forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Zene na Stripovi.com
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 52

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 06/05/2014 : 21:37:54  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
I potom ih napise jos 60-ak Starim i moram reci da ti stvarno znas umoriti covjeka. Cijeli univers, stovise. Vrijeme je anomalija a ti si konstanta, ja sam anomalija a vrijeme je konstanta. Mozda se negdje opet presijeku pravci nasih univerzuma. Dobar ti warp u jedra dok plovis svojim.

gle ovo.. uzitak uzivo na najglasnije, za bon voyage.

~ Prvo suputnik onda put ~
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 06/05/2014 : 23:32:21  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
One night stand

Dakle, imam virtualni problem koji to u stvarnosti nije.
Naime, vec se danima mucim problemom kojeg nemam ali se odnekud stvorio
i u vezu me uvalio. Moj dobri frend i ja, dvoje vrsnjaka, slobodnjaka - ja sam strait on je gay i među nama je sve savrseno okej uvalismo se u govna, tocnije u vezu. Zbog razgovora kojeg vodismo u zivo na fejsu nasu glazbu protumacise krivo. Kako mi cesto u porukama dobru glazbu pusta, sjetih se razgovora o egzoticnom putovanju na koje jednom kanimo ici, pa mu pustim glazbu da se prisjetimo tog gusta. Privatni razgovor među nama, glazba je pretvorila u nesto da ne znam gdje cu od srama. Njegovo srce u komentaru, jer on je slatkica moja slatka, nehotice je "razotkrio" vezu fitilja kratka i nekako ispade da nam je i noc bila pre kratka. Lajkovi mnogih bez rijeci i komentara, mislim da nas vode skoro do oltara. Zar da napisem status novi u kome cu obznaniti svima da je gej, da popravim stvar i sve opet bude okej?!
Imam problem i hocu van, iz veze u kojoj cak nisam.
Ali, mi smo tako nevini bili, dok smo se u masti u
Bangkoku sevili.
U izradi su i planovi o groblju La Fayette, kad jednom skoknemo u New Orleans. Festival u gradu, +30 u hladu..noc je sparna i vrela, u ritmu Jazza znoje se tijela.. Cek, pa i nije losa ova veza koju
uopce nisam htjela. Njemu je super jer je gej, kad malo bolje razmislim, i meni sasvim okej.

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 10/05/2014 : 01:47:32  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
Glazbom za dusu zelim vam lijepe snove i miran san.

Go to Top of Page

Tutta
Advanced Member

Germany
33112 Posts

Member since 19/02/2010

Posted - 11/05/2014 : 12:38:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Tutta a Private Message  Reply with Quote
HAPPY MOTHER's DAY

11.05.2014

+IN HOC SIGNO VINCES+

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 11/05/2014 : 17:02:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
Lijepa ti hvala Tutta, što si se sjetio

Ovo je moćna slika koja govori zašto ova glumica od mene uživa veliki respekt.

For Mother’s Day, VF.com presents a gallery of Academy Award–winning mothers

http://www.vanityfair.com/hollywood/features/2010/05/mothers-day-slide-show-201005

Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 11/05/2014 : 17:31:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Just_Charlie

Ovo je moćna slika koja govori zašto ova glumica od mene uživa veliki respekt.

http://www.vanityfair.com/hollywood/features/2010/05/mothers-day-slide-show-201005/jcr:content/par/cn_contentwell/par-main/cn_slideshow/item0.rendition.slideshowHorizontal.oscar-moms-01.jpg

Jer lezi sa cizmama na krevetu?

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

melkajk
Average Member

509 Posts

Member since 07/10/2011

Posted - 11/05/2014 : 18:49:40  Show Profile Show Extended Profile  Send melkajk a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tutta

HAPPY MOTHER's DAY

11.05.2014

+1

“Yesterday is but a dream,
Tomorrow is only a vision.
But today well lived makes every yesterday a dream of happiness, and every tomorrow a vision of hope.”
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 12/05/2014 : 01:01:14  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
Hvala, hvala momci :)
Znate.. nas Majcin Dan se oteo kontroli i mislim da cu ujutro izgmizati na posao iz tudjeg stana, frendicinog..
Fotkice su fotkante, pice je popijeno, kavu sam upravo skuhala..festa nikako da prestane i nekako je netko presao na Joleta i Vucota..svako pijanstvo uvijek zavrsi na njima...
Pitam se, kako izgleda radni ponedjeljak kad u njega izgmizes iz tudjeg stana, pijana... hahaha...

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 12/05/2014 : 01:15:21  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
Dobro. Produzujemo onda vikend. Za to cu okriviti Bebeka. I pivo, konjak, vino... hahaha.. pogled na Zaljev..juzni vjetar... sve cu kao krivce navest ujutro.. evo, i Beslica optuzujem upravo...

