forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Mafest 2014 - legenda se nastavlja...
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 13

1Euro
Advanced Member

12625 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 28/05/2014 : 13:10:57  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message  Reply with Quote
kar pa se tiče Mafesta, je pa res da nisem bil tam še nikoli in tudi nobenega od DD ne poznam, lahko da sta prav "fajn človeka". O tem si bom pač ustvaril svoje mnenje, ko/če ju bom spoznal in ne rabiš ti sedaj glumiti njihovega odvetnika. To bomo že mi sami med sabo rešili, brez tebe in Horex2 in podobnih.
Ne nazadnje bo meni nerodno v kolikor sem se motil, ne vem kaj se ti nekaj sekiraš.
Sem pa omenil tisto, kar je takrat omenil Dveribad in nekdo se je pač zmotil (ali DD, ali pa Dveribad,...bo že čas pokazal, ali pa je resnica nekje vmes), kakorkoli ne sekiraj se za druge, saj smo vsi polnoletni. Mislim pa da sem tudi jaz upravičen do svojega mnenja tako kot vsi ostali in če sem se odločil da zagovarjam "Dveribadovo tezo" sem se pač tako odločil. Kaj si bil pa takrat tiho, kot rit? Kaj pa nisi takrat v bran stopil za DD (in nasprotoval Dveribadu)?
Je bilo mogoče krivo to, da se nisi želel zameriti Dveribadu, ker ti je kakšen strip poceni zrihtal ali pa ti ga celo podaril?
Go to Top of Page

Amos
Senior Member

Croatia
2896 Posts

Member since 03/01/2011

Posted - 28/05/2014 : 13:44:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Amos a Private Message  Reply with Quote
Meni je žao što nisam mogao do Mafesta jer bih volio sudjelovati na takvom događaju.
Vjerujem da ima istine u mogorovicevim kritikama, međutim istina je i da je taj festival svojevrstan fenomen u zemlji kojoj kultura (i to još rubna poput stripa) zbog općeg siromaštva i ojađenosti teško može biti visoko na listi prioriteta.
Zavidim onima koji su se sunčali u Makarskoj i pokupili stripove i crteže
Organizatorima puno sreće u spremanju slijedećeg festivala, a meni nada da bih konačno jednom mogao i doći.

Uža san gledati Inspektora Rexa, ali odusta san kad su prominili pasa.
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8229 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 28/05/2014 : 14:01:19  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Amos

Meni je žao što nisam mogao do Mafesta jer bih volio sudjelovati na takvom događaju.
Vjerujem da ima istine u mogorovicevim kritikama, međutim istina je i da je taj festival svojevrstan fenomen u zemlji kojoj kultura (i to još rubna poput stripa) zbog općeg siromaštva i ojađenosti teško može biti visoko na listi prioriteta.
Zavidim onima koji su se sunčali u Makarskoj i pokupili stripove i crteže
Organizatorima puno sreće u spremanju slijedećeg festivala, a meni nada da bih konačno jednom mogao i doći.

nadam se da hoćeš
i ono, bez zezancije, volio bih da popijemo piće

if you tolerate this, then your children will be next
Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8954 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 28/05/2014 : 14:29:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
Moj prvi Mafest i ja sam zadovoljan. Realno, mogoroviceve kritike mogu stajati, ali kritiziranje aukcija mi je bez veze. Meni puca ona stvar kod koga će završiti crteži dokle god će taj neko dati najviše para i dok će te pare završiti kod onog kome trebaju. Ne vidim ništa loše ni u spašavanju manje atraktivnih crteža ponudama od strane organizatora, dapače vrlo je pohvalno.

Sad, možda bi to sve izgledalo profesionalnije i na nekom višem nivou da se održavalo na nekim drugim lokacijama u nekakvim dvoranama ili halama, ali to nije ono što ja želim. Kafići su super i atmosfera je domaćinska, sve je fino ležerno i neobavezno. Mogao sam sjesti u restoran do Ferala i dalje slušati tribine, pijuckati pivicu, prošetati rivom kad mi dopizdi... i što je najvažnije jednim okom pratit finale lige prvaka, a drugim aukcije :) Išao sam kao turist i tako se ponašao, uostalom kafići kao lokacija su mi odgovarali jer sam vodio i psa (koji je izmaltretirao onog Džukinog na baterije :)).

