem kad sam ja pametniji idem ja vjerovat u neku svoju teoriju,neki ljudi ovdje na forumu misle da su popili svu pamet svijeta da mi ih je uzivo vidjet pitam se na koga bi sve naiso!!!

Ti si tipican vjernik po defaultu, koji u svom zivotu nije proveo ni 5 minuta ozbiljno razmisljajuci o vjeri i Bogu (necu te ni pitati jesi li procitao Bibliju, jer znam da nisi). Jedini razlog zasto vjerujes u ovakvog Boga i Isusa je zato sto si rodjen u obitelji koja prakticira tu vjeru. Da si rodjen od roditelja koji stuju Alaha, Budu ili nekog treceg, bio bi isti takav, i ne bi uopce razmisljao o vjeri za koju si sad uvjeren da je "prava". Kad se vec volis slizati uz vecinu, steta sto ne zivis u drustvu gdje se vecina baca s mosta, pa kad se vec svi bacaju, da se bacis i ti, umjesto da probas koristiti taj cvarak od mozga koji ti se kotrlja u glavi.

These pretzels are making me thirsty...
Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 10/05/2014 : 11:07:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message
quote:
Originally posted by dante

quote:

Koja priglupa rasprava puna sranja i gluposti,svaki covijek vjeruje u boga samo sto neki nezele priznat jer ako su vecina ljudi vjernici pa zasto da ja budem kad sam ja pametniji idem ja vjerovat u neku svoju teoriju,neki ljudi ovdje na forumu misle da su popili svu pamet svijeta da mi ih je uzivo vidjet pitam se na koga bi sve naiso!!!

Ti si tipican vjernik po defaultu, koji u svom zivotu nije proveo ni 5 minuta ozbiljno razmisljajuci o vjeri i Bogu (necu te ni pitati jesi li procitao Bibliju, jer znam da nisi). Jedini razlog zasto vjerujes u ovakvog Boga i Isusa je zato sto si rodjen u obitelji koja prakticira tu vjeru. Da si rodjen od roditelja koji stuju Alaha, Budu ili nekog treceg, bio bi isti takav, i ne bi uopce razmisljao o vjeri za koju si sad uvjeren da je "prava". Kad se vec volis slizati uz vecinu, steta sto ne zivis u drustvu gdje se vecina baca s mosta, pa kad se vec svi bacaju, da se bacis i ti, umjesto da probas koristiti taj cvarak od mozga koji ti se kotrlja u glavi.

Nisam ja nikakav vjernik po defalutu nisam tako odgajan nejdem u crkvu al u boga vjerujem neznam koji je tvoj problem ili si prepametan da bi vjerovao u boga il ti crkva smeta u svakom slucaju nemoj preevise razmisljat svojom pammetnom glavicom jel dolazis do krivih zakljucaka
Go to Top of Page

dante
Senior Member

Croatia
2478 Posts

Member since 16/01/2008

Posted - 10/05/2014 : 11:20:04  Show Profile Show Extended Profile  Send dante a Private Message
quote:
Nisam ja nikakav vjernik po defalutu

Naravno da jesi, odredjuje te neposredna okolina, dok je samoprosudjivanje na autopilotu. Da si rodjen u sekti koja stuje Strumpfove, sad bi bio u berbi vrganja, i usput trazio Strumpfetu, jer ti je mama rekla ako si dobar mozda ih nacas ugledas.
quote:
nisam tako odgajan

Sta, odgajan si u obitelji Bušmana, ali si se slucajno popiknuo na Krscanstvo?
quote:
neznam koji je tvoj problem ili si prepametan da bi vjerovao u boga

OK, ovo uopce nema smisla
quote:
il ti crkva smeta

kakve veze crkva ima s vjerovanjem u Boga?
quote:
u svakom slucaju nemoj preevise razmisljat svojom pammetnom glavicom jel dolazis do krivih zakljucaka

Nemoj se ljutiti, ali dokle god si ti tu, nema sanse da se to dogodi.

