@ Patak - dobrodosao kad god dosao i na koji god nacin dosao.
@ nagor - ima Frida vec na otocicu, za to se pobrinuo Nuccio u svojoj ilustraciji.
@ solar - dobro, stavljacu ubuduce table sa vecom rezolucijom da se tekst bolje vidi.
@ king - nekad se i sam upitam otkud mi na um padaju raznorazne gluposti, ali kako ne znam odgovor, zakljucim da je bolje da ih realizujem umjesto da lupam glavu u potrazi za odgovorima koje sigurno necu dobiti.
A ostao sam duzan objasnjenje za uklanjanje stripova, odnosno parodija o Zagoru i strip o mom metal bendu (bivsem). Evo ovako je bilo - kad sam dobio novi racunar, sa starog sam uklonio svu dokumentaciju, a koja je prethodno bila pohranjena na dva stika. Kad sam htio prebaciti dokumentaciju na novi comp, stik na kojem su se između ostalog, nalazili pomenuti stripovi, otkazao je, crk'o, pokvario se. I buduci da nisam spomenute stripove imao u formi adekvatnoj za stampu, odlucio sam ih ukloniti jer oni zapravo ne postoje vise, pa da si ne pristajem na muku (postoje samo grube skice na papiru, jer sam u to doba vecinu radova dorađivao comp. misom). Amaterske pogreske, ali utjeha mi je da su bili jako lose nacrtani, te da ih jednom mogu ponovo nacrtati, sad puno kvalitetnije, ali to ce biti nekad u daljoj buducnosti.
@ D.J. - ovo je bio uvod, a sad kad KW kroci na USA tlo, pocinje prava avantura, jer desit ce se nepredviđene stvari, pa dok dođe do tebe morat ce se sukobiti sa... e to cu ostaviti kao iznenađenje za sve.
Kad su u pitanju omaži, evo postavio sam pregled onih koje sam koristio u ovom prvom dijelu. Naravno, bit ce jos ovakvih omaza i u nastavku stripa.
Još će na kraju Ferri morati raditi posebnu epizodu po imenom ''Osveta starog Ferrija zbog plagiranja''.
Shodno gore navedenom, ja i Verni bi trebali nadrljati u navedenom stripu, ali posto iza Vernija stoji pola Italije i pola ovog foruma, cini se da cu samo ja izvuci deblji kraj.