Družio se sa svojim scenaristom Torghalom, upoznao Džuku, Vladu, Matka, Sonju, Banu, Markosa i još neke, kupao se, pocrvenio i vratio se doma živ, zdrav i krepan:) Ukupan dojam +5, vidimo se i dogodine, nadam se.

The less I have the more I am a happy man
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 28/05/2014 : 14:35:49  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
i ti si bija? šteta da se nismo vidili.a i bagija nisan vidija

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8954 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 28/05/2014 : 14:40:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
Od četvrtka ujutro do nedilje... :) Nema veze, ispravit ćemo dogodine.

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 28/05/2014 : 14:42:59  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Meni isto žao, mogo sam i od tebe pokupit crtež.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

Torghal
Senior Member

Croatia
1985 Posts

Member since 27/09/2004

Posted - 28/05/2014 : 15:27:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Torghal a Private Message  Reply with Quote
Ja sam bia par sati u petak i subotu,susrea neke ljude koje odprije poznajem,upozna Tontu,Bisleya i Matka.Zao mi je sta nisan upozna ostale forumase koji su bili Kena2,Iwooda,Tintona,Decaya,Bagija...a najvise mi je za sta nisam upozna Banu.
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12625 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 28/05/2014 : 15:37:30  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by lwood

i ti si bija? šteta da se nismo vidili.a i bagija nisan vidija

nisi ništa propustio
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27658 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 28/05/2014 : 15:53:21  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Torghal

Ja sam bia par sati u petak i subotu,susrea neke ljude koje odprije poznajem,upozna Tontu,Bisleya i Matka.Zao mi je sta nisan upozna ostale forumase koji su bili Kena2,Iwooda,Tintona,Decaya,Bagija...a najvise mi je za sta nisam upozna Banu.

a šta ne pitaš ljude ima li ko sa foruma?
mene ste svi(vjerujem)vidjeli za štandom?

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

Torghal
Senior Member

Croatia
1985 Posts

Member since 27/09/2004

Posted - 28/05/2014 : 16:00:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Torghal a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jaki

quote:

Tebe san vidia za standom i cak smo i pricali ali san tek kad je Bisley stavia slike ovde na forum skuzia da si to ti.
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 28/05/2014 : 16:05:11  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by
Torghal

Ja sam bia par sati u petak i subotu,susrea neke ljude koje odprije
poznajem,upozna Tontu,Bisleya i Matka.Zao mi je sta nisan upozna ostale
forumase koji su bili Kena2,Iwooda,Tintona,Decaya,Bagija...a najvise mi
je za sta nisam upozna Banu.

Deecay ti niji bio, a meni je isto steta sto se nismo upoznali, ali iduci put obavezno, plus cu i tebe nazicati za crtez.

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 28/05/2014 : 16:09:50  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by
jaki

quote:

Pa nismo svi mogli znati koji stand je tvoj. :)

Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27658 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 28/05/2014 : 16:22:08  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
onaj sa najboljim stripovima:)

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27658 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 28/05/2014 : 16:23:28  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
quote:
[
Tebe san vidia za standom i cak smo i pricali ali san tek kad je Bisley stavia slike ovde na forum skuzia da si to ti.

I ja brzo zaboravljam koga nevidim bar dva puta:)ima li tvoja slika negdje među ovima da te znam pripoznati?

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

trolodtroje
Advanced Member

3283 Posts

Member since 14/09/2010

Posted - 28/05/2014 : 17:13:56  Show Profile Show Extended Profile  Send trolodtroje a Private Message  Reply with Quote
quote:

.... jer sam vodio i psa (koji je izmaltretirao onog Džukinog na baterije :)).

jel to od Suđuke onaj braun malecki pas? Jel tvoj pas onaj simpatico beli bulnešto sa flekom što hteo da se igra?