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 10/05/2014 : 11:23:10  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:

quote:

Naravno da jesi, odredjuje te neposredna okolina, dok je samoprosudjivanje na autopilotu. Da si rodjen u sekti koja stuje Strumpfove, sad bi bio u berbi vrganja, i usput trazio Strumpfetu, jer ti je mama rekla ako si dobar mozda ih nacas ugledas.
quote:
nisam tako odgajan

quote:

quote:
il ti crkva smeta

quote:
u svakom slucaju nemoj preevise razmisljat svojom pammetnom glavicom jel dolazis do krivih zakljucaka

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

hello
Senior Member

Croatia
2731 Posts

Member since 14/07/2006

Posted - 10/05/2014 : 11:49:41  Show Profile Show Extended Profile  Visit hello's Homepage  Send hello a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by mladjo

quote:
Originally posted by dr strangelove

quote:

Tipičan 'rvat katolik - ne zna ni gramatički ispravni rečenicu složiti, ali smatra da može drugima govoriti što da misle.

Nije li ovo vrijedanje na vjerskoj i nacionalnoj osnovi ili barem podcijenjivanje al mladju boli kurac kad se slaze s tobom zalosnoSto se tice gramatickih gresaka uff jako bitno na to ionako nikad nisam pazio!!!

Naravno da je vrijeđanje na vjerskoj i nacionalnoj osnovi i to konkretno jedne skupine: bosansko-hercegovački Hrvat katolik jer koliko je meni poznato jedino oni izbacuju početno "h" iz riječi.

www.izdavanje-knjiga-dani.hr
www.vangogh.hr
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 10/05/2014 : 11:58:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message

Dante Alighieri

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 10/05/2014 : 12:01:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message
quote:

quote:

quote:
nisam tako odgajan

quote:

quote:
il ti crkva smeta

quote:

Kao prvo bahat si i arogantan vrijedas i podcijenjujes mislis da si puno pametniji i vrijedniji od mene jel da nemislis tako nebi se tako razgovarao pa jel vidis ti sta pises pa tebi vjernici smetaju da nije tako nebi vrijedo i podcijenjivo neznam koji je tvoj problem mogo si normalno iznjet svoje stavove,bitno da ti imas savrseno samoprosudivanje blago tebi,stvarno tuzno
Go to Top of Page

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 10/05/2014 : 12:08:17  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message
quote:
Originally posted by anto

quote:
Originally posted by Zagor12

Što se mene tiče ja ne znam jel' Bog postoji kao takav jer jednostavno nikada nisam dobio nikakav suvisli dokaz. E sada, vjerujem da nešto postoji, ali što je to, tko bi to znao... Uglavnom, vjerujem u Isusa i vjerujem u dobro. A sad je li Bog postoji ili ne je u neku ruku trivijalno pitanje.

Govorim o Isusu kao povijesnoj ličnosti.

Btw. netko je pitao, mislim da Rahazlam, kakav dokaz želim. Pa ono, dok ne vidim, kako mogu znati...?

Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti:
http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 10/05/2014 : 12:40:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by anto

quote:

Što se mene tiče ja ne znam jel' Bog postoji kao takav jer jednostavno nikada nisam dobio nikakav suvisli dokaz. E sada, vjerujem da nešto postoji, ali što je to, tko bi to znao... Uglavnom, vjerujem u Isusa i vjerujem u dobro. A sad je li Bog postoji ili ne je u neku ruku trivijalno pitanje.

Govorim o Isusu kao povijesnoj ličnosti.

Btw. netko je pitao, mislim da Rahazlam, kakav dokaz želim. Pa ono, dok ne vidim, kako mogu znati...?

