forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 NBA
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 180

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7335 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 29/05/2014 : 13:25:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
Mislim da će ova utakmica samo razljutiti LeBrona i da će ih masakrirati u šestoj. A i u ovoj noćašnjoj umalo da Miami dobije iako James pola utakmice odsjedio na klupi. Idemo James do kraja i treći uzastopni naslov!
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 29/05/2014 : 13:52:42  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jerry Krause

Mislim da će ova utakmica samo razljutiti LeBrona i da će ih masakrirati u šestoj. A i u ovoj noćašnjoj umalo da Miami dobije iako James pola utakmice odsjedio na klupi. Idemo James do kraja i treći uzastopni naslov!

Ma to je tek pocetak..idemo po 10 a kasnije cemo se dogovoriti..

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8198 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 30/05/2014 : 12:14:08  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
san antonio doma igra odlično
a manu je legenda, iako godine čine svoje, još uvijek je i brz i eksplozivan...genije

ali bolje im je da izbjegnu sedmu utakmicu

if you tolerate this, then your children will be next
Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
31441 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 31/05/2014 : 08:29:07  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
Miami prvi finalist, noćas lako s Indianom!

"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati."
"The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 31/05/2014 : 12:14:35  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
Ovo im je bila 12 utakmica zaredom s kojom su zatvorili seriju kod kuce, sto je NBA rekord..

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"

Edited by - brni on 31/05/2014 12:15:04
Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
31441 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 01/06/2014 : 11:01:11  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
San Antonio u finalu!

Repriza lanjskog finala!

Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 01/06/2014 : 13:15:13  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Nadam se da će i pobjednik finala biti repriziran.

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

johnhartson
Senior Member

Serbia
2814 Posts

Member since 17/10/2003

Posted - 01/06/2014 : 18:00:17  Show Profile Show Extended Profile  Visit johnhartson's Homepage  Send johnhartson a Private Message  Reply with Quote
Ja cu pak navijati za Spurse jer su zasluzili da im se vrati od prosle godine kad im je titula prakticno izmakla iz ruku.

Malo kosarkaske klinike Grega Popovica

Until the colour of a man's skin is of no more significance than the colour of his eyes - dis a war
Go to Top of Page

Leonid
Senior Member

Croatia
2448 Posts

Member since 24/12/2010

Posted - 01/06/2014 : 19:05:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Leonid a Private Message  Reply with Quote
Otpadoše moji Thundersi.
Jbg,mladići ne osvajaju prsten.
Slijedi ključno ljeto kada bi Presti mogao napraviti par poteza koji donose onaj sljedeći najvažniji korak.

"Liston even smells like a bear. I'm gonna give him to the local zoo after I whup him"
Go to Top of Page

Milazzo
Senior Member

Croatia
2137 Posts

Member since 30/01/2008

Posted - 01/06/2014 : 19:55:22  Show Profile Show Extended Profile  Visit Milazzo's Homepage  Send Milazzo a Private Message  Reply with Quote
Uf, repriza finala! Nadam se da bude zanimljivo kao i prosle sezone

https://www.instagram.com/wanderereclectic/ // https://abadon.hr/
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8198 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 01/06/2014 : 22:21:15  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
ja opet propustio spektakl
zaspao na kraju treće četvrtine
ubuduće sat navijam na drugo poluvrijeme

a ja se nadam i mislim da spursi, u prvom redu pop, neće ponoviti greške od prošle godine

Go to Top of Page

giant
Average Member

Slovenia
898 Posts

Member since 22/10/2006

Posted - 02/06/2014 : 21:27:04  Show Profile Show Extended Profile  Send giant a Private Message  Reply with Quote
Gledao sam 2 utakmice: san Antonio-OKC i jednu Miami-Indiana. Po viđenom mislim da će nijanse odlučiti, nije isklučeno da če iči na 7 utakmica. Miami mlada i brza, explozivna momčad, s druge strane rutineri kod SA mogu odlučiti utakmicu u najklučnijim trenucima. Ako SA odigra u odbrani, kako zna, onda će osvajati ove godine naslov, nadam se. U svakom slučaju, mislim da će biti super basket.

Invincible shield
Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
31441 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 02/06/2014 : 22:26:31  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
Parker je načet, pitanje je koliko će izdržati, bez njega će teško Spursi, Miami u pravoj formi baš kad treba upravo sada u doigravanju! Bit će zanimljivo! Ako budu Spursi zdravi dajem im blagu prednost!

Go to Top of Page

vukozec
Advanced Member

5017 Posts

Member since 17/08/2013

Posted - 03/06/2014 : 10:56:09  Show Profile Show Extended Profile  Send vukozec a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by giant

Gledao sam 2 utakmice: san Antonio-OKC i jednu Miami-Indiana. Po viđenom mislim da će nijanse odlučiti, nije isklučeno da če iči na 7 utakmica. Miami mlada i brza, explozivna momčad, s druge strane rutineri kod SA mogu odlučiti utakmicu u najklučnijim trenucima. Ako SA odigra u odbrani, kako zna, onda će osvajati ove godine naslov, nadam se. U svakom slučaju, mislim da će biti super basket.