A sa Jakijem smo bili za istim stolom pa ni pivo nismo popili. Fak.

https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/t31.0-8/10379984_666630160075990_4672880435422768139_o.jpg

A iza njega u crvenoj Gand. Tek sam sad doznao. I hteo sa njim jednom malo o Hrvatiji da popričam. A pozdravili se više puta....ej jebiga sad. Drugi put.

Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27658 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 28/05/2014 : 17:20:35  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
E jebiga
sa brkovima ili u žutoj majci si ti?

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8954 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 28/05/2014 : 17:28:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
>jel to od Suđuke onaj braun malecki pas? Jel tvoj pas onaj simpatico beli bulnešto sa flekom što hteo da se igra?

Yup, sve si pogodija. :)

Go to Top of Page

trolodtroje
Advanced Member

3283 Posts

Member since 14/09/2010

Posted - 28/05/2014 : 17:35:28  Show Profile Show Extended Profile  Send trolodtroje a Private Message  Reply with Quote
quote:

E jebiga
sa brkovima ili u žutoj majci si ti?

čelavi u žutoj.
Go to Top of Page

Torghal
Senior Member

Croatia
1985 Posts

Member since 27/09/2004

Posted - 28/05/2014 : 17:38:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Torghal a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
[

I ja brzo zaboravljam koga nevidim bar dva puta:)ima li tvoja slika negdje među ovima da te znam pripoznati?

Nema,prekratko san se zadrza da bi me Bisley stiga slikat.Ali mi je zato poklonia jedan svoj crtez a i vec prije mi je nacrta naslovnicu za moj zadnji strip tako mu se i ovim putem jos jednom zahvaljujem.Najvise vrimena san se druzia sa Tontom posto suradjujemo na zajednickom strip projektu a i momak je stvarno na mistu.
Go to Top of Page

Torghal
Senior Member

Croatia
1985 Posts

Member since 27/09/2004

Posted - 28/05/2014 : 17:39:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Torghal a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tinton

quote:
Originally posted by
Torghal

Deecay ti niji bio, a meni je isto steta sto se nismo upoznali, ali iduci put obavezno, plus cu i tebe nazicati za crtez.

Pored svih onih crtacih velicina kog vraga ce ti moj crtez?
Go to Top of Page

Torghal
Senior Member

Croatia
1985 Posts

Member since 27/09/2004

Posted - 28/05/2014 : 17:43:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Torghal a Private Message  Reply with Quote
Pored svih onih nabrojanih zaboravia san i na Deersa,i on spada u skupinu onih koje mi je zao sta nisan upozna.Ali ima njih jos,samo ih se ne mogu sad svih sitit.
Go to Top of Page

trolodtroje
Advanced Member

3283 Posts

Member since 14/09/2010

Posted - 28/05/2014 : 17:43:43  Show Profile Show Extended Profile  Send trolodtroje a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tonto

>jel to od Suđuke onaj braun malecki pas? Jel tvoj pas onaj simpatico beli bulnešto sa flekom što hteo da se igra?

Yup, sve si pogodija. :)

jako simpatičan pas
vlasnika(e) nisam zapamtio baš.
Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8954 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 28/05/2014 : 18:24:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
Ništa... dogodine prije mafesta otvoriti topic gdje ćemo lijepiti svoje slike i to u kompletnoj postavi koja ide u makarsku.

Go to Top of Page

vice
stripovi.com suradnik

7343 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 28/05/2014 : 18:52:01  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message  Reply with Quote
Već drugi Mafest zaredom na kojeg nisan bija. Jbg, ispiti su žestoki, nema s tim zajebancije. Dogodine... (jaki , Columbo i ostala splitska ekipa, pa jebemu, moran se više javit za kavu) :D

Inače, aukcije su lipo strukturirane, i Dade kupuju samo ono šta niko neće, to je jasno ka suza.

And like that... he's gone.
Go to Top of Page
Page: of 13 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.2 seconds. Snitz Forums 2000