Dragi prijatelji, pozivamo vas na još jedno okupljanje ljubitelja, autora i izdavača stripa.
U periodu od 4. do 6. jula 2014. godine Udruženje ljubitelja devete umetnosti Svet stripa organizuje Međunarodnu strip konferenciju "Kragujevac, 2014.".
Sve informacije u vezi konferencije možete pročitati na našem portalu www.svetstripa.org.rs na našim stranama na fejsbuku, twiteru, kao i ovde na forumu stripovi.com.
Istog dana u Narodnoj bibioteci Vuk Karadžić Marko će promovisati svoju knjigu "The best of BLIC STRIP by Marko Somborac" koju je objavio Službeni Glasnik.
Na zalost nije smešno, jedina konferencija koja je vredela bila je ona sa gostovanjem Bureta i Nucia, ali šta da se radi kada nemate ukusa ni smisla, Hrvati su verovatno ludi kada se trude da stalno dovode Buratinija i ostale crtače Zagora.
Originally posted by Timber Bil Na zalost nije smešno, jedina konferencija koja je vredela bila je ona sa gostovanjem Bureta i Nucia, ali šta da se radi kada nemate ukusa ni smisla.
Hvala na lepim rečima za "Kragujevac, godine prve". Timber Bil, ne znamo ko si, ali pretpostavljamo da si ti doveo Buratinija i Nučia u Srbiju. Hvala ti na tome, kao i na ukusu i smislu.
Originally posted by Timber Bil Hrvati su verovatno ludi kada se trude da stalno dovode Buratinija i ostale crtače Zagora.
Buratini nije crtač, on je scenarista.
Originally posted by Timber Bil A da bitan je Betmen, na kurac ga metnem.
Nemamo ništa protiv, konferenciju i radimo za najrazličitiju populaciju posetilaca. Betmen okrenut leđima prosto izaziva da se izjasniš o svojoj seksualnoj orjentaciji, zar ne? Moćan plakat.
Originally posted by dcopic
Stvarno bih jednom volio svratiti do Kragujevca, ali u to vrijeme mi je gotovo nemoguće dobiti i slobodan vikend a kamo li godišnji.
Šteta Da ne ureknemo ovu godinu ali mislim da će doći rekordan broj forumaša van Srbije. Što i nije teško jer ih do sada nije bilo mnogo, ali ipak lepo je to napisati.
Originally posted by Timber Bil Na zalost nije smešno, jedina konferencija koja je vredela bila je ona sa gostovanjem Bureta i Nucia, ali šta da se radi kada nemate ukusa ni smisla.
Hvala na lepim rečima za "Kragujevac, godine prve". Timber Bil, ne znamo ko si, ali pretpostavljamo da si ti doveo Buratinija i Nučia u Srbiju. Hvala ti na tome, kao i na ukusu i smislu.
Originally posted by Timber Bil Hrvati su verovatno ludi kada se trude da stalno dovode Buratinija i ostale crtače Zagora.
Buratini nije crtač, on je scenarista.
Originally posted by Timber Bil A da bitan je Betmen, na kurac ga metnem.
Nemamo ništa protiv, konferenciju i radimo za najrazličitiju populaciju posetilaca. Betmen okrenut leđima prosto izaziva da se izjasniš o svojoj seksualnoj orjentaciji, zar ne? Moćan plakat.
Originally posted by dcopic
Stvarno bih jednom volio svratiti do Kragujevca, ali u to vrijeme mi je gotovo nemoguće dobiti i slobodan vikend a kamo li godišnji.
Šteta Da ne ureknemo ovu godinu ali mislim da će doći rekordan broj forumaša van Srbije. Što i nije teško jer ih do sada nije bilo mnogo, ali ipak lepo je to napisati.
Vrlo ti dobro znaš ko sam, nisam doveo Buratinija i Nucija, ali sam svojim učešćem doprineo da skup uspe jer sam za razliku od tebe pravi fan Zagora(čak mislim da ti i ne skupljaš Zagora, rasprodao si to smeće i sada sakupljaš i čitaš raznorazne gluposti, takođe rasprodao si i Teksa).
Jako dobro znam ko je Buratini. Inače zao mi je što neće biti Zagorovaca ove godine. I da pretpostavljam da se iza ovog nika nalaziš ti, tkz. Ultras.
Originally posted by Timber Bil Vrlo ti dobro znaš ko sam, nisam doveo Buratinija i Nucija, ali sam svojim učešćem doprineo da skup uspe jer sam za razliku od tebe pravi fan Zagora(čak mislim da ti i ne skupljaš Zagora, rasprodao si to smeće i sada sakupljaš i čitaš raznorazne gluposti, takođe rasprodao si i Teksa).
Jako dobro znam ko je Buratini. Inače zao mi je što neće biti Zagorovaca ove godine. I da pretpostavljam da se iza ovog nika nalaziš ti, tkz. Ultras.