Za nedeljak dana očekujemo iz štamparije naše novo izdanje, 8. knjigu Komikovog "Prvog izbora". VRLE NIŠTARIJE su jedno od najsnažnijih Baruovih ostvarenja. Teško da ima bolje preporuke.
Tehnički podaci:
Baru : VRLE NIŠTARIJE (prema romanu Pjera Peloa) Format: B5 Povez: tvrdi Štampa: kolor Strana: 80 Tiraž: 900 primeraka
PROMOTIVNA CENA: Tokom februara zaključno sa 4. martom 2014. kada se završava Sajam knjiga u Novom Sadu, Vrle ništarije se prodaju po promotivnoj ceni od 900 dinara. Po toj ceni moći će se kupiti na promocijama u februaru, na sajmu knjiga ili uplatnicom na račun ID Komiko, Kosovska 20, Novi Sad broj: 250-2060000245780-39
Posle promotivnog perioda cena će biti 1155 dinara.
Odlična vijest! Nadam se da ćemo imati prilike vidjeti još pokojeg Barua u Komikovom izdanju. Put u Ameriku ili Quequette blues....(baš me zanima kako bi ovog zadnjeg preveli..
sjajno... odlican strip i odlican crtez... fenomenalan prikaz likova, njihova razrada i prikaz karaktera u vrlo "ogranicenom" prostoru (broju strana)... naprosto, tako dobro uradjeno da svako od njih (likova) ostavlja izuzetno jak "utisak"... uz Tisinu, meni najbolji prvi izbor... apsolutna preporuka za nistarije...
odličan strip,težak, ali odličan.Sjajno nacrtan i obojen,i isto tako ispričan.Surova,ali realna životna priča ljudi sa margine društva iz Francuske provincije.Šteta što nije duži, ali šta je tu je - uostalom, ovo je strip kome se možemo često vraćati.
izdanje je bombonica - fenomenalno prevedeno,a i papir mi je pun pogodak.Za sada, uz Tišinu i 5000km/s,najbolji mi Prvi izbor (uz ogradu da Habibija još nisam pročitao, a da Đipija i ne uzimam u obzir jer ga imam u drugom izdanju (a inače je odličan))
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Odličan Baru, samo je strip težak, nije za mlađe od 77. Samo tekst na zadnjim koricama, gde Baru u par rečenica sažima inspiraciju za ovu priču, je težak 1000 tona, i dobro je da ima ovih stripova, i nije dobro što inspiracije za njih ne ponestaje. Crtež je vrlo jasan, Baru ne ostavlja dilemu kako se karakteri priče osećaju u svakom kadru, njihovi izrazi lica su nedvosmisleni. Teška tema za teška vremena.