forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 NBA
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 192

Milazzo
Senior Member

Croatia
2140 Posts

Member since 30/01/2008

Posted - 11/06/2014 : 20:29:58  Show Profile Show Extended Profile  Visit Milazzo's Homepage  Send Milazzo a Private Message  Reply with Quote
Odlična utakmica Spursa, sad treba vidjeti kako će sad Miami odgovoriti. Inače, ja se nadam da će finalna serija ići do 7. utakmice jer bi se točno na zadnju tekmu vratio s maturalca

I nadam se da ove godine Spursi uzimaju

https://www.instagram.com/wanderereclectic/ // https://abadon.hr/
Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
33558 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 13/06/2014 : 07:13:26  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
Još jedno demoliranje Miamija od strane Spursa, Spursi vode 3-1 i samo ih čudo može spriječiti da uzmu naslov!

"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati."
"The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
Go to Top of Page

johnhartson
Senior Member

Serbia
2814 Posts

Member since 17/10/2003

Posted - 13/06/2014 : 07:17:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit johnhartson's Homepage  Send johnhartson a Private Message  Reply with Quote
Kakvu kosarku igraju Spursi to je zaista milina za gledanje. Al' ne kapiram da publika u Majamiju moze da zvizdi timu koji igra 4. finale zaredom. Kakvi su to likovi.

Until the colour of a man's skin is of no more significance than the colour of his eyes - dis a war
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 13/06/2014 : 08:40:21  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by johnhartson

Kakvu kosarku igraju Spursi to je zaista milina za gledanje. Al' ne kapiram da publika u Majamiju moze da zvizdi timu koji igra 4. finale zaredom. Kakvi su to likovi.

Stvarno debilizam koji se rijetko viđa..
Spursima svaka cast, nisu dali Heatu ni najmanju sansu..dovoljno govori podatak da su Bosh, Wade i Allen imali kombinirano 30 poena..James jednostavno ne moze sam..

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8229 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 13/06/2014 : 10:32:47  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by johnhartson

zaista, to je košarka
teško da će ovo spursi ispustiti
volio bih da ovo ne bude duncanov oproštaj, nego da izguraju zajedno još slijedeću sezonu i pokušaju obraniti naslov, a onda u penziju
a publika u miamiu je već poznata po takvim stvarima, i u trećoj utakmici se pred kraj ispraznila dvorana
mislim, imaju priliku uživo gledati takve igrače, ali njima se nekud žuri, svašta

if you tolerate this, then your children will be next
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7534 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 13/06/2014 : 12:00:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
Miami mi je uvijek bio jedna od najantipatičnijih ekipa, pa čak kad su imali i legendarnog Mourninga u timu. Navijam za njih samo zbog LeBrona. Ma navijao bi čak i za Cibonu kad bi LeBron za njih igrao.

Inače, svaka čast za SA, čudo od ekipe.
Go to Top of Page

Leonid
Senior Member

Croatia
2448 Posts

Member since 24/12/2010

Posted - 13/06/2014 : 12:02:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Leonid a Private Message  Reply with Quote
http://ispodobruca.com/

Ne znam znate li za ovaj blog ali pratim ga već 3 godine i mogu reći da se radi možda o top5 stranici o NBA-u uopće.
Detaljnija objašnjenja ima samo Zach Lowe.

Spursi su ove godine jednostavno širi nego prošle...Mills je praktički novi igrač kao i Belinelli.Diaw se navikao na sistem.Ginobili nije onako loš,roka trice.
Dok Miami je izgubio M.Millera....Chalmers je mrtvac,kao i Battier te Haslem.Ne može se tako protiv Spursa.

"Liston even smells like a bear. I'm gonna give him to the local zoo after I whup him"
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8229 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 13/06/2014 : 13:43:34  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
odličan je taj blog
a za spurse si u pravu
ove godine imaju leonarda boljeg i starijeg godinu dana, manu je ponovo na visokom nivou, bez ozljeda cijelu sezonu, mills je odlična zamjena za parkera, belinelli je veliko pojačanje iako u finalu ne igra veliku ulogu, diaw igra sezonu karijere...
u biti, jedini minus u odnosu na prošlu godinu je što je parker nešto lošiji, ali to je mills riješio
tim je naravno, na istom nivou kao lani, ali je splitter bolji, pa su i pod košem čvršći
nema teorije da ne osvoje

Go to Top of Page

johnhartson
Senior Member

Serbia
2814 Posts

Member since 17/10/2003

Posted - 13/06/2014 : 17:09:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit johnhartson's Homepage  Send johnhartson a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Leonid

http://ispodobruca.com/

Ne znam znate li za ovaj blog ali pratim ga već 3 godine i mogu reći da se radi možda o top5 stranici o NBA-u uopće.
Detaljnija objašnjenja ima samo Zach Lowe.