Over and out

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 12/05/2014 : 07:16:18  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
Idem sorom pijetlovi me prateeee ;))

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 12/05/2014 : 15:58:11  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
I ponedjeljak se sakrio kad me danas vidio. Jos ga trazim.
Da li ga je netko vidio? Zadnji put sam ga vidjela kako bjezi niz ulicu i mrmlja sebi u bradu nesto u stilu da nema on zivaca za mene i da mu javite kad odem s utorkom. Svasta. Sto si ti dani umisljaju. Nis,,idem dalje, mozda naletim na njega negdje.

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 13/05/2014 : 01:06:07  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
Kozmologija

Razmišljam o životu.. koliko je malen a koliko velikih stvari u njega stane. Ne postoji matematički izričaj niti fizika to, u moje ime, izreći svojim zakonima može. U životu imamo vrijeme i njega možemo rastegnuti da sve u tu torbu stane. Razmišljam o prolaznicima našim vremenom i zastanem na trenutak na jednoj točki u kojoj sam započela putovanje prostorom, šireći vrijeme da mi u njega milijuni terabajta stanu.
Oni su obnovljivi izvor energije u meni. I morala sam riječima zakoračiti u Svemir,
jer za to što želim reći, ova je Kugla premala.

Sa svojih putovanja vremenom i prostorom, slobodnim stilom ..

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 18/05/2014 : 01:06:08  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
Houdini

I miss.. I love the smell of napalm in the morning, baby. -reče moj Dipto kad uvidje da je prokužen.Kako se provući kroz redove i reći što misliš, neopažen..Lani je stigao u Kroejšu kad je na teveu čuo Ingrid kako tečno, na ruskom izgovara one sočne riječi i jednostavno je morao ocean prijeći na nekoj improviziranoj splavi, a da je znao da ovi radari i sva potraga avion ne mogu naći, mogao se i nekom popaljenom jahtom snaći. Za Ingrid potraga nije bila laka, u Zagrebu gusti promet, njemu se tramvaj ne čeka, u taksi ne smije ući, pažnju ne smije privući..Zato je navratio u dvorište SOE da si posudi biciklo, to mu je jedan od lakših zadataka, premda mu karijera nimalo nije laka. Uletjeti u zemlju, ukazati na propust ili dva i sigurnost pada ko prva sponzoruša. Inače, s Ingrid nije imao sreće, a mene je naučio da se s teme ne skreće. Pismom mi piše da za lopova misle da je dovoljno hrabar ili lud i moli da potvrdim oboje jer mu je stalo do njegove reputacije.
I kažu da nikad nije pronađen a bicikl agentu vraćen.
Dakako da pronađen nije kad se u ovoj priči krije.
A bicikl je nakon vožnjice, možda dvije, s mosta u Savu bačen.
Kojeg mosta?Najbolje da vam još i to rečem.
Ovo mi pismo stiglo nije i pojma nemam u kojoj se državi trenutno krije. Samo pusu šalje uz I love you ,a ja mu otpisah take care of yourself, too.

Edited by - Just_Charlie on 18/05/2014 01:11:07
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 22/05/2014 : 00:54:47  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
Veceras malo zabave, nasle su me moje tarot karte

Legenda kaže da su tarot karte nastale kako bi se zabilježilo mistično znanje. Neke od njih nose poruke o općeljudskim vrijednostima.
Tarot opisuje život
Često se kaže da slika vrijedi više od riječi, da simbol sadrži bogatstvo suptilnih značenja. Slika i simbol u nama izazivaju različite ugođaje, asocijacije, katkad duboke emotivne reakcije. To je moćno sredstvo uz čiju pomoć možemo naučiti nešto više o sebi. Jedna od legendi o tarot kartama govori kako su nastale upravo zato da bi se u njihovim simbolima sakrilo znanje. Tijekom srednjeg vijeka, kad je prevladavalo praznovjerje, a znanje se smatralo opasnim, mudri i učeni ljudi dosjetili su se kako sakriti dragocjeno znanje o životu u simbolima.

Tarot karte na simboličnoj razini opisuju život i njegove raznolike energije, životne situacije, osjećaje i strahove. Pojavljuju se u različitim oblicima, bojama i različito izgledaju. Karte su označene brojevima, što nam omogućuje da izračunamo svoju životnu kartu. Slijedite upute.

