forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 Nogometna/Fudbalska reprezentacija BiH/PL
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 49

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 08/06/2014 : 18:58:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by HŠK ZRINJSKI 1905
Na temama sam koji me zanimaju ne postoji valjda netko tko ce mi odredit sto smijem 8 trebam komentirati ??

postoji, postoji, samo na tvoju srecu ne prati vise forum, a sajt je njegov

letio bi ti drukcije vec davno

P.S. Kako, zaboga miloga, si uopste nasao ovaj forum!?

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

hello
Senior Member

Croatia
2731 Posts

Member since 14/07/2006

Posted - 08/06/2014 : 18:59:25  Show Profile Show Extended Profile  Visit hello's Homepage  Send hello a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by hello

quote:

quote:
Originally posted by sinister

quote:

To iz iskustva pricas, jel te bolilo?

Pa eto, saznačeš kad ti ga bagi stavi.

Kako ti je bilo na Pride u Splitu, malo vas nesto...

Ovo je forum o stripovima!!!!! Ti si se prijavio i sudjeluješ samo na 2 teme i dosad si pokazao da si nacionalist u negativnom smislu i homofob, a i repertoar uvreda ti je na zavidnoj razini

Ne znam kako sam homofob ovaj sinister mi prica kako je fino kad mu ga bagi stavi, ja se ograđujem od toga ali ako se njima svidja samo naprijed nemam nista protiv...ne znam kako sam homofob? Na temama sam koji me zanimaju ne postoji valjda netko tko ce mi odredit sto smijem 8 trebam komentirati ??

Naravno da ti neće nitko određivati na kojim temama da pišeš, ali postoje pravila foruma gdje je jasno navedeno da je zabranjeno vrijeđanje i zaslužio si opomenu kao i par ljudi s kojima si bio u raspravi koji su isto tebe vrijeđali.

www.izdavanje-knjiga-dani.hr
www.vangogh.hr
Go to Top of Page

HŠK ZRINJSKI 1905
New Member

200 Posts

Member since 25/04/2014

Posted - 08/06/2014 : 19:00:51  Show Profile Show Extended Profile  Send HŠK ZRINJSKI 1905 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Poli

quote:
Na temama sam koji me zanimaju ne postoji valjda netko tko ce mi odredit sto smijem 8 trebam komentirati ??

Auuu...brrr jebote sta me isprepada...

P.s.Kad pregleda postove vidjet ce da su sve bili odgovori na sovinisticke provokacije...
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19833 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 08/06/2014 : 19:04:22  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Moderatori danas nisu bili uopce na forumu.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

bagi
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3840 Posts

Member since 29/12/2002

Posted - 08/06/2014 : 19:10:01  Show Profile Show Extended Profile  Send bagi a Yahoo! Message  Send bagi a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Poli

quote:

Auuu...brrr jebote sta me isprepada...

P.s.Kad pregleda postove vidjet ce da su sve bili odgovori na sovinisticke provokacije...

A u čemu si isprovociran?-Ja sam svoj prvi post uputio Makiju a ne tebi...Gdje si se prepoznao?U onome "nacisto"?

Wtf?
Go to Top of Page

bagi
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3840 Posts

Member since 29/12/2002

Posted - 08/06/2014 : 19:10:53  Show Profile Show Extended Profile  Send bagi a Yahoo! Message  Send bagi a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tinton

Debeli minus..Pogotovo komesaru Mladji...Valja mu sad pomesti ovaj nered...

Wtf?
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19833 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 08/06/2014 : 19:34:01  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Sad vidim da mladjo uopce nije mod na pdf sport, aglobinjov zadnji post je od prije dva dana.

Go to Top of Page

bagi
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3840 Posts

Member since 29/12/2002

Posted - 08/06/2014 : 19:36:56  Show Profile Show Extended Profile  Send bagi a Yahoo! Message  Send bagi a Private Message  Reply with Quote
Uh,jeba ja čovjeka na pravdi boga...Odoh hinjski izbrisati post dok još nije vidio...

Wtf?

