forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Zene na Stripovi.com
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 52

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 06/06/2014 : 00:44:41  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
Ne. Charlie Just se ne pravi. Ne sjecam se da sam ikad trazila svoj podznak, ako ga i jesam znala, ne sjecam se. Znala sam koja sam zivina u kineskom ali sam zaboravila i to.
Ne treba mi. Ali da se ljude moze svrstati ipak u neke kategorije po znakovima, za to mi ne treba astrologija vec mi je pokazalo to zivotno iskustvo. Ne podnosim bas dobro na zeludac ribe, odbojni su mi blizanci. S rakovima sam u harmoniji, savrsen odnos sa djevicama na svim poljima.S bikovima zajebano vatreno, s lavovima za knjigu napisati, s ovnovima borbeno jednoumlje i pokretacka energija. S vagama neutralno, skorpioni kreativno... jarci prisnost i razumijevanje..strijelci okej vodenjaci ni simo ni tamo u skladnom ritmu..eto. :)

~ Prvo suputnik onda put ~
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 06/06/2014 : 00:53:27  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tutta

Ja sam nevin. (Eto samo da znas)

A znam da jesi..da nisi ne bi imao volje i vremena za tolike gole tete i erotske stripove.

Ja sam tako umorna i zzz...zz....z...zzz...zzz..noc tuttilica i forumicu ...zzz..z....zzz

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 06/06/2014 : 07:46:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
Svecano prisezem da cu cuvati tvoju nevinost i nikada necu dopustiti da ona icim bude okaljana.

Dobro jutro. Ljubim!
I lijep dan svima zelim, svijete. Nemojte se izgubiti u prijevodu ko masinska uputstva Pijanog Patka. Keep the momentum going.

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 06/06/2014 : 14:08:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
E.da. Ovako se ja i inace uvalim

Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17222 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 07/06/2014 : 15:55:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
eto, ipak znaš ti toga napisati

obično žene dobro kuže horoskop, glavni znak je najmanje bitan, koliko je meni poznato bitno je što si u podznacima
napr. ja sam škorpion ali odlično se slažem s lavovima i bikovima ako su žene u pitanju, a s vodenjacima ako su muški prijatelji u pitanju, a to su mi kao neprijateljski znakovi
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 08/06/2014 : 01:49:36  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
Ma ne kuzim ja nista a kamo li horoskop. Ja sam pricopricalica koja u hodu izmislja.

Tako sam...zzzz....zz....zzzzz..z..zz....zzzzzzz.... noc svijete. Jutros..vec jucer bijase, sam prije 7 ko nonica neka na plac isla i kuhalaaaa...toliko mnogo kuhala, mnogo gostiju ugostila, nakon toga sve pospremala i sad ce bit 20 sati da sam budna i majke mi, da mi sad dodje Brad Pitt doma bi ga poslala. I nije me sram to javno reci.
Kad spavam, hocu da spavam. Dok se ne probudim.

Noc. :)

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 08/06/2014 : 12:21:12  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
Prekrasan je dan, sjedim uz drugu jutarnju kavu i gemist odmarajuci dusu i pogled pogledom na modru vedrinu Kvarnera i nesto je neopisivo carobno u igri zavjesa na povjetarcu..
Ljeto je stiglo. Nisam ga niti primjetila, nisam imala vremena..ja! - Zena bez vremena. Cije je vrijeme isteklo ili je zakasnila ili je pogrijesila u dolasku vrijeme...
Uzivajmo u igri zavjesa na prozoru, bez suvisnih rijeci..
Uostalom, mnogo vise, sutnjom je receno..medju nama.
Zasto onda jos uvijek, sve sto sutimo, boli...

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 09/06/2014 : 00:21:01  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
Danasnje popodne lijecila sam svoj umor i zamor od svega u nestvarno lijepom ambijentu na krovu Astronomskog centra pijuci kavu spojena s nebom i morem u jednom pogledu. Nema glazbe ovdje. Osudjen si na kavu i vlastite misli. Mjesto, nesto kao nagrada i kazna u jednom, na koju si osudjen, premda pocinjenog zlocina nikada nije bilo. Samo zelja jednom bjese.
Dovoljno za bezuvjetno odsluzenje bez mogucnosti pomilovanja dok zelja ne istece u zaborav..

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 09/06/2014 : 00:43:04  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
Tutta, hvala na glazbi. Toliko je lijepa i doista mi je bilo zadovoljstvo poslusati ju. Dobra podloga mojim mislima. :)

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 11/06/2014 : 02:29:06  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
Vecars imam svoju glazbu. Valjda sam poludila, velike su vrucine i slusam ovu starinu stariju od mene. Kad sam stara dusa pa mi se sviđa.

Sad odmah idem spavati inace ja ujutro skripati i moje koscice i zglobovi ja
morati masinskim uljem podmazati.

