Neka Prisco predje na Texa, da konacno imam nekog kvalitetnog crtaca na Texu, umesto da se svi koji valjaju guraju na zagora, Mangiantini, Sedioli, Cassaro, Chiarolla... A na Texu sve neki sto Bogu ne valjaju, pogledajte samo onoga Villu, glumi neko ludilo, kao crtez najbolji, a veze sa vezom nema, ili pogledajte Cestarove, Fonta, Civitellija, nije fer, Zagor ima prejak stuff. xD :D
Rusi u Zagorovom serijalu, prava poslastica, nikada neću zaboraviti Došljake sa Aljaske, a sinoc pročitao i Laurentijevu Aljasku. Sa nestrpljenjem očekujem povratak princa Alexisa, a đto se tiče Venturija, pa on je najsličniji Verniju jedinom pravom nasledniku Ferija. Znaci Ferri, Verni, Venturi...Inace Prisko jako dobar...
Prisco odličan. Toliko dobar da ga vjerojatno već Texov staff prati.
Valjda nece. Treba se vidjeti tko je pisao te njegove nove epizode, ako je Boselli onda smo naje, jer bi ga "gazda" mogao copnuti sebi kao sto je i Andreuccija, Piccinelija i Rubinija, ali ako ih je pisao Burattini onda smo vjerovatno mirni.
Originally posted by D.J. Valjda nece. Treba se vidjeti tko je pisao te njegove nove epizode, ako je Boselli onda smo naje, jer bi ga "gazda" mogao copnuti sebi kao sto je i Andreuccija, Piccinelija i Rubinija, ali ako ih je pisao Burattini onda smo vjerovatno mirni.
Bure je pisalo. al problem je sto Boseli oce svog novog Zagora sa njime da radi
Originally posted by D.J. Valjda nece. Treba se vidjeti tko je pisao te njegove nove epizode, ako je Boselli onda smo naje, jer bi ga "gazda" mogao copnuti sebi kao sto je i Andreuccija, Piccinelija i Rubinija, ali ako ih je pisao Burattini onda smo vjerovatno mirni.
Bure je pisalo. al problem je sto Boseli oce svog novog Zagora sa njime da radi
Oho! To ti je ono "gift and the curse". Gift sto ce potencijalno epizoda rasturati, a curse sto ce se suradnja i crtez Texovom gazdi jako svidjeti!
Zna li se kada ce biti objavljena Baffinova zemlja koju je crtao Piere? Valjda sam dobro naveo ime stripa... Taj crtac me odusevio, a navodno je duplo sporiji od Nuccia, treba mu desetljece za jedan strip... I onda se cudimo sto imamo toliko losih crtaca na Zagoru, jebiga, brzi su... Iako bi taj Piere nogom nacrtao bolje nego oba Cassara rukom...
Ovaj Piere zaista rastura na Baffinovoj zemlji, a mene je posebno zainteresovalo pojavljivanje Edgara Alana Poa, zna li neko nešto više o tom stripu u najavi, za Zagora nema zime.
Zna li se kada ce biti objavljena Baffinova zemlja koju je crtao Piere? Valjda sam dobro naveo ime stripa... Taj crtac me odusevio, a navodno je duplo sporiji od Nuccia, treba mu desetljece za jedan strip...
Zna li se kada ce biti objavljena Baffinova zemlja koju je crtao Piere? Valjda sam dobro naveo ime stripa... Taj crtac me odusevio, a navodno je duplo sporiji od Nuccia, treba mu desetljece za jedan strip...
Cuo sam da kazu da je Nuccio duplo sporiji od normalnh crtaca,sto znaci da je Piere 4 puta sporiji od normalnih crtaca....!!
Cuo sam da kazu da je Nuccio duplo sporiji od normalnh crtaca,sto znaci da je Piere 4 puta sporiji od normalnih crtaca....!!
Zato što ni jedan ni drugi nisu profesionalni crtači, tj. žive od drugih poslova. Nuccio je arhitekt, a Piere korektor. Crtanje Zagora im je samo povremeni hobi.