I sta odna kad bi vidio boga??
Go to Top of Page

dante
Senior Member

Croatia
2478 Posts

Member since 16/01/2008

Posted - 10/05/2014 : 13:05:00  Show Profile Show Extended Profile  Send dante a Private Message
quote:
Kao prvo bahat si i arogantan vrijedas i podcijenjujes mislis da si puno pametniji i vrijedniji od mene jel da nemislis tako nebi se tako razgovarao pa jel vidis ti sta pises pa tebi vjernici smetaju da nije tako nebi vrijedo i podcijenjivo neznam koji je tvoj problem mogo si normalno iznjet svoje stavove,bitno da ti imas savrseno samoprosudivanje blago tebi,stvarno tuzno

Daj se skoncentriraj i ponovno procitaj sto sam napisao. Nisam nigdje govorio ni protiv vjere ni protiv vjernika, obracao sam se ISKLJUCIVO tebi, kao tipicnom predstavniku onoga sto smatram da je lose u modernoj religiji. Znaci ljudi koji uopce ne razmisljaju i ne proucavaju vjeru kojoj pripadaju, kako bi znali u sto uopce to vjeruju kad nekome kazu "Ja sam vjernik", vec samo odluce "Ja vjerujem", i ZNAJU da su BAS ONI u pravu, iako u svijetu postoji nekoliko tisuca religija, od njih 20-tak velikih.
I ne bi ti nista ni odgovorio, da nisi izbacio ovaj biser:
"svaki covijek vjeruje u boga samo sto neki nezele priznat jer ako su vecina ljudi vjernici pa zasto da ja budem kad sam ja pametniji idem ja vjerovat u neku svoju teoriju"
Znaci, sam priznas da ne znas previse o vjeri, ali nadjes shodno za provaliti, prakticki kao cinjenicu, da ovi ljudi koji nisu vjernici, to nisu ne zato jer su mozda svojim razmisljanjem dosli do te odluke, nego se prave pametni i kurce se samo da se razlikuju od vecine.
I onda mene zoves arogantnim.
I jos mi uvijek nije jasno sto ti znaci ono "prepametan da vjerujes u Boga". Time govoris ili da je vjera samo za one koji misle da su manje pametni, ili govoris da je sramotno koristiti mozak. U svakom slucaju, to si ti rekao.

Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 10/05/2014 : 13:46:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message
quote:

quote:

Daj se skoncentriraj i ponovno procitaj sto sam napisao. Nisam nigdje govorio ni protiv vjere ni protiv vjernika, obracao sam se ISKLJUCIVO tebi, kao tipicnom predstavniku onoga sto smatram da je lose u modernoj religiji. Znaci ljudi koji uopce ne razmisljaju i ne proucavaju vjeru kojoj pripadaju, kako bi znali u sto uopce to vjeruju kad nekome kazu "Ja sam vjernik", vec samo odluce "Ja vjerujem", i ZNAJU da su BAS ONI u pravu, iako u svijetu postoji nekoliko tisuca religija, od njih 20-tak velikih.
"svaki covijek vjeruje u boga samo sto neki nezele priznat jer ako su vecina ljudi vjernici pa zasto da ja budem kad sam ja pametniji idem ja vjerovat u neku svoju teoriju"
Znaci, sam priznas da ne znas previse o vjeri, ali nadjes shodno za provaliti, prakticki kao cinjenicu, da ovi ljudi koji nisu vjernici, to nisu ne zato jer su mozda svojim razmisljanjem dosli do te odluke, nego se prave pametni i kurce se samo da se razlikuju od vecine.
I jos mi uvijek nije jasno sto ti znaci ono "prepametan da vjerujes u Boga". Time govoris ili da je vjera samo za one koji misle da su manje pametni, ili govoris da je sramotno koristiti mozak. U svakom slucaju, to si ti rekao.

