Svet stripa
Junior Member

Serbia
338 Posts
Member since 04/07/2012 |
Posted - 21/05/2014 : 17:18:00
|
Molimo vas da prenesete vest o ovoj akciji preko društvenih mreža, mejlova, te drugih sajtova i foruma posvećenih stripu!
Dragi prijatelji stripofili,
svedoci smo velike nepogode koja je poslednjih dana zadesila Srbiju, Hrvatsku i Bosnu i Hercegovinu. Broj volontera, koji su, svako na svoj način i u skladu s mogućnostima, već pomogli i pomažu ugroženima od poplava je izuzetno veliki, ali hajde da se i mi stripofili uključimo. Neki od vas su možda već izdvojili novac za kupovinu hrane, flaširane vode, higijenskih sredstava ili dostavili pomoć u vidu stvari... Međutim, obzirom na opštu finansijsku situaciju u našim državama, ako neko nije u situaciji da izdvoji gotovinu, evo prilike da, ako želi, prodajom nekog svog stripa doprinese i pomogne!

Rukovodstvo sajta Stripovi.com stavilo je sistem aukcija na raspolaganje svima koji žele da se uključe u ovu akciju, i to na sledeći način.
1) Prilikom postavljanja aukcije, u polje NAZIV AUKCIJE, pored naslova stripa u zagradi navedite i slogan akcije, STRIPOM PROTIV POPLAVA!, što će, poput hashtaga, omogućiti lako pretraživanje od strane zainteresovanih kupaca. (Dovoljno je da u pretraživač unesete taj slogan/naziv akcije.)
2) Da bi sve bilo potpuno transparentno, kupac će, nakon aukcije, novac uplaćivati direktno na namenske račune republičkih organa ili Crvenog krsta. Potom će prodavcu dostaviti dokaz o uplati i s njim se dogovoriti oko preuzimanja stripa.
3) Svako može da postavi u prodaju onoliko stripova koliko je u mogućnosti. Ovom prilikom pozivamo i sve izdavače da podrže akciju. Prodaju možete ubrzati postavljanjem opcije KUPI ODMAH, a trajanje aukcije i cenu neka sam odredi svako ko donira strip.
Na ovom linku možete videti sve do sada postavljene aukcije... http://www.stripovi.com/index.asp?page=auctions-list&Title=stripom+protiv+poplava%21&submit=TRA%8EI
Pored naziva aukcije, u polje OPIS PREDMETA možete samo kopirati sledeći tekst...
Ova aukcija je deo humanitarne akcije STRIPOM PROTIV POPLAVA! Kupac novac uplaćuje direktno na namenski tekući račun, čiji je broj naveden ispod, a potom neka prodavcu prosledi dokaz o uplati i dogovori se oko preuzimanja stripa.
Ideja je da na ovaj način pomognemo ugroženima od poplava koje su zadesile Balkan poslednjih dana. (Zbog toga što su nedavno znatno povećane cene poštanskih usluga, preporuka je da kupci budu iz države iz koje je i prodavac stripa.)
SRBIJA
Vlada republike Srbije -- broj dinarskog predračuna: 840-3546721-89 -- svrha uplate: otklanjanje posledica vanrednih okolnosti – poplave
HRVATSKA
Hrvatski Crveni križ -- broj računa IBAN: HR 6923400091511555516, poziv na broj 08 -- svrha uplate: prikupljanje pomoći stanovnicima koji žive na područjima pogođenima poplavama
BOSNA I HERCEGOVINA
Crveni krst Republike Srpske -- broj računa: 571-05000000342-85 -- svrha uplate: za pomoć stanovništvu poplavljenih područja
Crveni križ Federacije BiH -- broj računa: 1610000000850119 -- svrha doznake: za pomoć stanovništvu poplavljenih područja
Za stripofile iz inostranstva naknadno ćemo postaviti informacije o brojevima deviznih računa i mogućnosti uplate pomoći preko PayPala!
Molimo vas da prenesete vest o ovoj akciji preko društvenih mreža, mejlova, te drugih sajtova i foruma posvećenih stripu!
|
www.svetstripa.org.rs - facebook - twitter - instagram - you tube |
Edited by - Svet stripa on 21/05/2014 20:10:58
|
|
markotamara
Senior Member

.jpg)
Croatia
2783 Posts
Member since 26/05/2013 |
Posted - 22/05/2014 : 22:00:58
|
Pogledajte i moje aukcije,nemam ih kao neki puno ali i ono sto imam neke ide sve tim ljudima,mada sam vec poslao jednu posiljku hrane i robe i nije mi zao Daj Boze da bude sto vise dobrih ljudi velika srca |
GALLIENO FERRI
|
 |
|