Koliko vas čita ovo? Ja sam pročitao prvih 16 svesaka (32 epizode) i veoma sam zadovoljan kvalitetom priča. Čitao sam ovo davno, ali sećam se da me kao klinca nisu uopšte zanimali ovi stripovi. Sad su mi odlični.
Ja sam odmah po izlasku pročitao prva 4 broja (8 epizoda), iako sam ostao oduševljen njima stao sam sa daljnjim čitanjem jer želim skupiti sve epizode i onda u kompletu pročitati... užitak bi trebao biti zagarantiran. Tempo je vrlo dobar pa će se to privesti kraju u razumnom roku, barem se nadam.
Neki dan u SNK uzeo PSDZ 19 i 20 a zanimljivo je da sam ugrabio zadnji primjerak broja 20 i to nekom tipu gotovo ispred nosa koji je došao nekoliko minuta nakon mene. Baš me zanima je li stvar u tome da su imali manji broj primjeraka ili se priče jednostavno tako dobro prodaju a ovaj broj još nije stigao na kioske.
Neki dan u SNK uzeo PSDZ 19 i 20 a zanimljivo je da sam ugrabio zadnji primjerak broja 20 i to nekom tipu gotovo ispred nosa koji je došao nekoliko minuta nakon mene. Baš me zanima je li stvar u tome da su imali manji broj primjeraka ili se priče jednostavno tako dobro prodaju a ovaj broj još nije stigao na kioske.
Prema tome koliko PSDZ ima u remitendi na kioscima, bit ce da je SNK dobila samo nekoliko komada...
Vjerojatno je tako jer broja 19 je bilo poprilično a moguće da je otisnut samo dio tiraža broja 20 jer je tek idući mjesec namijenjen za prodaju na kioscima.
Fuš 1: strip mi se skoro raspao a još ga nisam ni počeo čitati. Nisam ga uspio zamijeniti jer je na kiosku na kojem sam ga kupio ostao još jedan primjerak s istim felerom.
Fuš 2:u sljedećem broju jedna od epizoda se zove Plaćenici kao i u 4 svesku. Tako ćemo imati dva različita stripa istog naslova.
Fuš 1: strip mi se skoro raspao a još ga nisam ni počeo čitati. Nisam ga uspio zamijeniti jer je na kiosku na kojem sam ga kupio ostao još jedan primjerak s istim felerom.
Fuš 2:u sljedećem broju jedna od epizoda se zove Plaćenici kao i u 4 svesku. Tako ćemo imati dva različita stripa istog naslova.
Ne mora znaciti! Ludens cesce najavi naslove koji po izlasku stripa budu promijenjeni.