Ja sam htio rec da svaki covijek od boga u sebi ima ugradenu vijeru u sebi,sto se tice ovog drugog pametujes previse i mislis da si pametniji od drugih a takve ljude nevolim tu mi spominjes sto nevolis u modernoj religiji i kazes obracas se samo meni kako ti uopce znas koje sam ja vjere ti mene u zivotu nisi vidio a pricas o meni kao da me znas cijeli zivot pa jebote samoprosudivanje ti je savrseno!!Prvo vrijedas i podcijenjujes sve vijernike bilo koje vijere sa onim sa strumpfovima onda kazes da se obracas samo meni ocito je da ti vjernike smatras priglupim i zadrtim budalama!!!
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 10/05/2014 : 13:58:15  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
quote:

quote:

quote:

Ja sam htio rec da svaki covijek od boga u sebi ima ugradenu vijeru u sebi,sto se tice ovog drugog pametujes previse i mislis da si pametniji od drugih a takve ljude nevolim tu mi spominjes sto nevolis u modernoj religiji i kazes obracas se samo meni kako ti uopce znas koje sam ja vjere ti mene u zivotu nisi vidio a pricas o meni kao da me znas cijeli zivot pa jebote samoprosudivanje ti je savrseno!!Prvo vrijedas i podcijenjujes sve vijernike bilo koje vijere sa onim sa strumpfovima onda kazes da se obracas samo meni ocito je da ti vjernike smatras priglupim i zadrtim budalama!!!

Daj kako to pišeš, čovječe pa dadistički okret je imao više interpunkcija u rečenicama.
I ja to sve moram čitat, o j***m, ti pos'o

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

Zagor-te-nay
Senior Member

Croatia
2457 Posts

Member since 03/05/2006

Posted - 10/05/2014 : 14:05:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Zagor-te-nay a Private Message
Nakon 12 stranica sranja od topica može čovik zaključit samo jednu stvar koju svi na forumu znaju. A to je da ne vride ista pravila za sve na forumu. Na drugom topicu Timber nekoga uvridi i odma leti vani, jel to je ka naš dobri stari timber/profa itd...i to radi klasične bezvezne beštime (u p.m.) a ode ljudi (sama "krema" foruma), toliko duboko vriđaju ljudska uvjerenja, porijeklo,i intimu i samo zato jer moderator to dopušta, tj. s tim se slaže, stvar ide dalje.
NA kraju svako ko je čovik može samo poručit jedno - E pa nabijem te moderatore na kurac. nA kuurac. Taaako..Kad drugi može vriđat, mogu i ja.
Eto, sad je, ako ne ništa, meni lakše.

Majka Bonelli je pocetak...i kraj.

Edited by - Zagor-te-nay on 10/05/2014 14:13:55
Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 10/05/2014 : 14:06:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message
quote:

quote:

quote:

quote:

Daj kako to pišeš, čovječe pa dadistički okret je imao više interpunkcija u rečenicama.
I ja to sve moram čitat, o j***m, ti pos'o

haha smijesno za popizdit
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 10/05/2014 : 14:12:46  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message
Baš si komičan Rahazlame.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 10/05/2014 : 14:14:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message
Pravila:
1. Najstrože je zabranjeno vrijeđanje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj, političkoj i sličnoj osnovi. Ovaj sajt i njegovi članovi potiču toleranciju, dijalog i razumijevanje i svi članovi koji budu prekršili ovo pravilo biti će izbačeni sa Foruma.
JEBES PRAVILA KAD IH I MODERATORI KRSE!!!
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 10/05/2014 : 14:19:18  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message
quote:

Pravila:
1. Najstrože je zabranjeno vrijeđanje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj, političkoj i sličnoj osnovi. Ovaj sajt i njegovi članovi potiču toleranciju, dijalog i razumijevanje i svi članovi koji budu prekršili ovo pravilo biti će izbačeni sa Foruma.

Ko te vrijeđao?

Neki očito ne shvaćaju pojam rvata katolika.

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 10/05/2014 : 14:20:32  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message
quote:
Originally posted by hello

quote:

quote:

quote:
Originally posted by dr strangelove

quote:

Tipičan 'rvat katolik - ne zna ni gramatički ispravni rečenicu složiti, ali smatra da može drugima govoriti što da misle.

Nije li ovo vrijedanje na vjerskoj i nacionalnoj osnovi ili barem podcijenjivanje al mladju boli kurac kad se slaze s tobom zalosnoSto se tice gramatickih gresaka uff jako bitno na to ionako nikad nisam pazio!!!

