Author |
Topic |
lwood
Advanced Member
Colombia
47136 Posts
Member since 09/12/2005 |
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47136 Posts
Posted - 03/06/2014 : 14:34:40
|
niš ja nisam kontradiktoran
toliko puta sam već reko pa mogu opet, nije mi teško, dapače
ja podržavam-rezolutno- rusku federaciju, crvenu armiju, KGB i predsednika Putina
smatram takođe, da sve slavenske zemlje trebaju pod rusku šubaru- milom ili silom
nadam se, da će jednog dana rusija uspostavit marionetne režime u svim slavenskim zemljama i nadam se potajice, da ću i ja sudjelovati u pogromu demokrAta kad kucne čas, sve sa petokrakom na čelu kličući velikom tovarišu vladimiru, dok mi o boku visi Tula Tokarev 7,65 mm, a o ramenu na gotovs spreman AK-47 malo zbog nostalgije malo zbog učinkovitosti...
a što se tiče domoljuba, fašista, ošišanih, liberala i sličnih zapadnih parazita...
i tu je moj stav jasan
uza zid i u radne logore snjima- ko u dobra stara vremena...
ruski neonacisti su ionako pod kontrolom FSB-a i potrebni su zasad..tu su zbog svrhe. kad se bude demokracija odlagala na smetlište povijesti, oni će biti jedan od razloga..
to sve da narod lakše preboli smrt te pošasti... [/quote]
zanimljivo,pozivanje na ubijanje onih s kojima se ne slažeš. i po čemu su ti tvoji šitevi drukčiji od nacizma kojeg prozivaš?
|
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
Edited by - lwood on 03/06/2014 14:35:30 |
|
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19671 Posts
Member since 23/10/2011 |
|
dsormaz1
Advanced Member
13147 Posts
Member since 28/04/2002 |
|
Zoroasterixx
Advanced Member
Croatia
3461 Posts
Member since 17/02/2014 |
|
KRAS
Advanced Member
Slovenia
7774 Posts
Member since 18/05/2003 |
Posted - 03/06/2014 : 22:08:38
|
izbori u ukrajini su isti k... ko u siriji
izbori nisu sprovedeni na čitavom teritoriju tih država nit su sudjelovali svi građani
ali za zapad samo su ovi ukrajinski legalni
a moskva priznaje oba rezultata
tim više što su izbori prošli po volji moskve
oligarah jedan od najbogatijih postao predsednik
zar bi neki oligarh rizikovo svoj život i živote porodice a da nije ustoličen u skladu sa odlukama vrhovnog sovjeta u kremlju
a zna se kako prolaze oligarsi što se suprostave putinu |
Edited by - KRAS on 03/06/2014 22:10:36 |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47136 Posts
Posted - 04/06/2014 : 01:08:19
|
quote: Originally posted by dsormaz1
quote: Originally posted by lwood
http://www.index.hr/vijesti/clanak/sad-podrzao-novu-palestinsku-vladu-jedinstva-izrael-razocaran-/751088.aspx
Obama dosta razočarava Izrael od početka mandata
Tamo nikad neće biti mira dok obje strane (Izraelci i Palestinci) ne pristanu na bolni kompromis. To naravno ne odgovara radikalima među Židovima i Arapima.
neče tamo nikad bit mira |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
panzer
Advanced Member
12625 Posts
Member since 18/05/2005 |
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47136 Posts
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47136 Posts
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17087 Posts
Member since 25/10/2001 |
Posted - 05/06/2014 : 01:06:56
|
quote: Originally posted by KRAS
izbori nisu sprovedeni na čitavom teritoriju tih država nit su sudjelovali svi građani
kako se samo varaš, preko trideset posto glasaća te dvije odbjegle ukrajinske regije je izašlo na izbore, nije mnogo, ali govori dosta narod se pokušao odazvati ali mu nisu dali |
|
|
dsormaz1
Advanced Member
13147 Posts
|
KRAS
Advanced Member
Slovenia
7774 Posts
Posted - 05/06/2014 : 22:06:58
|
quote: Originally posted by Kruger
kako se samo varaš, preko trideset posto glasaća te dvije odbjegle ukrajinske regije je izašlo na izbore, nije mnogo, ali govori dosta narod se pokušao odazvati ali mu nisu dali
a krim ? |
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17087 Posts
Posted - 05/06/2014 : 23:49:20
|
kako se samo varaš, preko trideset posto glasaća te dvije odbjegle ukrajinske regije je izašlo na izbore, nije mnogo, ali govori dosta narod se pokušao odazvati ali mu nisu dali
a krim ?