Edited by - bagi on 08/06/2014 19:38:08
Go to Top of Page

bagi
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3840 Posts

Member since 29/12/2002

Posted - 08/06/2014 : 19:47:10  Show Profile Show Extended Profile  Send bagi a Yahoo! Message  Send bagi a Private Message  Reply with Quote

Sva sreća pa je ovakvih primjera još uvijek mnogo na prostorima napaćene nam te rascjepkane domov...hm,septičke jame...

http://www.biscani.net/foto-bosanska-krupa-u-jednom-dvoristu-tri-bogomolje/

Wtf?
Go to Top of Page

bagi
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3840 Posts

Member since 29/12/2002

Posted - 08/06/2014 : 19:49:04  Show Profile Show Extended Profile  Send bagi a Yahoo! Message  Send bagi a Private Message  Reply with Quote

A za sitne duše,iskreno se nadam da će se nagledati ovakvih situacija...

Wtf?

Edited by - bagi on 08/06/2014 19:50:12
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19833 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 08/06/2014 : 19:51:52  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by bagi

Uh,jeba ja čovjeka na pravdi boga...Odoh hinjski izbrisati post dok još nije vidio...

Go to Top of Page

HŠK ZRINJSKI 1905
New Member

200 Posts

Member since 25/04/2014

Posted - 08/06/2014 : 20:00:12  Show Profile Show Extended Profile  Send HŠK ZRINJSKI 1905 a Private Message  Reply with Quote
Sretno Bosnjackoj reprezentaciji na predstojecem mundijalu, nadam se zbog igraca koji su pravi komci da ce daleko dogurati uz nadu da ih unitaristicki politicari nece iskoristiti u svoje pokvarene svrhe kao dosada...lijep pozdrav svim normalnom ljudima !
Go to Top of Page

HŠK ZRINJSKI 1905
New Member

200 Posts

Member since 25/04/2014

Posted - 08/06/2014 : 20:01:09  Show Profile Show Extended Profile  Send HŠK ZRINJSKI 1905 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Help baznija gjenosajd kme kme kme
Go to Top of Page

bagi
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3840 Posts

Member since 29/12/2002

Posted - 08/06/2014 : 20:03:59  Show Profile Show Extended Profile  Send bagi a Yahoo! Message  Send bagi a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Help baznija gjenosajd kme kme kme

Sitna duša?

Wtf?
Go to Top of Page

bagi
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3840 Posts

Member since 29/12/2002

Posted - 08/06/2014 : 20:06:25  Show Profile Show Extended Profile  Send bagi a Yahoo! Message  Send bagi a Private Message  Reply with Quote
quote:

Sretno Bosnjackoj reprezentaciji na predstojecem mundijalu, nadam se zbog igraca koji su pravi komci da ce daleko dogurati uz nadu da ih unitaristicki politicari nece iskoristiti u svoje pokvarene svrhe kao dosada...lijep pozdrav svim normalnom ljudima !

Ovo dvoje nikako ne ide jedno s drugim...Valjda si mislio svim nenormalnim ljudima?

Wtf?
Go to Top of Page

HŠK ZRINJSKI 1905
New Member

200 Posts

Member since 25/04/2014

Posted - 08/06/2014 : 20:09:02  Show Profile Show Extended Profile  Send HŠK ZRINJSKI 1905 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ovo dvoje nikako ne ide jedno s drugim...Valjda si mislio svim nenormalnim ljudima?

Sta tu nije jasno, samo izbaci uljeza.
Go to Top of Page

bagi
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3840 Posts

Member since 29/12/2002

Posted - 08/06/2014 : 20:10:58  Show Profile Show Extended Profile  Send bagi a Yahoo! Message  Send bagi a Private Message  Reply with Quote

Wtf?
Go to Top of Page

sinister
Average Member

Bosnia and Herzegovina
699 Posts

Member since 10/04/2004

Posted - 09/06/2014 : 07:57:48  Show Profile Show Extended Profile  Send sinister a Private Message  Reply with Quote
Ko god pročita, vidjeće da je bagi rekao da će se i za Zrinjskog naći kita, na šta je ovaj odmah pitao gdje i kada da se naguzi. Javno izašao iz ormara i sad mu krivo.
Iduće godine nemoj gledati Pride sa strane, sad kad se zna istina o tebi učestvuj, nema tu ništa loše.