Kako izračunati svoj broj
Pojedinačne znamenke svojeg datuma rođenja trebamo zbrajati sve dok ne dobijemo jednoznamenkasti broj. U slučaju da je vaš datum rođenja 27. 09. 1977., postupak je sljedeći:
2 + 7 = 9
0 + 9 = 9
1 + 9 + 7 + 7 = 24 = 2 + 4 = 6
9 + 9 + 6 =24 = 2 + 4 = 6!

Konačni jednoznamenkasti broj koji smo dobili je broj 6. To je ujedno vaš životni broj, a tarot karta s brojem 6 vaša je životna karta. U njezinu simboličnom značenju možete prepoznati svoje osobine, temu svojega života, svoju životnu zadaću. Ako se ne „prepoznate“ u vlastitoj životnoj karti, možda još niste otkrili neke svoje mogućnosti... Možda će vas nadahnuti i odvesti korak bliže dubokom poznavanju sebe! Udubite se u simbole i boje svoje karte, meditirajte o njoj, pustite mašti na volju i dobro se zabavite!

BROJ 1: Čarobnjak
Stvaralačka inicijativa
Čarobnjak je poduzetna osoba koja svu svoju energiju usmjerava na stvaranje. Njegov je um zaokupljen velikim idejama, a srce plamti strastvenom željom da ih ostvari. Njegovo nadahnuće dolazi iz nebeskih visina, a on ih želi pretvoriti u ljepotu materijalne stvarnosti. Vidimo Čarobnjaka jedne ruke uzdignute prema nebu, druge uperene u tlo. Oko njega život buja u punom cvatu. Na stolu kalež, mač, štap i novčić – simboli tarota. Čarobnjak zna da kroz njega djeluju stvaralačke sile veće od njega samoga, pa svoj stvaralački dar prima zahvalno.

Ako je vaša životna karta Čarobnjak, vi ste nemirna osoba, znatiželjna duha. Tema vašeg života je pokretanje događaja, ostvarivanje vizija. Hrabro ćete slijediti svoje srce. Katkad ste zaneseni nevidljivim svjetovima ideja, osjećaja i nadahnuća, no ipak ne gubite dodir sa stvarnošću. Vi ste stabilna osoba koja živi ispunjenim životom i koja se daje svim srcem.

tarotBROJ 2: Velika svećenica
Unutarnja istina
Velika svećenica tajnovita je osoba okrenuta sebi. Ona zna da iza vidljivog svijeta postoje skrivene sile osjećaja i nesvjesnog. Što god se događa u njezinoj duši, zaklonjeno je velom tajne, kao što veo za njezinim leđima zaklanja vodu. Vode na kojima stoluje Velika svećenica mirne su i goleme vode nesvjesnoga. I drugi simboli opisuju bogat sadržaj koji se krije u našem unutarnjem svijetu, poput plodnog šipka na zavjesi iza njezinih leđa i Mjesečeva srpa pod njezinim nogama, koji također simboliziraju nesvjesno. Velika svećenica poznaje unutarnju istinu, ona je sama simbol intuicije.

Ako je vaša životna karta Velika svećenica, vi ste osoba profinjene životne energije. Pobuđujete zanimanje svojom smirenošću i snagom koja se u vama naslućuje. Tajanstveni ste, suosjećajni i vrlo kreativni. Vaša je životna zadaća spoznati unutarnju istinu, raditi s nevidljivim silama nesvjesnoga, s energijama osjećaja. Poučeni vlastitim iskustvom, vođeni ljubavlju i mudrošću, možete pomagati drugima.

tarotBROJ 3: Carica
Obilje i životna radost
Carica je osoba koja zna uživati u životu. Glamurozna, vesela i putena, zrači samopouzdanjem. Za nju je tajna života ljubav i veliko srce. Carica uživa u malim stvarima jer zna da je velik život nanizan malim biserima koje nudi svakodnevica. Stoga se ona podjednako veseli jagodama, dječjem crtežu, skupom parfemu i kavi s prijateljicom. Stvarni svijet koji je nadohvat ruke nudi opipljive rezultate i bogatstvo života. Na velike riječi i nestvarne vizije ne želi gubiti vrijeme. Karta prikazuje svečano odjevenu, lijepu ženu koja samopouzdano sjedi u raskoši vrta – života koji nudi obilje.

Ako je vaša životna karta Carica, vi ste praktična i uravnotežena osoba koja se dobro snalazi u materijalnom svijetu. U svoj život lako privlačite bogatstvo i obilje, a to je vaša najvažnija životna zadaća. Cijenite obiteljske vrijednosti. Vaša vesela narav privlači prijatelje, vole vas kao suradnika i cijene vaš savjet.

tarotBROJ 4: Car
Stvaranje sigurnosti
Dostojanstven i autoritativan, Car se ne boji odgovornosti. On ima hrabrosti, znanja i morala da čvrstom rukom kroz život vodi sebe, a često i druge. Poštuje pravila i obveze, strpljivo gradi uspjeh. Moć i autoritet Cara prikazanog na karti ocrtani su simbolima snage i inicijative – ovnovskih glava na njegovu prijestolju. Ispod mekane halje ratnički je oklop, što znači da je u svakom trenutku spreman na djelovanje. Ipak, njegova bijela brada asocira na mudrost, a žezlo na spremnost da vlada i preuzme odgovornost.

