ne to,toga je pun internet. zanima me kako on misli da če te gluparije provest u praxi.
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
iako bi se ovo moglo nazvati dobrom inicijativom, stvar je u tome da ovakvim predloženim izbornim načinom markička dobro može progurati sebe i svoje ljude u sabor uz pomoć jače izborne liste. nije ovo nevin prijedlog iz u ime obitelji. znaju oni jako dobro kako demokratske tekovine i procese u društvu okrenuti u svoju korist.
Pravo je pitanje sto ce o tome tek reci njegovi roditelji?
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
monika seleš je legenda i sada ju stavljati u rang sponzoruša nije nimalo ukusno iako ona sada izgleda fantastično, činjenica je da ovakvi bogataši mogu imati i ljepše i mlađe uostalom, zajedno su 5 godina možda se vole, a vi tako
if you tolerate this, then your children will be next
pa to se ne zaboravlja tako lako u periodu od negdje 90-93 joj nitko nije bio ravan i bez tog događaja bi bila apsolutno najuspješnija tenisačica svih vremena to ju psihički slomilo, onda joj je i otac umro pa je dugo godina bila u depresiji, nadebljala se, osamila ... i drago mi je da se uspjela izvući iz toga, da izgleda ko avion i neka joj je sa srećom mogla je naći mlađega (i manje bogatog), ali tko smo mi da joj prigovaramo
if you tolerate this, then your children will be next
Da, odlican tekst, kojeg sam, kad sam ga procitala, i sama kanila staviti ovdje.. srecom pa sam pogledala prije.
Ludilo se zakotrljalo. Ustvari, zakotrljalo se već odavno, ali sada mislim na ovo aktualno koje će se kotrljati idućih mjesec dana. Trgovački lanac Konzum, kako kaže reklama, promovira zajednički osjećaj ponosa, u prvom redu kao ponosni sponzor Hrvatskog nogometnog saveza s jedne strane i, sve manje prikrivenog, robovlasničkog sustava unutar kompanije, s druge strane...