Author |
Topic  |
Milazzo
Senior Member

Croatia
2140 Posts
Member since 30/01/2008 |
|
tex2
stripovi.com suradnik

.jpg)
Croatia
33559 Posts
Member since 17/09/2006 |
Posted - 13/06/2014 : 07:13:26
|
Još jedno demoliranje Miamija od strane Spursa, Spursi vode 3-1 i samo ih čudo može spriječiti da uzmu naslov! |
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
|
 |
|
johnhartson
Senior Member

Serbia
2814 Posts
Member since 17/10/2003 |
Posted - 13/06/2014 : 07:17:39
|
Kakvu kosarku igraju Spursi to je zaista milina za gledanje. Al' ne kapiram da publika u Majamiju moze da zvizdi timu koji igra 4. finale zaredom. Kakvi su to likovi.
|
Until the colour of a man's skin is of no more significance than the colour of his eyes - dis a war |
 |
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
Posted - 13/06/2014 : 08:40:21
|
quote: Originally posted by johnhartson
Kakvu kosarku igraju Spursi to je zaista milina za gledanje. Al' ne kapiram da publika u Majamiju moze da zvizdi timu koji igra 4. finale zaredom. Kakvi su to likovi.
Stvarno debilizam koji se rijetko viđa.. Spursima svaka cast, nisu dali Heatu ni najmanju sansu..dovoljno govori podatak da su Bosh, Wade i Allen imali kombinirano 30 poena..James jednostavno ne moze sam.. |
"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva" |
 |
|
ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8229 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 13/06/2014 : 10:32:47
|
quote: Originally posted by johnhartson
 zaista, to je košarka teško da će ovo spursi ispustiti volio bih da ovo ne bude duncanov oproštaj, nego da izguraju zajedno još slijedeću sezonu i pokušaju obraniti naslov, a onda u penziju a publika u miamiu je već poznata po takvim stvarima, i u trećoj utakmici se pred kraj ispraznila dvorana mislim, imaju priliku uživo gledati takve igrače, ali njima se nekud žuri, svašta |
if you tolerate this, then your children will be next |
 |
|
Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7534 Posts
Member since 12/11/2009 |
Posted - 13/06/2014 : 12:00:37
|
Miami mi je uvijek bio jedna od najantipatičnijih ekipa, pa čak kad su imali i legendarnog Mourninga u timu. Navijam za njih samo zbog LeBrona. Ma navijao bi čak i za Cibonu kad bi LeBron za njih igrao.
Inače, svaka čast za SA, čudo od ekipe. |
 |
|
Leonid
Senior Member

Croatia
2448 Posts
Member since 24/12/2010 |
Posted - 13/06/2014 : 12:02:03
|
http://ispodobruca.com/
Ne znam znate li za ovaj blog ali pratim ga već 3 godine i mogu reći da se radi možda o top5 stranici o NBA-u uopće. Detaljnija objašnjenja ima samo Zach Lowe.
Spursi su ove godine jednostavno širi nego prošle...Mills je praktički novi igrač kao i Belinelli.Diaw se navikao na sistem.Ginobili nije onako loš,roka trice. Dok Miami je izgubio M.Millera....Chalmers je mrtvac,kao i Battier te Haslem.Ne može se tako protiv Spursa. |
"Liston even smells like a bear. I'm gonna give him to the local zoo after I whup him" |
 |
|
ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8229 Posts
Posted - 13/06/2014 : 13:43:34
|
odličan je taj blog a za spurse si u pravu ove godine imaju leonarda boljeg i starijeg godinu dana, manu je ponovo na visokom nivou, bez ozljeda cijelu sezonu, mills je odlična zamjena za parkera, belinelli je veliko pojačanje iako u finalu ne igra veliku ulogu, diaw igra sezonu karijere... u biti, jedini minus u odnosu na prošlu godinu je što je parker nešto lošiji, ali to je mills riješio tim je naravno, na istom nivou kao lani, ali je splitter bolji, pa su i pod košem čvršći nema teorije da ne osvoje |
 |
|
johnhartson
Senior Member

Serbia
2814 Posts
Member since 17/10/2003 |
Posted - 13/06/2014 : 17:09:39
|
quote: Originally posted by Leonid
http://ispodobruca.com/
Ne znam znate li za ovaj blog ali pratim ga već 3 godine i mogu reći da se radi možda o top5 stranici o NBA-u uopće. Detaljnija objašnjenja ima samo Zach Lowe.
Zach Lowe, hrvatski zet  |
Until the colour of a man's skin is of no more significance than the colour of his eyes - dis a war |
 |
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Posted - 14/06/2014 : 10:59:18
|
quote: Originally posted by brni
Spursima svaka cast, nisu dali Heatu ni najmanju sansu..dovoljno govori podatak da su Bosh, Wade i Allen imali kombinirano 30 poena..James jednostavno ne moze sam..
 |
 |
|
ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8229 Posts
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Posted - 16/06/2014 : 17:00:37
|
Spursi i vise nego zasluzeno..Leonard MVP finala, mislim da to sve govori..
Sad se nadam da ce Heat radit dobre poteze i dovest Jamesu pomoc jer ocito da je od "Big 3" osta samo on.. |
Edited by - brni on 16/06/2014 17:01:02 |
 |
|
wesskowaz
Advanced Member

Serbia
12001 Posts
Member since 10/07/2007 |
|
ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8229 Posts
Posted - 16/06/2014 : 21:33:50
|
drago mi je da je leonard proglašen MVP finala, iako je, ruku na srce, najbolji igrač serije bez dileme bio LBJ ali titulu dobiva igrač pobjednika, a leonard je bio ključan i u napadu i u obrani za koju godinu će on biti još bolji, u ove tri godine je trenirajući uz manua naučio puno toga, i još će puno, jer mislim da ginobili svoje znanje lakoćom prenosi i da će (ako se na to odluči) biti sjajan trener
evo leonardove predstave
i manuovog sinoćnjeg 'veteranskog' zakucavanja |
 |
|
tex2
stripovi.com suradnik