Ako je Car vaša životna karta, znači da vladate svojim osjećajima. Iznimno ste disciplinirani, ozbiljni, imate snažan osjećaj odgovornosti i samokontrole. Vaša je životna zadaća stvaranje i održavanje sigurnosti. Dobro se brinete za svoju obitelj, savjesno radite. Duboka svijest o tome da život ima svijetlu i tamnu stranu drži vas na oprezu, ali ne i u strahu. Spremno se suočavate sa svime što vam život donosi, sigurni u sebe i svoju snagu.

tarotBROJ 5: Svećenik
Moć znanja
Svećenik je osoba koju kroz život vodi želja za znanjem. On marljivo skuplja informacije i uči, uvijek u potrazi za dubljim razumijevanjem života. Predstavlja glas razuma, glas općeprihvaćenih vrijednosti i zakona. Svećenik vjeruje u istinu i ima neodoljivu potrebu prenositi je drugima. Crvena haljina svećenika kojeg vidimo na karti simbol je strastvene vjere u istinu, znanje i pravila. Čvrsti stupovi iza njega simbol su stabilnosti koju daje dok god prihvaćate njegova pravila.

Ako je vaša životna karta Svećenik, vaš životni zadatak uključuje učenje, poučavanje, društveni aktivizam. O svemu imate svoje mišljenje i rado ga iznosite. Spremno slijedite pravila i poštujete tradiciju jer vam to daje sigurnost. S lakoćom se uklapate u društvene i radne organizacije, u obiteljsku hijerarhiju. Vi ste društveni, humanitarni ili religijski aktivist te možete učiniti puno dobra u edukaciji i pokretanju projekata od opće važnosti.

tarotBROJ 6: Ljubavnici
Važnost odabira i ljubavi
Energija Ljubavnika usmjerena je na stvaranje veza. To nisu samo ljubavne veze nego cijeli niz ljudi, ideja, poslova s kojima će Ljubavnici podijeliti svoju energiju. Pritom je važno napraviti dobar odabir. Kad biramo, katkad nas vode osjećaji, katkad razum, idealizam ili praktičnost. Odabiri postaju lakši kad znamo što želimo. Tada možemo ostati vjerni sebi.

Ako su Ljubavnici vaša karta, životna vam je zadaća pažljivo birati i prihvatiti posljedice svojih odabira. Za vas je ljubav najvažnija sila u čiju pozitivnu energiju potpuno vjerujete. Ona je poput anđela prikazanog na karti koji štiti Ljubavnike na njihovu putu. Želite ostvariti duboku ljubavnu vezu, potpuno se predati poslu koji volite ili se posvetiti djetetu u najdubljoj emotivnoj vezi. Ljubav će ohrabriti vaše srce da ostane otvoreno prema životu i ljudima, spremno na pomoć i suosjećanje. Ljudi vas vole jer ste topla osoba koja ima smiješak i razumijevanje za svakoga.

tarotBROJ 7: Kola
Snaga volje
Kola su simbol snažne osobe čvrste volje koja od svojeg života želi napraviti nešto veliko i značajno. Za uspjeh se treba potruditi i sve ima svoju cijenu. Kola su sredstvo koje vodi u bitku, a vozač je dobro opremljen i hrabar. Ima jasan cilj, točno zna što hoće, pa zrači samouvjerenošću i snagom. Spreman je na izazove. Na karti vidimo crnu i bijelu sfingu koje mirno čekaju upregnute u kola. To je simbol obuzdanih nagona, samokontrole, sposobnosti da se unutarnje emotivne sile koriste konstruktivno.

