Nisam pratio poll od početka, ali ako je ovo istina... da je Sclavi vodio i onda se premještanjem polla u bonelli podforum "u sekundi" sve promijenilo... stvarno zanimljiva stvar.
Mogu se izvesti zanimljivi zaključci:
- bonellijevci ne prate ostale forume - "gore" nije na cijeni Zagor i dat će glas Sclaviju - "gore" uopće nije na cijeni bonelli (zato je i mcn-u zasmetalo što se nalazi u "krivom" podforumu) - možda "gore" stvarno misle da je Sclavi bolji - "gore" misle je Dylan bolji od Zagora - "dolje" znaju da je Zagor/Nollita božanstvo - nagor ima glupe zaključke - itd...
Nisam pratio poll od početka, ali ako je ovo istina... da je Sclavi vodio i onda se premještanjem polla u bonelli podforum "u sekundi" sve promijenilo... stvarno zanimljiva stvar.
- bonellijevci ne prate ostale forume - "gore" nije na cijeni Zagor i dat će glas Sclaviju - "gore" uopće nije na cijeni bonelli (zato je i mcn-u zasmetalo što se nalazi u "krivom" podforumu) - možda "gore" stvarno misle da je Sclavi bolji - "gore" misle je Dylan bolji od Zagora - "dolje" znaju da je Zagor/Nollita božanstvo - nagor ima glupe zaključke - itd...
Ili je možda "netko" zaboravio staviti "members only" opciju.
Ili je možda "netko" zaboravio staviti "members only" opciju.
Neovisno o tome. Za Sclavija je loše krenulo tek kad se je topic premjestio.
Moguće je da Zagorovci posjećuju samo Bonelli forum pa je zato Sclavi ispočetka bio u vodstvu, evo ja naprimjer nikad ne otvaram forum mangi a BD i Američki stripovi forume samo rijetko u iznimnim slučajevima.
Sclavi je bolji scenarist ako se gleda njegov cjelokupni opus iako po meni često pretjeruje sa metafizikom i onirizmom...međutim Demoni ludila mi je odličan, a isto tako i ona epizoda Mister No Svemirac (inače nisam nešto zagrijan za DD). Nolitta je imao neke jako kvalitetne radove na Zagoru, ali mislim da je Sclavi ipak maštovitiji i originalniji scenarist.