Naravno da je vrijeđanje na vjerskoj i nacionalnoj osnovi i to konkretno jedne skupine: bosansko-hercegovački Hrvat katolik jer koliko je meni poznato jedino oni izbacuju početno "h" iz riječi.

I Vlaji!

Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 10/05/2014 : 14:31:46  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
quote:
Originally posted by Zagor-te-nay

Nakon 12 stranica sranja od topica može čovik zaključit samo jednu stvar koju svi na forumu znaju. A to je da ne vride ista pravila za sve na forumu. Na drugom topicu Timber nekoga uvridi i odma leti vani, jel to je ka naš dobri stari timber/profa itd...i to radi klasične bezvezne beštime (u p.m.) a ode ljudi (sama "krema" foruma), toliko duboko vriđaju ljudska uvjerenja, porijeklo,i intimu i samo zato jer moderator to dopušta, tj. s tim se slaže, stvar ide dalje.
NA kraju svako ko je čovik može samo poručit jedno - E pa nabijem te moderatore na kurac. nA kuurac. Taaako..Kad drugi može vriđat, mogu i ja.
Eto, sad je, ako ne ništa, meni lakše.

Ja ne vidim da je itko ikoga ovdje nešto posebno uvrijedio (osim tebe, sada). A to što ti smatraš drukčije mišljenje uvredom i vrijeđanjem uvjerenja govori ponešto i o tebi.

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 10/05/2014 : 14:34:37  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
quote:

Pravila:

Oprosti ali drukčije mišljenje ne može biti vrijeđanje i povreda nečijih uvjerenja jer ako ćemo tako rezonirati onda se vraćamo u srednji vijek. Jer ta ista tolerancija, dijalog i razumijevanje koje citiraš podrazumijeva i mogućnost da i oni koji ne misle kao ti, kažu svoje stajalište.

Nadam se da se slažeš s tim.

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 10/05/2014 : 14:40:41  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message
Može se Rahazlam predstavljati kao dvadesetčetverogodišnjak koliko god hoće ali ja još uvijek mislim da taj lik ne može imati više od jedanaest godina...

Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti:
http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
Go to Top of Page

hello
Senior Member

Croatia
2731 Posts

Member since 14/07/2006

Posted - 10/05/2014 : 14:41:53  Show Profile Show Extended Profile  Visit hello's Homepage  Send hello a Private Message
quote:

quote:

Pravila:

Oprosti ali drukčije mišljenje ne može biti vrijeđanje i povreda nečijih uvjerenja jer ako ćemo tako rezonirati onda se vraćamo u srednji vijek. Jer ta ista tolerancija, dijalog i razumijevanje koje citiraš podrazumijeva i mogućnost da i oni koji ne misle kao ti, kažu svoje stajalište.

Drukčije mišljenje ne, ali vrijeđanje na nacionalnoj i vjerskoj osnovi da.
"Tipičan 'rvat katolik - ne zna ni gramatički ispravni rečenicu složiti, ali smatra da može drugima govoriti što da misle"

www.izdavanje-knjiga-dani.hr
www.vangogh.hr
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 10/05/2014 : 14:47:06  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message
quote:

quote:

quote:

Pravila:

Drukčije mišljenje ne, ali vrijeđanje na nacionalnoj i vjerskoj osnovi da.
"Tipičan 'rvat katolik - ne zna ni gramatički ispravni rečenicu složiti, ali smatra da može drugima govoriti što da misle"

I Vlaji!

Go to Top of Page

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6320 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 10/05/2014 : 14:48:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message
quote:

Nekad možda, kao Hrvat iz Hercegovine nisam nikad čuo da netko kaže Rvat osim kad je riječ o zajebanciji.

Vjerujem da starije generacije slabije obrazovanih ljudi i dalje govore tako, ali mlađe generacije ne. No stereotip valjda ostaje...

Jubilarni Polo 10!http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=51213
Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 10/05/2014 : 14:49:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message
mladjo valjas gluposti!!
Go to Top of Page
Page: of 60 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.25 seconds. Snitz Forums 2000