Ako su Kola vaša životna karta, znate što želite i kako to dobiti. Nadmetanje i pobjeda tema su vašega života. U stalnoj potrazi za izazovima jačate samopouzdanje i razvijate zdrav ego. Imate mentalitet pobjednika, što vrlo često impresionira druge. Lako preuzimate ulogu vođe, a često i nesvjesno pokazujete dominaciju koja izvire iz vaše odlučnosti i jasno zacrtanih ciljeva. Spremni ste sami zaslužiti svoj uspjeh, a sreća prati hrabre!

tarotBroj 8: Snaga
Povjerenje u život
Snaga simbolizira osobu koja hrabro kroči kroz život. Hrabrost izvire iz povjerenja u život i u vlastitu snagu. Da bismo ih osjetili, moramo prvo voljeti sebe, a tek se potom punom snagom možemo dati drugima. Na karti vidimo ženu koja golim rukama i lancem od cvijeća kroti lava. Njezine su ruke nježne, u njezinu dodiru nema prisile, no ipak ona neustrašivo kroti opasnu zvijer čistom snagom vjere u život, hrabrošću koja izvire iz ljubavi.

Ako je Snaga vaša životna karta, vi ste osoba čvrstoga karaktera. Vaš autoritet izvire iz tihe odlučnosti. Vi ne morate demonstrirati svoju snagu, u stanju ste postići mekanu, gotovo neprimjetnu kontrolu koja izvire iz vaše strpljivosti i suosjećanja. Upravljate svakom situacijom, ali to ne činite pritiskom ili zastrašivanjem, nego razumijevanjem i vlastitom unutarnjom snagom. Vama ljudi instinktivno prepuštaju vodstvo, nadaju se da ćete svojom hrabrošću izboriti i njihove bitke.

tarotBROJ 9: Pustinjak
Duhovna potraga
Pustinjak je osoba koja traži istinu u velikoj duhovnoj potrazi zvanoj život. Put duhovnosti traži da pogledate u sebe, da slijedite svoju zvijezdu. A ona vodi prema samospoznaji. Pustinjak uči iz vlastitog iskustva, preispituje odgovore koje nameće društvo. Zato i mora krenuti svojim putem, sam! Toplo svjetlo zvijezde koja sja u svjetiljci dragocjen je putokaz, nadahnuće, vjera da postoji smisao, da postoje odgovori.

Ako je vaša karta Pustinjak, pred vama je potraga za dubljim razumijevanjem života. Vi ste osoba koja aktivno radi na sebi. Disciplinirano učite, iskušavate različite pristupe da biste bolje upoznali sebe. Ostavljate dojam zatvorene i skromne osobe koja uporno slijedi svoj cilj. Vaša snaga leži u unutarnjem zadovoljstvu koje proizlazi iz razumijevanja velikih životnih istina. Smatraju vas mudrom osobom, rado vam se obraćaju za savjet i traže utjehu. Iz vas zrači mir kojim možete povesti druge na put prosvjetljenja.

moja zivotna karta je Car..heh,,ofkors da je.

a iz svojih tarot karata izvukla sam si veceras svecenicu.
Ma bas sve je receno.

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 22/05/2014 : 01:19:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
Tarot i astroloski znaci

OVAN JE CAR

Car je 4. karta Velike arkane Tarota i pokazuje odlučnog vladara koji zna što želi. Ovan je pionir, inicijator, ima velike sposobnosti vođenja, želju za avanturom. Novi početak, autoritet i očinstvo uvijek se povezuju s ovim znakom.
Carovo prijestolje svijetli u plamenim bojama Marsa koji vlada ovim znakom. Ova karta uvijek se povezuje s novim početkom, entuzijazmom, vjerom u sebe, snagom i samostalnošću.

BIK JE SVEĆENIK

Svećenik je 5. karta Velike arkane Tarota. To je pametan mudri savjetnik koji ne žuri, uvijek daje podršku, stabilan je. Može biti duhovni majstor, učitelj. Sigurnost i poštovanje bez žurbe grade temelje koji mogu izdržati nešto veliko.
Svećenik u sebi ujedinjuje duhovno i svjetovno, te svojom mudrošću pomaže da se planovi s neba ostvare i na zemlji. Venera koja je planet vladar Bika označava način koji je blag, fin, možda spor, ali pun vrlina.

BLIZANCI SU ZALJUBLJENI

Zaljubljeni su 6. karta Velike arkane Tarota koja govori o odličnoj suradnji, dobrim kontaktima i šarmu. Ova priča uvijek je povezana s ljudskim odnosima, komunikacijom, zbližavanjem. Kroz udruživanje suprotnosti pomoću ljubavi dolazi do osvješćivanja.
Zaljubljeni žude jedan za drugim i međusobno se privlače. Ova karta simbolizira dvojnu prirodu Blizanca koji uvijek traži nekog s kim može podijeliti svoje ideje, informacije, igru punu svježine i zabave. Poput vladara Merkura koji je glasnik.