Noc.

Edited by - Just_Charlie on 11/06/2014 02:30:14
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 12/06/2014 : 00:40:22  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
Ima li ista ljepse u ovu vrucu ljetnu noc od tusiranja, ugasiti svijet i otvoriti si hladno pivo. Ima. Poci u frizider po jos jednu limenku i sprati njome iz sebe sav jad i bijedu ovoga svijeta. I pisuci utonuti duboko u noc.. Voljela bih se ponekad odmoriti od sebe, ne vidjeti sto vidim, ne cuti sto cujem, ne razumjeti sto se oko mene događa, smijati se glupostima, biti bezbrizna jer si to mogu priustiti ali nikada nisam otkrila kako. tesko je biti u sebi zena samo, ponekad uplasena, slaba, plaha, dok rijetki to vide..Broj sam u svaka doba, broj sam prvi u noci kojeg se prvog pozove za "pomozi"..Glas sam na koji se oslanja da ce uvesti u nespokoj mir, dok znam gdje se nalazi mjesto koje pece sve do dana u kom mogu reci "jesam rekla da ce sve biti u redu.." Nije to potreba za pomaganjem drugima, vec stil zivota cija je cijena da svi misle kako znam sve odgovore, bez pitanja kako sam dosla do njih.. Ne postoji precica.A svaka ruza ima trn koju sam omirisala i njezinu ljepotu vidjela.. Nemam vremena biti put ali sam zato precica
u koju se vjeruje.. No, je li to ispravno.. Poklanjati ruze, skidajuci s njih trnje vlastitim prstima..

Edited by - Just_Charlie on 12/06/2014 00:42:38
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 13/06/2014 : 00:38:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
Pun je Mjesec, Petak je 13 i zadnji dan nastave. Cak mi je casa orosena hladnim pivom. Sto trenutno jedna majka, zena moze pozeljeti vise.
Pustite me s mirom, iako umorna i zatrpana obavezama, nek` sve ide k vragu. Ovaj trenutak odlucila sam da se na trenutak osjecam kao kraljica. I tako neka bude. Idem slusati glazbu.

Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17222 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 13/06/2014 : 01:43:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
hm, budi jadan ja
ne znaš niš o horoskopu a znaš s kojim se znacima slažeš a s kojima ne?
očito si žensko, što znači osoba koja ne zna što želi
ja sam muško i ne znam baš puno toga oko horoskopa, ali ipak nešt površno znam a ti se povlačiš nakon mog površnog znanja
očekivao sam od tebe kao od ženske puno više

eto malo da se zakuha topic ili da i netko drugi zbori osim tebe, i to muško koga zanimaju ženska razmišljanja

ess
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17222 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 13/06/2014 : 01:44:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Just_Charlie

Ima li ista ljepse u ovu vrucu ljetnu noc od tusiranja, ugasiti svijet i otvoriti si hladno pivo. Ima. Poci u frizider po jos jednu limenku i sprati njome iz sebe sav jad i bijedu ovoga svijeta. I pisuci utonuti duboko u noc.. Voljela bih se ponekad odmoriti od sebe, ne vidjeti sto vidim, ne cuti sto cujem, ne razumjeti sto se oko mene događa, smijati se glupostima, biti bezbrizna jer si to mogu priustiti ali nikada nisam otkrila kako. tesko je biti u sebi zena samo, ponekad uplasena, slaba, plaha, dok rijetki to vide..Broj sam u svaka doba, broj sam prvi u noci kojeg se prvog pozove za "pomozi"..Glas sam na koji se oslanja da ce uvesti u nespokoj mir, dok znam gdje se nalazi mjesto koje pece sve do dana u kom mogu reci "jesam rekla da ce sve biti u redu.." Nije to potreba za pomaganjem drugima, vec stil zivota cija je cijena da svi misle kako znam sve odgovore, bez pitanja kako sam dosla do njih.. Ne postoji precica.A svaka ruza ima trn koju sam omirisala i njezinu ljepotu vidjela.. Nemam vremena biti put ali sam zato precica
u koju se vjeruje.. No, je li to ispravno.. Poklanjati ruze, skidajuci s njih trnje vlastitim prstima..

madona je bez veze, ali hladno pivo ...
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 13/06/2014 : 01:56:15  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
Danas sam otkrila sto covjeka najvise trosi.
Kada moras zamrznuti emocije, zatomiti osjecaje, zalediti sve vitalne funkcije organizma i ne trepnuvsi, govorom tijela, neverbalnim jezikom sve to iznesti. Prosla sam jebeni test.
I sad se neko vrijeme moram nositi i s tim.
Kako god okrenes usmrte te emocije.

Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17222 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 13/06/2014 : 02:26:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
to vjerojatno važi za vaš žene, no mi muški smo okrutni i nikad se ne obaziremo ( gle mene, ima nas muškijeh koji su papci i kontroliraju svoje osjećaje, to jest svoju okrutnost, što je ženska osobina ) na osjećaje, mi muški smo tako programirani ( osim onuh muških papaka kojih je sve više i više )
nas muške zanimaju ženstvene zavodljive žene i ništa drugo
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 13/06/2014 : 12:47:30  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kruger

hm, budi jadan ja
ne znaš niš o horoskopu a znaš s kojim se znacima slažeš a s kojima ne?
očito si žensko, što znači osoba koja ne zna što želi
ja sam muško i ne znam baš puno toga oko horoskopa, ali ipak nešt površno znam a ti se povlačiš nakon mog površnog znanja
očekivao sam od tebe kao od ženske puno više

eto malo da se zakuha topic ili da i netko drugi zbori osim tebe, i to muško koga zanimaju ženska razmišljanja

ess

Pa ne proucavam horoskop vec dozivljavam ljude..usput mozda saznam sto je netko u horoskopu i pamtim.. nema tajne ni mudrosti. Iskustvo tek mozda.

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 16/06/2014 : 01:14:14  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
Prije koji tjedan naišla sam na fejsu na status svoje dugogodišnje fejs-frendice, spisateljice, novinarke i urednice emisije, koja se ne libi pisati otvoreno o svemu, pa tako i iznositi neka svoja razmišljanja o svom životu, intimi, odlukama, događajima... Uostalom,
sjećam se kako smo "kliknule" nakon jednog njezinog teksta o muškarcima, životu, gdje prepoznah srodnu dušu.. ona je još bila u braku. Već godinama nije. Često sebe i nas uveseljava anegdotama iz života, nabacivanjima taksista koji živi s majkom, do razno raznih doživljaja s putovanja.. Ima koji tjedan, ne mogu više pronaći, nakon svega, napisala je, odn. rekla bih, svela je sve u par riječi; odbacila sva nadanja i poželjela muškarca koji jedino umije biti lojalan. Dugo sam se zamislila nad tim jer sam ju dobro razumjela.
Već godinama uveseljavam sebe tražeći batlera. Dobro, više kao komentare na nešto, pišući no doista tražeći.
Teško je s nama na kraj, sa ženama koje pomalo imaju pojma o životu i što u njemu žele. Takve mi rijetko poželimo muškarca kome bi ugađale, neprestano kuhale, prale, peglale, bezpogovorno se podavale.. Ta mi funkcioniramo i živimo poput muškaraca, dolazimo s posla umorne i posegnemo u frižider po pivo. Gdje naći ravnopravnog koji to isto, poput nas čini? A ne kao nešto nejako i bolno zapomaže ispred tevea da mu se isto pruži.
Gdje pronaći muškarca koji u ženi neće vidjeti spasenje za sve svoje probleme i potrebe kada to isto žena sebi ne traži. Kako naići na nekog tko razumije što mi je milije i prije njega bilo, da bi se sada ostavilo.. Stil života, osama potrebna za rad, čitanje, pisanje i kada se njemu to neće.. I zato sam odavna poželjela batlera ali mislim da je ta ideja zastarjela i ne uklapa se više u život i vrijeme, stanovanje..
Na trenutak sam zastala, u stripu - Hadija ima androida batlera koji se jednostavno ugasi kad za njim prestane potreba. Ja ne znam ni kako se takav android održava niti još gdje se nabavlja.. ionako je prekasno, na sve sam se već navikla sama.
Lojalnost.. još uvijek mi odzvanja.. Kako pomiriti sve želje i prohtjeve mog bića koje je na sebe samo naviklo i pokušati s promjenom koja ne troši emocionalno.. Kako imati odnos u kom moja snaga i njegova slabost ne vode do problema, imati odnos i šutnjom, pun razumijevanja jer ne volim previše trošiti riječi..
Ponekad sam ranjiva, slaba i poželim ponekad taj osjećaj sigurnosti, razumijevanja. Netko mi jednom reče da se prepustim, da pokušam jer trebam nekoga tko će se brinuti za mene, koja na to baš i nisam navikla i ne znam kako se prepustiti, a ne želim se, nemam vremena pokušaja se više igrati..
Lojalnost i zaštita kad se osjetim tako sama..nadodala sam u sebi još tu riječ - dvije, i sjetih se svoje želje da imam batlera.
Modernizirajmo malo to zvanje i prevedimo sve naše - ženske potrebe u današnje stanje, palo mi na pamet jednog dana kada sam ga ugledala.
Bodyguard s licencom, u crnom, ali bez uštirkane kragne i bijelih rukavica. Biti će to zanimljivo putovanje i istraživanje. Umjesto batlera prošlosti i androida budućnosti, ja sam jednostavno kliknula i odabrala bodyguarda iz sadašnjosti.
Lojalnost i zaštita.. ta i batlera bih, da mi kavu jutrom skuha, i ostatak dana bude u sjeni, ako mi zatreba, morala plaćati.
Danas sam mu uređivala sobu i prilagodila stan, sutra bi trebao doseliti. Drage moje žene, pokušajte. Još jednom u životu, ugledajte se na mene.

