Tek sam sad neki dan pročitao ovaj broj. Već je sam početak razočaravajuć. Chico mjesečari, otrgne lanac i uzme večeru, a da ga nitko ne vidi? Makljaža nad Indijancima? Zagor u zadnji tren, naravno, dokučio tko je zlikovac? Supermike samo tako pobjegne, a onda epilog u kolibi u močvari? Samo razrješenje misterija nije toliko loše, ali razočarao sam se u izvedbi jer nismo vidjeli ni oproštaj s Robsonom! Sve u svemu, neloša epizoda, ali ništa više od toga.
U ovom broju se desio jedan simpatični zajeb, na 15. strani Zagor na svojoj majici ima znak M umjesto orla... mora da je Ferri povukao koju čašicu više dok je crtao.
nikakva greška. romantična večer, poslije su u mraku pobrkali majice i to je to. nekoliko je kaiševa cenzurirano, naravno, pa vam se čini kao greška u kontinuitetu.
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
nikakva greška. romantična večer, poslije su u mraku pobrkali majice i to je to. nekoliko je kaiševa cenzurirano, naravno, pa vam se čini kao greška u kontinuitetu.
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!