RAK PREDSTAVLJA KOLA

Kola su 7. karta Velike arkane Tarota koja govori o pobjedi u borbi, te mogućem putovanju. Krećući se, pokrećemo i proces samopromatranja, meditacije i samospoznaje, te otvaramo duhovne dubine. Potom se to ispoljava i kroz promjenu, te pobjedu.
Na kolima je vozač koji gotovo da meditira. Ima zlatni oklop i pažljivo ispituje disk (po nekima sveti Gral) u svojim rukama. On ne srlja, on promišlja, ali je u svakom trenu spreman na promjenu. Mjesec, vladar Raka, brzo mijenja svoj položaj.

LAV JE SNAGA

Snaga je 11. karta Velike arkane Tarota, a povezuje se sa strašću, nadilaženjem strahova, kreativnošću i jakim željama. Treba biti spreman prihvatiti sve ono što čovjek nađe u sebi jer se tada s većom energijom i dubljom osjetilnošću ide u nova područja.
Žena koja sjedi na lavu izgleda kao da je opijena nečim božanskim. Želja je ono što je vodi da se rasplamsa u sjaju Sunca koji je Lavov planet. Sunce je zvijezda. Veliki potencijal zračenja moguć je ako se čovjek oslobodi i dopusti sebi da bude što jest.

DJEVICA JE PUSTINJAK

Pustinjak je 9. karta Velike arkane Tarota, a predstvalja mudrost, razboritost, povlačenje i razmišljanje. Suzdržanost kao ključ kojim se dolazi do vrhunskih spoznaja, obzir i opreznost mudri su vodiči ka duhovnoj i zemaljskoj žetvi.
Figura pustinjaka koji u ruci nosi svjetlost budi u čovjeku istinsku spoznaju. Ova „lampa“ osvjetljava pravi put mnogima. Razboritost Djevice kojom vlada Merkur prvo sve prostudira, pa tek onda ide u akciju. Predstavlja način na koji djeluje stari mudrac.

VAGA PREDSTAVLJA PRAVDU

Pravda je 8. karta Velike arkane Tarota. Nosi u sebi sklad, ravnotežu, osjećaj za pravednost i poravnanje. Centriranost, zlatna sredina, diplomacija, finoća unatoč izazovima, osobine su za pohvalu. Ničega nema ni previše, ni premalo.
Vaga povezana sa ženom koja drži mač u rukama. Na dnu u središtu je vrh mača na kojem sve počiva. Potrebna je uravnoteženost i dobra koncentracija da bi se ovo postiglo. Mir koji nosi Venera vladarica Vage priča nam istu priču kao i karta.

ŠKORPION JE SMRT

Smrt je 13. karta Velike arkane Tarota, a označava korjenitu promjenu nakon koje slijedi obnova. Filozofska dimenzija karte govori o tome da bez pravog čišćenja nema ni napretka. Staro odlazi u nepovrat da bi oslobodilo mjesto za novo.
Kostur koji dominira ovom kartom djeluje pomalo zaštrašujuće, no on tjera na razrješavanje. Promjena koja je neizbježna i temeljita donijet će sigurno uvjete za nešto novo. Pluton koji vlada Škorpionom transformira stvari do kraja.

STRIJELAC JE UMJERENOST

Umjerenost je 14. karta Velike arkane Tarota, a predstavlja umijeće, vještinu, osjećaj za zlatnu sredinu. Neki je zovu i umjetnost. Ovdje se radi o kreativnoj snazi i prilagodbi koja ide na fin, galantan način. Uz pravu mjeru, gotovo glatko.
Lik na karti miješa različite elemente i stvara unutrašnji proces koji vodi ka skladnom jedinstvu. Jupiter kao jedan dobroćudni planet zapravo je tihi dijamant koji brusi kako treba, a vlada Strijelcem. Ključ je uspjeha u tome da se ne pretjera. Umjerenost.

JARAC JE ĐAVO

Đavo je 15. karta Velike arkane Tarota i predstavlja iskušenje materijalnog svijeta. Nepravdeno se pogrešno tumači. Radi se o tome da se treba osloboditi okova tradicije, krutosti i prizemljenosti da bi se uznapredovalo tamo gdje treba stići. Na sam vrh.
Na karti je Đavo kao bog Pan, bog prirode koji u okovima sputava ljude. Veza između zemaljskog i božjeg moguća je uz nadilaženje materije. Saturn kao planet koji djeluje na duge staze i formira karakter vlada Jarcem, koji kroz trnje stiže do zvijezda.

VODENJAK JE ZVIJEZDA

Zvijezda je 17. karta Velike arkane Tarota i predstavlja nadu, vjeru, čiste i dobre namjere, ljudskost. Sada smo već na zvijezdi. Osobne humanosti razvijene su, ali i potreba za originalnošću. Inspiracija i povezanost s nečim što je univerzalno tu su.
Zvjezdana božica je poput kanala koji povezuje svemir i zemlju. Iz jednog vrča teče nektar nebesekog i preko žene se prelijeva u drugi vrč iz kojeg istječe u jezero. Sve je blistavo poput neobičnog Urana koji vlada Vodenjakom. Nosi vodu s neba na zemlju.

