DM za mene isto kao i prije, dakle solidno. Samo ako Rauch bude inspiriran kao kad je kopirao zadnji susret sa Ylenijom, možda bolje da je netko drugi scenarista. Zašto se Bure ne izbori?
DM za mene isto kao i prije, dakle solidno. Samo ako Rauch bude inspiriran kao kad je kopirao zadnji susret sa Ylenijom, možda bolje da je netko drugi scenarista. Zašto se Bure ne izbori?
Della Monica "solidan"? A Burattini je gazda nema se on sto boriti, ako mu se pise vampirska prica on je moze napisati.
Nemoj misliti da "solidan" nije dobro za mene. Dapače, potpuno suprotno, za mene 3.-4. najbolji crtač. Žao mi je što Rauch piše epizodu, jedino što mi se svidjelo od njega je "Crni brod".
Nemoj misliti da "solidan" nije dobro za mene. Dapače, potpuno suprotno, za mene 3.-4. najbolji crtač. Žao mi je što Rauch piše epizodu, jedino što mi se svidjelo od njega je "Crni brod".
U pravu si, Bure bi dao pojašnjenja za Rakosija koja nedostaju...
Malo me brine ovaj period sa pričama u pripremi... dosta su zastupljeni Cassarovi, pa i Gramaccioni, ako još dodamo i Chiarollu i Mangiantinia... to čini trećinu tog perioda...
Malo me brine ovaj period sa pričama u pripremi... dosta su zastupljeni Cassarovi, pa i Gramaccioni, ako još dodamo i Chiarollu i Mangiantinia... to čini trećinu tog perioda...
Najbolji crtaci su spori ili pretrpani, a neki crtaju i druge serijale, kao braca Esposito, tako da smo osudjeni na ove diletante... S tim da Mangiantini vrlo krupnim koracima grabi naprijed, maxi 17 je odlicno nacrtao... Na njegov crtez prakticno vise i nemam zamjerke, osim sto Zagora crta kao da mu je 18 godina... I jos malo kiksa u sitnim kadrovima, ali u odnosu na pocetke, otisao je jako daleko.
Nuccio bi trebao još nešto, kolko vidim ima samo "grabežljivce".
Nije ni mene dosad rauch raspametio, a kamoli srece da je Crni brod njegov, to je Bosselijeva dvodijelna majstorija!
Ajme da, zaboravio ja da je Boselli napravio crni brod, moja greška.
Ylenia izgleda kao prava plavuša kad joj ostave kosu bez boje, trebali bi je tuširati budući da je crvena samo što se onda dovodi u pitanje ljepota njenog lika. Možda ju je DM zamišljao kao plavu dok je Ferri nije naslikao na naslovnici hehe. Za mene najveća ljepotica! Evo slika odlična.