'bem ti letovanje sa sendvičima, kuvanim jajima i unajmljenom ženom
All is one in Darkseid. This mighty body is my church. When I command your surrender, I speak with three billion voices. When I make a fist to crush your resistance. It is with three billion hands.
Jao,jao al nam se timber proveo...Hvala ti što to dijeliš s nama ubogima,a pogotovo hvala na zadnjoj slici...Moram još samo naglasiti da ti je žena prilično nazadna,s jedne strane,a napredna s druge...
Jao,jao al nam se timber proveo...Hvala ti što to dijeliš s nama ubogima,a pogotovo hvala na zadnjoj slici...Moram još samo naglasiti da ti je žena prilično nazadna,s jedne strane,a napredna s druge...
Pa vezba se...
Jes penis...Moja hanuma po čitave dane cijepa drva,unosi slaže,kreči,pere,kuha,timari konj...mene pa nema takve sise i guzove... Odoh prodati kolekciju Džudasa što nabavih od ojra pa ću joj za taj iznos kupiti te "atribute" što reče dodsferd...Neće tamo neki timber imati sisatiju ženu od mene...
Pa vezba se...
Jes penis...Moja hanuma po čitave dane cijepa drva,unosi slaže,kreči,pere,kuha,timari konj...mene pa nema takve sise i guzove... Odoh prodati kolekciju Džudasa što nabavih od ojra pa ću joj za taj iznos kupiti te "atribute" što reče dodsferd...Neće tamo neki timber imati sisatiju ženu od mene...
Sve je prirodno na njoj, bez plastike, evo ti još jedne slike:
Svaka čast na open minded platformi...Mislim,ne smeta ti što sad tamo neki malac,tipa tinton i hšk zrinjski,trese majmuna gledajući atribute,imenice i glagole tvoje ženice?-Pali te takva pomisao?
Svaka čast na open minded platformi...Mislim,ne smeta ti što sad tamo neki malac,tipa tinton i hšk zrinjski,trese majmuna gledajući atribute,imenice i glagole tvoje ženice?-Pali te takva pomisao?
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Demokratija, svako ima prava da gleda, nekulturno je dirati.
Hvala. Nema me u ponedjeljak. Obilazim Kineze. Ima ih koja milijarda samo. Vracam se do utorka. Ako ne, saljite pojacanje. Ili ne, ako vam bude lijepo bez mene. :)
Nije mislio da bukvalno treses nekog majmuna, vec da drkas na profinu zenu.