RIBE SU MJESEC

Mjesec je 18. karta Velike arkane Tarota. Nosi duboku intuiciju, talente, ali i sklonost lutanjima. Suočavanje s podviješću, dovršavanje karme, posljednje provjere na kraju puta, moguća skretanja i zablude, intuicija koja je jedini pravi orjentir u magli.
Mjesec na karti spušta se u još dublje razine duše dok dva psa (svaki s jedne strane puta) zavijaju. Negdje su na njihovu mjestu vukovi. Sluti se opasnost iluzije i samo unutrašnja introspekcija i intuicija osigurava prolaz. Neptun koji vlada Ribama.

I opet sam car

Bili su ovo trenuci ugodnog opustanja uz prelijepu glazbu i misli ..doista nisam radila nikakvu magiju..ali upravo se desila..
nemam pojma kako ni odakle i zasto se misli poklope..

Pa, u to ime..

zelim vam najljepse snove, prepustite se ponekad praznovjerju, vjerujte u horoskope jer moj je danas rasturio totalno. I obozavam se naci u situaciji za koju jednostavno nema objasnjenja..ali je neopisivo dobar osjecaj, samo se treba prepustiti..slicno je skoku paraglejderom s litice, mislis da padas, kad ono letis..

Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 22/05/2014 : 02:02:28  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
Ja sam broj 7 i Lav. I sve je pogođeno

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 22/05/2014 : 20:40:23  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 22/05/2014 : 20:46:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
Vecer forume, ne vidite me jer sam se kamuflirala u okolis.
I postavila sam videonadzor, za kad me nema da sve cujem, vidim i znam.

Edited by - Just_Charlie on 22/05/2014 20:47:56
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 22/05/2014 : 20:54:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

Čarlita nam odoše http://youtu.be/WIUAC03YMlA

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 22/05/2014 : 21:02:59  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
Sad reklama za Nathan Never (koji kad ih ima..-trazite) topic za one koji ne znaju kud se po forumu skitam i gdje sve piskaram

Negdje na pola puta između tuge, bola i sjećanja, sreli su se Nathan i Hadija. U njezinom pogledu, njegove oči susreću istu nesreću, bljesak mu dobro znan, udaljen i zagasit od samoće. U svijetu računala i androida, dvoje ljudi u njima pronalazi društvo u svojoj osami, ne gubeći pri tom svoju ljudskost, osjećaj goleme samoće i mira u koji se povlače, osjećajući odjednom sve nijanse nemira, kojeg im donosi pomisao na to drugo biće..
Svaka samoća svoj teret nosi; odupire se Nathanu Hadija i osjećajima prkosi, poput svake duše, koja je na samoću navikla. Prekasno; već ju je zavolio, već ga je zavoljela.
Romantična večer, ona u svečanoj haljini, na stolu večera za dvoje – miljama udaljene od svijeta kome pripadaju, u maniri najljepših klasika, dvije duše su se srele, da se u jedno spoje..
No stvarnost, koja vrijeme ne bira, pokušava razdvojiti, tek pronađena, ta dva nemira. Agencija otkriva da je za sabotažu softvera u tvornici automobila Hadija kriva, što pred Nathana stavlja težak zadatak da ju, kao agent, mirno privede, dok sva njezina bol, tuga i nepovjerenje u ljude se iznova vraćaju, kao i strahovi koji ju proganjaju. Odjednom postaju suprotstavljene strane, a među njima ljubav – jedina nit koja ih povezuje..Hadija bijegom odgovara, dok se Nathan, u strahu za život voljene žene, baca pred automobil od kojeg ju spašava, te sam skoro pogine.
Pri tom se odvija nesvakidašnja scena – Nathan leži na podu, nad njega se, u prelijepoj haljini, nadvija prekrasna žena, potom zaustavlja jureće automobile. Zaboravlja sve i moli za pomoć, ne mareći za svoj život.
Zbog ljubavi Hadija pobjeđuje strahove, jer samo ljubav ima moć; ona jedina, ma od čega bježali, pobjeđuje.

Edited by - Just_Charlie on 22/05/2014 21:05:07
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 22/05/2014 : 21:42:05  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote

Sad malo glazbene pauze pa cu nesto smislit za dalje.

Jos smisljam plan kamo cu.

Nista..slijedite me. Za pocetak u moju kuhinju, idem pojest onu palacinku sto mi ostala, pa se vratimo nazad nakon toga da nastavimo s praznovjerjem i tarot-pricicama.