Miami je zapravo NBA momčad sa najstarijim rosterom (30.3), a Spursi su 6. najstariji (28.5), dakle skoro dvije godine mlađi u prosjeku od Heata. Miamijeva početna petorka je godinu dana starija u prosjeku od petorke Spursa. Samo je James tu fizički dominantan, ostatak Miamija nije ništa spektakularno eksplozivniji od Spursa.
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8198 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 03/06/2014 : 12:26:06  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by vukozec

quote:

Miami je zapravo NBA momčad sa najstarijim rosterom (30.3), a Spursi su 6. najstariji (28.5), dakle skoro dvije godine mlađi u prosjeku od Heata. Miamijeva početna petorka je godinu dana starija u prosjeku od petorke Spursa. Samo je James tu fizički dominantan, ostatak Miamija nije ništa spektakularno eksplozivniji od Spursa.

eto šta ti je statistika
giant je vjerojatno zbrojio samo velike trojke
a tu je SA poprilično stariji (tim 38, toni 32, manu će brzo 37), naspram heatove trojke ( lebron 29, bosh 30, wade 32)

Go to Top of Page

giant
Average Member

Slovenia
898 Posts

Member since 22/10/2006

Posted - 03/06/2014 : 21:38:51  Show Profile Show Extended Profile  Send giant a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ken2

quote:
Originally posted by vukozec

quote:

eto šta ti je statistika
giant je vjerojatno zbrojio samo velike trojke
a tu je SA poprilično stariji (tim 38, toni 32, manu će brzo 37), naspram heatove trojke ( lebron 29, bosh 30, wade 32)

Hvala, ken...Da, prvenstveno sam i mislio "big 3" na obe strane, ali istini za volju nisam očekivao ovaj statistički skor, dakle da je Miami u prosjeku skoro 2 godine stariji o Spursa.

Invincible shield

Edited by - giant on 03/06/2014 21:39:32
Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7143 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 06/06/2014 : 06:17:54  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message  Reply with Quote
Koja ironija: "The Heat can't take the heat!"
Spursi maestralni u zadnjoj cetvrtini.

https://www.kickstarter.com/projects/epicentercomics/three-new-zagor-graphic-novels
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7335 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 06/06/2014 : 07:38:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
Da, ali lako je to govorit kad se kod egala u finišu povrijedio LeBron. Tko zna kako bi se zadnje 4 min okrenule. Ali činjenica stoji da su Spursi bili u velikom naletu, trojke su ih luđački išle u finišu.
Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
31441 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 06/06/2014 : 07:42:12  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
Koliko je ozbiljna Jamesova ozljeda?

Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7335 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 06/06/2014 : 08:01:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
Samo da nisu ligamenti.
Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7143 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 06/06/2014 : 09:03:22  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message  Reply with Quote
Za sad samo kazu da su misicni grcevi. Iako navijam za San Antonio bilo bi mi jako zao da je Lebron ozljeden. Zelim da ih SA pobjede u punom sastavu.
Inace sad sam procitao da ja Lebron najosjetljiviji na takvu dehidraciu posto je najmisicaviji! Sad mi je jasno zasto su kad sam trenirao kosarku moji neki jaci suigraci padali od grceva, a meni nista iako sam umirao od umora -- bio sam mrsav!

https://www.kickstarter.com/projects/epicentercomics/three-new-zagor-graphic-novels
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7335 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 06/06/2014 : 09:11:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
James samo brdo mišića- pretvorio se u jedan veliki grč. Daj Bože da je to.

Zaboravio sam kad je komentator rekao koliko je stupnjeva bilo unutra. Bit će preko 40.
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8198 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 06/06/2014 : 10:04:00  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
gledao drugo poluvrijeme
iako navijam za san antonio, nadam se da vrućina u dvorani nije bila namjerno stvorena, jer bi to bilo svinjski
pod kraj je bilo 90+ farenheita, što je preko 34°C
nije mi jasno što se dogodilo, ne sjećam se da je prije bilo tako
ili je?

Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8198 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 06/06/2014 : 10:09:21  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
da, izgleda da je vrućina iscrpila lebrona
a klima u dvorani je pokvarena
nadam se da će je popraviti do nedjelje, jer ovo nisu humani uvjeti
lako za igrače, ali tamo ima na desetke tisuća ljudi u publici i moglo se svašta dogoditi

Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8198 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 06/06/2014 : 11:51:57  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
inače, osim parkera, manua i tima, te greena u zadnjoj četvrtini, veliki doprinos pobjedi je dao i tiago splitter u trećoj četvrtini
mislio sam da pop grdno griješi što ga je izvadio i vratio tima, ali upalilo mu je

Go to Top of Page
Page: of 180 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.39 seconds. Snitz Forums 2000