Don't regret the rules I broke, when I die bury me in smoke.
Go to Top of Page

bagi
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3840 Posts

Member since 29/12/2002

Posted - 09/06/2014 : 08:02:56  Show Profile Show Extended Profile  Send bagi a Yahoo! Message  Send bagi a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sinister

Ko god pročita, vidjeće da je bagi rekao da će se i za Zrinjskog naći kita, na šta je ovaj odmah pitao gdje i kada da se naguzi. Javno izašao iz ormara i sad mu krivo.
Iduće godine nemoj gledati Pride sa strane, sad kad se zna istina o tebi učestvuj, nema tu ništa loše.

Sinister,jebala te kita što si tako zapeo za nju hehehe...Hajde,nećemo malca cipelariti dok ga nema,vjeruj,zbog njegovih svjetonazora pomalo mi ga je i žao,valja njemu živjeti s tom mržnjom...

Wtf?
Go to Top of Page

sinister
Average Member

Bosnia and Herzegovina
699 Posts

Member since 10/04/2004

Posted - 09/06/2014 : 08:22:55  Show Profile Show Extended Profile  Send sinister a Private Message  Reply with Quote
Ah, tek sad vidim da je izbačen. Nek' se dobro nakita u međuvremenu, pa se vrati mirniji.

Ma takvih kao on kod nas ima za izvoza, sve ih moraš nogama gurati sa sebe. Na tri strane. Glupost ne žalim.

Don't regret the rules I broke, when I die bury me in smoke.
Go to Top of Page

Tutta
Advanced Member

Germany
32479 Posts

Member since 19/02/2010

Posted - 09/06/2014 : 08:58:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Tutta a Private Message  Reply with Quote
E jebi ga. Sad se lozit na njegov povratak, da opet sve iznova. Ne znam. Po ponasanju,to je za vicevi topic.

+IN HOC SIGNO VINCES+

Go to Top of Page

bagi
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3840 Posts

Member since 29/12/2002

Posted - 09/06/2014 : 17:26:31  Show Profile Show Extended Profile  Send bagi a Yahoo! Message  Send bagi a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tutta

E jebi ga. Sad se lozit na njegov povratak, da opet sve iznova. Ne znam. Po ponasanju,to je za vicevi topic.

Ma tuta meštre,pogrešno si shvatio...Ne loži se niko na povratak Zrinjskog (naziv za film,ha)...On je na ignore-u,ne znam šta me povuklo da se raspravljam s djetetom...Idemo dalje...

Wtf?
Go to Top of Page

Heyoka
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4913 Posts

Member since 01/11/2001

Posted - 09/06/2014 : 22:59:31  Show Profile Show Extended Profile  Visit Heyoka's Homepage  Send Heyoka a Private Message  Reply with Quote
Nego, moj najveci strah jest da nas Argentina natambura 3-4 razlike pa da moramo i o gol-razlici razmisljati. Najveca uzdanica mi je Pjanic iako igra u mrskom mi klubu. Zna napraviti sansu iz nicega.

Potpis.
Go to Top of Page

bagi
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3840 Posts

Member since 29/12/2002

Posted - 09/06/2014 : 23:56:28  Show Profile Show Extended Profile  Send bagi a Yahoo! Message  Send bagi a Private Message  Reply with Quote
Treba biti realan i očekivati poraz od Argentine...A to se neće desiti bez dva-tri gola razlike jer naši kad ga prime onda ne uzvlače više gaće dok se protivnik dobro ne istrese...

Wtf?
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 10/06/2014 : 00:42:03  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
Jao majko mila sad sam ovo sve pročitao...
Nego čekaj, i Knez i Hašk su Maki Mostar?
Znači lik je otvorio DVA dupla nicka?

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page
Page: of 49 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.44 seconds. Snitz Forums 2000