.jpg)
Croatia
33559 Posts
Posted - 17/06/2014 : 12:03:58
|
James nije mogao sam, potpuno zaslužen prsten za Spurse, ako ostanu na okupu još jednu sezonu, mogli bi i iduće sezone bez problema osvojiti, trebali su i lani, ove superiorno! |
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
|
 |
|
tex2
stripovi.com suradnik

.jpg)
Croatia
33559 Posts
Posted - 17/06/2014 : 14:41:19
|
Battier objavio umirovljenje, Allen uskoro donosi odluku
Porazom Miami Heata u NBA finalu od San Antonija, nekim igračima isteklu su ugovori. Kraj sezone donosi i odluke o umirovljenju. Shane Battier odluku je donio, Ray Allen će uskoro. Po mnogima najbolji NBA šuter svih vremena, Ray Allen, razmšlja o povlačenju poslije 18 profesionalnih sezona. Poslije nedjeljnog poraza od San Antonija u petoj utakmici 87:104, Allen je komentirao svoje planove:
"Imao sam sjajnu karijeru. Zadovoljan sam onim što sam učinio. Teško je misliti o daljnjim koracima. Mislim da ću u sljedećih nekoliko dana razmisliti i odlučiti što želim."
Allen je u osnovnom dijelu sezone odigrao 79 utakmica, a u doigravanju svih 20. Međutim, njegov učinak na terenu sve se manje osjeća. U posljednjoj finalnoj utakmici imao je šut 1/8.
U svakom slučaju, kaže Allen, odluka će biti njegova, bilo to umirovljenje, nastavak karijere u Miamiju ili negdje drugdje.
Njegov suigrač Shane Battier podvukao je u nedjelju crtu pod svojom karijerom: "Dao sam sve što sam mogao ovoj igri i više nemam što dati. I to je za mene u redu", komentirao je.
Battier je u 13 NBA sezona igrao za Miami, Memphis i Houston, a s Heatom je osvojio dva naslova prvaka.
|
|
 |
|
ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8229 Posts
Posted - 17/06/2014 : 21:09:55
|
ako se miami želi vratiti na tron, morat će igrati pametno ovo ljeto očito je da wadeovo vrijeme prolazi, a ostali igrači (osim bosha i rasharda lewisa) su sami levati battier i allen će u mirovinu i ekipa im je u totalnoj banani a james ne može sam 2012 su protiv oklahome odlični bili i wade i bosh, a veliki doprinos je dao i battier 2013 je mario chalmers odigrao dobre role, a ray allena da ne spominjemo ove godine nitko nije dao ruku lebronu, a spursi su najšira momčad lige što se njih tiče, najljepša priča bi bila kada bi tim i manu objavili da im je slijedeća sezona zadnja i kad bi obranili titulu |
 |
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Posted - 18/06/2014 : 19:44:41
|
ken zaboravia si spomenuti Mikea Millera..lik je da ogroman doprinos u oba prstena i mislim da je njegov odlazak Miamiev najgori potez.. |
Edited by - brni on 18/06/2014 19:45:24 |
 |
|
acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts
Member since 16/04/2009 |
|
ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8229 Posts
Posted - 24/06/2014 : 20:21:40
|
mislim da bi se puno toga moglo znati do četvrtka, kada je draft sad je sve moguće, da ostane, da ode, da heat dobije pikove drafta, a james se vrati u cavalirse, da im dođe melo, ode wade, ovo ono.... ali ipak mislim da će ostat, a da će se cijela momčad promijenit a ko zna, možda ode u knickse pa s melom pokuša osvojit prsten iako je to naučna fantastika |
 |
|
Leonid
Senior Member

Croatia
2448 Posts
Member since 24/12/2010 |
Posted - 24/06/2014 : 20:38:00
|
Kažu da je ovo više taktički potez Jamesa da napravi pritisak na upravu Heata ne bi li oni doveli pojačanja i potrošili novac. Njegova žena čeka treće dijete i neće se sigurno seliti u Houston,Dallas,LA i slične destinacije. James neki dan kaže "obitelj mi je najvažnija i ako su oni zadovoljni i ja sam"....drugim riječima ili ostaje gdje je ili se vraća u Cleveland koji je jako blizu Akrona odakle su James i žena mu. U Cavsima bi mogao imati solidnu ekipu.Irving,Waiters,prvi pick na predstojećem draftu,Thompson,Varejao,J.Jack te još bi imali prostora za MLE raznim veteranima ala Gasol stariji. Miami će teško iskombinirati dobar roster jer je Wade ogroman uteg. |
"Liston even smells like a bear. I'm gonna give him to the local zoo after I whup him" |
 |
|
Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts
Member since 03/02/2010 |
|
Zagor12
Advanced Member

- kopija.jpg)
Croatia
6763 Posts
Member since 23/08/2010 |
|
ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8229 Posts
Posted - 27/06/2014 : 14:01:48
|
orlando je šarića proslijedio u philadelphiu tako da će za dvije godine igrati s potencijalno najboljim centrom lige, joelom embiidom, kojeg je operacija spustila s prvog na 3. pick ja ne znam što je orlando dobio zauzvrat, ali mislim da su se zajebali ako bude dobro poradio na fizičkim stvarima, dario će biti velika zvijezda |
 |
|
Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts
Member since 03/02/2010 |
|
Topic  |
|