krim je OČITO izgubljen, a i dvije regije |
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17087 Posts
|
dsormaz1
Advanced Member
13147 Posts
Posted - 06/06/2014 : 12:17:41
|
a krim ?
krim je OČITO izgubljen, a i dvije regije
Za te 2 regije se još vode borbe. Npr. zadnjih dana se vode teške borbe za Slavjansk, ima puno mrtvih, a izgleda da ukrajinske snage kontroliraju granične prijelaze, bar neke, i to kod Luganska. Tamo su proruski pobunjenici napali nekoliko puta ali su uz pomoć zrakoplovstva odbijeni. A ja mislio da prorusi drže cijelu granicu, barem kod regije Lugansk. Očito Ukrajina ne kontolira cijelu granicu kod te 2 regije, ali neke granične prijelaze još uvijek kontroliraju. Danas su na radiju javili da su Ukrajinci odbili tenkovski napad pobunjenika na Mariupulj. Eto, ako je to točno proruski pobunjenici već imaju i tenkove. Vijesti su proturiječene, teško je znati što se doista na terenu događa. |
|
|
izivko
Advanced Member
Germany
12488 Posts
Member since 25/07/2003 |
|
KRAS
Advanced Member
Slovenia
7774 Posts
Posted - 06/06/2014 : 20:55:02
|
milostiva Angela Merkel, šteta što joj je zadnji mandat
nebi bilo zgoreg da još malo pojača mjere štednje za nemačke satelite |
|
|
KRAS
Advanced Member
Slovenia
7774 Posts
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17087 Posts
Posted - 07/06/2014 : 15:44:09
|
a krim ?
krim je OČITO izgubljen, a i dvije regije
Za te 2 regije se još vode borbe. Npr. zadnjih dana se vode teške borbe za Slavjansk, ima puno mrtvih, a izgleda da ukrajinske snage kontroliraju granične prijelaze, bar neke, i to kod Luganska. Tamo su proruski pobunjenici napali nekoliko puta ali su uz pomoć zrakoplovstva odbijeni. A ja mislio da prorusi drže cijelu granicu, barem kod regije Lugansk. Očito Ukrajina ne kontolira cijelu granicu kod te 2 regije, ali neke granične prijelaze još uvijek kontroliraju. Danas su na radiju javili da su Ukrajinci odbili tenkovski napad pobunjenika na Mariupulj. Eto, ako je to točno proruski pobunjenici već imaju i tenkove. Vijesti su proturiječene, teško je znati što se doista na terenu događa.
trenutna situacija ne ide u korist proruskih separatista, malo su ih ukrajinske snage stisnule
kako mogu postaviti sliku na ovom forumu?
|
|
|
wolf
Advanced Member
4577 Posts
Member since 05/08/2003 |
Posted - 07/06/2014 : 16:18:52
|
Lako, napišeš link i staviš ga unutar [IMG] tagova, tj. označiš link i klikneš na onu žutu ikonicu Insert Image (desno od Tube linka). |
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17087 Posts
Posted - 07/06/2014 : 16:55:57
|
pokušao sam, neide
običnu sliku s interneta ne mogu staviti jer je na ovom forumu sve komplicirano
obično je dovoljan copy/paste, ali ovdje nije |
|
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19671 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 07/06/2014 : 17:05:39
|
pokušao sam, neide
obično je dovoljan copy/paste, ali ovdje nije
Odi na tynpic, ucitaj sliku, preuzmi link za forume, nalijepi ga, kraj. |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17087 Posts
Posted - 07/06/2014 : 17:12:51
|
quote: Originally posted by tinton
pokušao sam, neide
obično je dovoljan copy/paste, ali ovdje nije
Odi na tynpic, ucitaj sliku, preuzmi link za forume, nalijepi ga, kraj.
to je za mene komplicirano, odi vamo i tamo, kud? copy/paste ne prolazi, dakle što učiniti ako si zaprimio neku sliku s interneta, pospremio je u komp i htio bi je staviti klasičnom metodom copy/paste ( inače vrlo jednostavna metoda ne baš komplicirana )na net, ali neide što bih ja trebao učiniti da svoju sliku iz svog kompa stavim na ovaj forum? |
|
|
wolf
Advanced Member
4577 Posts
Member since 05/08/2003 |
Posted - 07/06/2014 : 17:18:05
|
Pa ne možeš samo tako. Source foruma radi na principu tagova, što znači da za bilo kakav objekt koji ubacuješ treba link. Sliku s kompa prvo trebaš postaviti na neki od free hosting servisa za slike i potom link koji ti izađe nakon uploada postaviš ovdje. |
|
|
Topic |
|