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 16/06/2014 : 09:41:07  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
Kako da to lijepo kazem a ne ispadnem bitch.
Jebemtezivote! Nakon kraceg razgovora otkrih koliko je lik primitivan, slab, iskompleksiran i kao takav nemoguc.
Dakle, i to je iluzija, jos jedna koju sam razbila u sadasnjosti. Po drugi puta. Jednom sam koristila jednokratno usluge bodyguarda i on me izguvio. Doslovno. Sjela sam i nazvala na telefon da ga pitam gdje je dovraga...
(Nista filmski napeto, samo sam nosila veliku kol.eura u novcanicama)..
Uredno sam uslugu platila i nisam ga prijavila sefu operative.
Zakljucila sam da vise korisi ima da mu ovaj slucaj bude opomena..
Jebemtezivote. Odustajem uz zavrsnu misao.
Da je pravice, po svim pokazateljima, supermen, batman,spiderman - te uloge u stvarnosti, kapac je odraditi samo zena.

Edited by - Just_Charlie on 16/06/2014 09:44:15
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 18/06/2014 : 01:46:12  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
Ovo je forum o stripovima i još mnogo više. Ovdje se ljudi odmaraju od svega uz stripove i ostale hobije da na tren pobjegnu od tereta svijeta..Srce me boli koliko vremena već pored mene na čitanje čeka Neverovi Paralelni Univerzumi. Vrijeme mi je izmaklo iz ruku, što li je, kad ne mogu ugurati nekoliko univerzuma odjednom u svoje vrijeme.. To nisam ja i moram poraditi na tom problemu da sve univerzume i konce vremena iznova polovim u svojim rukama.. Unutarnji mir moram povratiti, to i nije tako teško shvatiti. No, i ja sam samo čovjek i nije me sramota javno to reci, i meni je potrebno ponekad izgubljeno vrijeme, u kome jednostavno mogu patiti..
Kad prođe, može li se izgubljeno vrijeme vratiti?

Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17222 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 18/06/2014 : 16:55:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
nemam baš loše mišljenje o ženama ( o pojedinim muškarcima imam )
ali ako ću vjerojatno biti izbačen znaj kako nikad nisam imao želju/namjeru pokvariti ovaj topic

htio sam razgovarati s vama ženama, ali očito nisam uspio
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 18/06/2014 : 20:21:29  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kruger

nemam baš loše mišljenje o ženama ( o pojedinim muškarcima imam )
ali ako ću vjerojatno biti izbačen znaj kako nikad nisam imao želju/namjeru pokvariti ovaj topic

htio sam razgovarati s vama ženama, ali očito nisam uspio

jooj, koje oproštajno pismo

Ma neće tebe nitko izbaciti, zbog bedastoća se ne izbacuje samo tako
(apeliram na moderatora da uzme u obzir ovaj emotivno-oproštajni post, mi žene padamo na to, pa nek se i on malo posklizne..)
Znaš zašto.. nađem se ja danas u gradu i čekajući, prikratim si vrijeme čitajući forum. Kad sam naišla na tvoje postove po forumu, sportu, i još negdje, toliko sam se smijala da me baš briga bilo za sve..ja sam se od srca smijala ko munjena tvojim osvrtima na moderaciju, na sportske znalce i popravio si mi dan..

Sad pečem meso i krumpire za večeru, sve ću spakovati u mobilne posude,kupim putem pivo i kokice i idem kod prijateljice s gotovom večerom i rekvizitima da gledamo ponoćnu tekmu.
Tekma je sporedna, idemo se rekreativno opiti.
Tak to.

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 18/06/2014 : 22:59:02  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
Cijela Rijeka je vani i sve je kockasto.
Prijavljujemo polozaj za sankom i prvo toceno ledeno pivo,
Neka noc pocne. A tekma kad stigne..
Lipu noc s Gata, slobodnim stilom..

Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17222 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 19/06/2014 : 01:42:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
barem sam nekome izazvao pozitivne osjećaje
oko mene uglavnom neki negativci i nikako im se ne mili pozitivno razmišljati i osjećati
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 19/06/2014 : 01:56:19  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
4:0
Rekla bih da su pobijedili sa toliko golova jer sam u pijama pijanki ispruzena uz alkohol i rekvizite s frendicom aktivno navijala i bas je bilo super. Sad idemo jesti pa jos malo kakti slaviti.
Noc.

Go to Top of Page
Page: of 52 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 2.38 seconds. Snitz Forums 2000