Nisam u toku.. o cemu se ovde radi? Neki novi serijal ili one shot? Vidim u naslovu topika pise Zagor kolor 1.. koliko toga ima, uopste, I kako je serijal zamisljen?
Pa bice dosta, ali zasad samo ovaj, i u Italiji i ovde. Bavit ce se sporednim Zagorovim likovima.
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
sve ide prema planu kad su u pitanju ova vanredna izdanja zagora...još ovo ljeto da izađe zadnji almanah pa da se i sa tim završi..zadnji gigant je izašao neki dan,specijali idu kao i u italiji,evo dobismo i kolor, jedini osjetniji zaostatak je na ediciji maxi...
Necu da zvucim kao pokvarena ploca svaki put kad Tromislawski otvori novu najavu, ali moram pitati...
Ko ovo pise? Ko crta?
U svakom slucaju, fantasticna vijest da i ovo izlazi, svaki NOVI Zagor nikako nije na odmet (pogotovo kad vec imamo onoliko reprinta).
A čuj, barem stavi naslovnicu u visokoj rezoluciji, i datum izlaska.
Oh ho ho, stvarno covjek odra muda. Cuj to, stavio naslovnicu u visokoj rezoluciji (kakve veze ima jel visoka ili niska?), a i datum izlaska (kad se u stvari desilo da je taj datum koji on stavi aktualan? NIKAD!)
U pravu si Dee, trebamo se svi klanjat Tromislawskom redovno, bez njegovih limitarnih najava, sta bi clanovi ovog foruma? Samoubistvo je jedino sto meni pada na pamet... a tebi?
Tromi je objasnio zašto stavlja ovakve najave tako da nema smisla svaki put povlačiti tu temu kad dođe nova najava. A scenariste i crtača ionako skoro svi znamo jer je ovaj strip izaša lani a forum je pun informacija o novim brojevima.
Vec sam naviko da Tromislawski ne stavlja nikakve informacije o stripu (iskreno, sumnjam da covjek uopste cita stripove), ali ovo hvaljenje njega zato sto stavlja "naslovnice visoke resolucije" i "datum izlaska" mi je u najmanju ruku smijesno.
o majko Nebeska, koliko toga od Zagora ¸¸ još sa sinom hvatam ritam za Libellusove kolorce, tek stigli do Zagora br.9
ZLATNI Klasik 4 već u svim boljim kioscima SUPER Klasik 30 i dalje kod svakog prodavača tiskovina
• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
Originally posted by acestroke ali ovo hvaljenje njega zato sto stavlja "naslovnice visoke resolucije" i "datum izlaska" mi je u najmanju ruku smijesno.
Bolje to nego ništa kao što je nekad bilo. Evo meni osobno su njegove najave najbolja stvar na forumu.
Originally posted by acestroke ali ovo hvaljenje njega zato sto stavlja "naslovnice visoke resolucije" i "datum izlaska" mi je u najmanju ruku smijesno.
Bolje to nego ništa kao što je nekad bilo. Evo meni osobno su njegove najave najbolja stvar na forumu.
..a ja mislio da su ti najbolji moji postovi i mali rendzer topici...
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!