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 23/05/2014 : 00:16:14  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
Nasla sam zabavni tarot online. Samo klik do sudbine.
Ovo je friendly tarot.

http://www.majapanic-tarot.com/tarot-online/

prigodno

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 23/05/2014 : 23:08:07  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
Ma mislim! (dakle postojim)
Svi vise na internetu.

dosla i ja malo visit na forumu.
pa dok sam nasla muziku..pa dok ovo., pa dok ono..moram brzo smislit plan.

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 23/05/2014 : 23:40:07  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote

Nis.

Bad decisions make awesome stories.

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 25/05/2014 : 02:15:12  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
Nije tarot veceras, naisla sam na boje.

Tutti i colori della nostra vita

Crvenu vole ljubitelji akcije

Crvena je simbol snagu, strasti i vitalnosti. Često je vole ekstrovertirani i temperamentni, ili ono koji bi to voljeli biti osobe. Povezuje se s ambicijom, dobrom prosudbom ljudi, ali i optimizmom. Ljudi koji vole crvenu ljubitelji su akcije i inteligentni, ali često nervozni i nemaju samokritičnosti.

Narančasta je boja društvenih i kreativnih
Ako vam je narančasta omiljena boja, tada najvjerojatnije imate veliku potrebu za ljudima, toplinom u odnosima i općenito društvom. Obično su popularni u svakoj sredini, a u radnom smislu i vrlo kreativni. Mana im je pretjerano dramatiziranje, prevrtljivost i neodlučnost. Narančasta je boja znatiželje, energije i mladosti.

Žuta je boja sreće i praktičnosti
Ako je žuta vaša omiljena boja, tada vjerojatno u svemu tražite neki logički smisao i red. Volite izražavati svoju individualnost, a u stalnoj ste potrazi za novim izazovima. Mana je neodgovornost prema drugim ljudima i njihovim potrebama. Žuta boja simbolizira sreću, mudrost i misao.

Zelena je boja ljubavi i sigurnosti
Ljudi kojima je zelena omiljena boja imaju veliku potrebu za osjećajem ljubavi i pripadnosti. Također, teže osjećaju sigurnosti i prihvaćanja u međuljudskim odnosima, a najviše pate ako ih oni koje vole ne cijene. Kvaliteta im je empatija, smirenost i iskrenost, a mana upravo prevelika potreba za prihvaćanjem. Zelena je boja mira, morala i srdačnosti.

Plavu vole oni koji teže za mirnim i skladnim životom
Ljudima kojima je plava omiljena boja veliki su sanjari, koji vjeruju u ideale. Plava je kraljevska boja koja je simbol snage i mudrosti, a oni koju je vole djeluju sanjivo i pomalo melankolično. Oni teže skladnom životu prema "poštenim pravilima", a mana im je naivnost i odbijanje promjena.

Ljubičastu vole sanjari i individualci
Ljudi kojima je ljubičasta omiljena boja su individualci, a vrline su im domišljatost, osjećajnost i želja da budu jedinstveni i drugačiji od drugih. Temperamentni su i obično imaju talent za umjetnost. Mane su im sklonost ironiji i pesimizmu, kao i prevelike ambicije.

Smeđu vole strpljivi i izdržljivi
Ljudi kojima je smeđa omiljena boja jako vole svoj unutarnji mir, dom i udobnost. Najčešće su vrlo strpljivi i izdržljivi, osobito ako nešto rade za neki cilj. Oni su odgovorni i pouzdani, a mana im je što su često nepopustljivi i tvrdoglavi u svojim stavovima.

Ljubitelji crne vole kontrolu
Ljudi kojima je crna omiljena boja imaju veliku potrebu za moći i kontrolom, a njima se rješavaju svojih prikrivenih nesigurnosti. Izvana djeluju jako i staloženo, no puno su emotivniji nego se misli. Dostojanstveni su i pomalo povučeni, a mana im je što znaju podcjenjivati druge.

Bijelu vole ljubitelji savršenstva
Bijela je simbol čistoće i nevinosti, ali i naivnosti. Ljudi kojima je bijela omiljena boja često žude za savršenstvom i neostvarivim idealima, a često se previše orijentiraju na prošlost umjesto da žive u sadašnjosti. Vrlina im je što su jednostavni, praktični i pristojni.

Moja omiljena kombinacija smeđa-bijela
uz glazbenu pauzu, opustenim stilom subotnje noci.

Edited by - Just_Charlie on 25/05/2014 02:16:10
Go to Top of Page
Page: of 52 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.3 seconds. Snitz Forums 2000