Author |
Topic |
andjusticeforall
Advanced Member
Croatia
3057 Posts
Member since 09/12/2009 |
|
mogorovic
Advanced Member
3012 Posts
Member since 02/08/2013 |
Posted - 06/06/2014 : 14:09:04
|
quote: Originally posted by D.J.
quote: Originally posted by mogorovic
Možda ti se kroz strip malo osjeti, ipak, političko svrstavanje, jer, zločine su radili i ekstremnom lijevi totalitarni režimi. Ubijali, vješali, proganjali homoseksualce i manjinske nacionalne skupine. Zar tako brzo zaboravljamo Staljina, Crvene Kmere i Pol Pota, Mao ze Donga, Honeckera, Causescua, na koncu konca i Tita. Uza sve desne radikalne režime, ova nabrojena ekipa je, vjerovali ili ne, poubijala i ugnjetavala višestruko više ljudi od svih desnih radikalnih ražima skupa. Žalosna povijesna činjenica... A, kao latentna opasnost u budućnosti, vjerojatni su i jedni i drugi, nažalost. Stoga, malo opreznije, odnosno, manje eksplicitno izrazi neke svrstavajuće elemente, kao što su ti, otprilike, rekli wolf i IGMAN2, jer je totalitarni zločin univerzalan.
S ekstremnom ljevicom se suocio u Entropyju (Entropiji). Sad je valjda na redu i druga strana.
U tom slučaju, samo naprijed, crtaj i stavljaj na topic! |
|
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29618 Posts
Member since 06/02/2007 |
|
Torghal
Senior Member
Croatia
1981 Posts
Member since 27/09/2004 |
Posted - 06/06/2014 : 15:38:26
|
Kad je vec Zoroasterix spomenia Boje moga grada onda mogu i najavit da ce D.J.iduce godine izdat taj strip u SAD-u.S obzirom da nisam zadovoljan kako je nacrtan orginal odlucia san za americko izdanje ponovo nacrtat strip tako da san trenutno i time preokupiran.Evo par tabli nove verzije:
Sta se tice Savrsene buducnosti ni sam nisan siguran sta da napravim.Nek zasad bude na cekanju pa cemo vidit sta (savrsena) buducnost donosi. |
|
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29618 Posts
Posted - 06/06/2014 : 16:09:31
|
quote: Originally posted by Torghal
Kad je vec Zoroasterix spomenia Boje moga grada onda mogu i najavit da ce D.J.iduce godine izdat taj strip u SAD-u.S obzirom da nisam zadovoljan kako je nacrtan orginal odlucia san za americko izdanje ponovo nacrtat strip tako da san trenutno i time preokupiran.
odlična stvar, o čemu se točno radi?
inače, meni su svi tvoji stripovi dobri (sa web stripova) tako da sigurno ima jos nekih koji zasluzuju bit objavljeni |
|
|
Torghal
Senior Member
Croatia
1981 Posts
Posted - 06/06/2014 : 16:14:15
|
quote: Originally posted by supermark
Kad je vec Zoroasterix spomenia Boje moga grada onda mogu i najavit da ce D.J.iduce godine izdat taj strip u SAD-u.S obzirom da nisam zadovoljan kako je nacrtan orginal odlucia san za americko izdanje ponovo nacrtat strip tako da san trenutno i time preokupiran.
inače, meni su svi tvoji stripovi dobri (sa web stripova) tako da sigurno ima jos nekih koji zasluzuju bit objavljeni
Strip Boje moga grada ti je objavljen medju web stripovima.Ove table sta vidis su iz verzije za americko trziste koja ce izac iduce godine. |
|
|
Torghal
Senior Member
Croatia
1981 Posts
Posted - 06/06/2014 : 21:06:53
|
Inace nije Savrsena buducnost jedini strip od kojega san (mozda)odusta,ima bar jos 4-5 stripova koje san pocea i odusta od njih prije nego sta sam ih pocea stavljat na forum.Evo jednog kojeg imam skeniranog,ako pronadjem ostale stavit cu i njih.
|
|
|
mcn
Advanced Member
Croatia
6666 Posts
Member since 28/12/2002 |
|
Torghal
Senior Member
Croatia
1981 Posts
Posted - 06/06/2014 : 21:18:07
|
quote: Originally posted by mcn
>pišeš gluposti
Tanka je crta između negativne reakcije i trolanja pa nije ni čudo da si je promašio. >:)
mcn
PS Posve normalno da je Davor odustao od stripa u kojem se pojavljuje neki Macan. -.-
Taj nema veze sa tobom,prijatelji su mu dali takav nadimak jer na sve moguce i nemoguce nacine pokusava(bezuspjesno)zavest zene.Misli za sebe da je macan a ustvari je sve osim macana. |
|
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29618 Posts
Posted - 06/06/2014 : 21:49:13
|
inače, meni su svi tvoji stripovi dobri (sa web stripova) tako da sigurno ima jos nekih koji zasluzuju bit objavljeni
Strip Boje moga grada ti je objavljen medju web stripovima.Ove table sta vidis su iz verzije za americko trziste koja ce izac iduce godine.
Procitao vec, naravno Vse me zanimalo to amer. izdanje C/b? Vise prica ili samo BMG?
|
|
|
Torghal
Senior Member
Croatia
1981 Posts
Posted - 06/06/2014 : 21:56:21
|
Strip Boje moga grada ti je objavljen medju web stripovima.Ove table sta vidis su iz verzije za americko trziste koja ce izac iduce godine.
Procitao vec, naravno Vse me zanimalo to amer. izdanje C/b? Vise prica ili samo BMG?
Samo BMG.Sve ostaje isto kao i u orginalu,radnja stripa ostaje u Splitu,vecina kadrova ce ostat ista kao i u orginalu samo sta cu cili strip ponovo nacrtat. |
|
|
D.J.
stripovi.com suradnik
USA
7110 Posts
Member since 21/07/2002 |
Posted - 06/06/2014 : 22:54:16
|
Da ne bi bilo zabune, ja nisam trazio Davora da ponovo nacrta Boje. Meni je i stari crtez bio dobar. Tako da me ne krivite sto otimam naseg forumskog junaka Davora. |
www.epicentercomics.com |
|
|
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8582 Posts
Member since 30/03/2005 |
Posted - 30/10/2014 : 19:48:45
|
Šteta šta mi je ovo promaklo. Oko čega se samo prašina digla? Najvjerojatnije ništa tolko šokantno.
|
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
|
|
|
Torghal
Senior Member
Croatia
1981 Posts
|
Torghal
Senior Member
Croatia