Zach Lowe, hrvatski zet

Until the colour of a man's skin is of no more significance than the colour of his eyes - dis a war
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 14/06/2014 : 10:59:18  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by brni

Spursima svaka cast, nisu dali Heatu ni najmanju sansu..dovoljno govori podatak da su Bosh, Wade i Allen imali kombinirano 30 poena..James jednostavno ne moze sam..

Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8229 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 16/06/2014 : 11:19:53  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote

Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 16/06/2014 : 17:00:37  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
Spursi i vise nego zasluzeno..Leonard MVP finala, mislim da to sve govori..

Sad se nadam da ce Heat radit dobre poteze i dovest Jamesu pomoc jer ocito da je od "Big 3" osta samo on..

Edited by - brni on 16/06/2014 17:01:02
Go to Top of Page

wesskowaz
Advanced Member

Serbia
12001 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 16/06/2014 : 18:50:08  Show Profile Show Extended Profile  Send wesskowaz a Private Message  Reply with Quote
Tacno mi je drago kao da je Partizan osvojio. :)

https://striposlavija.blogspot.com/
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8229 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 16/06/2014 : 21:33:50  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
drago mi je da je leonard proglašen MVP finala, iako je, ruku na srce, najbolji igrač serije bez dileme bio LBJ
ali titulu dobiva igrač pobjednika, a leonard je bio ključan i u napadu i u obrani
za koju godinu će on biti još bolji, u ove tri godine je trenirajući uz manua naučio puno toga, i još će puno, jer mislim da ginobili svoje znanje lakoćom prenosi i da će (ako se na to odluči) biti sjajan trener

evo leonardove predstave

i manuovog sinoćnjeg 'veteranskog' zakucavanja

Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
33558 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 17/06/2014 : 12:03:58  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
James nije mogao sam, potpuno zaslužen prsten za Spurse, ako ostanu na okupu još jednu sezonu, mogli bi i iduće sezone bez problema osvojiti, trebali su i lani, ove superiorno!

Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
33558 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 17/06/2014 : 14:41:19  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
Battier objavio umirovljenje, Allen uskoro donosi odluku

Porazom Miami Heata u NBA finalu od San Antonija, nekim igračima isteklu su ugovori. Kraj sezone donosi i odluke o umirovljenju. Shane Battier odluku je donio, Ray Allen će uskoro.

Po mnogima najbolji NBA šuter svih vremena, Ray Allen, razmšlja o povlačenju poslije 18 profesionalnih sezona. Poslije nedjeljnog poraza od San Antonija u petoj utakmici 87:104, Allen je komentirao svoje planove:

"Imao sam sjajnu karijeru. Zadovoljan sam onim što sam učinio. Teško je misliti o daljnjim koracima. Mislim da ću u sljedećih nekoliko dana razmisliti i odlučiti što želim."

Allen je u osnovnom dijelu sezone odigrao 79 utakmica, a u doigravanju svih 20. Međutim, njegov učinak na terenu sve se manje osjeća. U posljednjoj finalnoj utakmici imao je šut 1/8.

U svakom slučaju, kaže Allen, odluka će biti njegova, bilo to umirovljenje, nastavak karijere u Miamiju ili negdje drugdje.

Njegov suigrač Shane Battier podvukao je u nedjelju crtu pod svojom karijerom: "Dao sam sve što sam mogao ovoj igri i više nemam što dati. I to je za mene u redu", komentirao je.

Battier je u 13 NBA sezona igrao za Miami, Memphis i Houston, a s Heatom je osvojio dva naslova prvaka.

Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8229 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 17/06/2014 : 21:09:55  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
ako se miami želi vratiti na tron, morat će igrati pametno ovo ljeto
očito je da wadeovo vrijeme prolazi, a ostali igrači (osim bosha i rasharda lewisa) su sami levati
battier i allen će u mirovinu i ekipa im je u totalnoj banani
a james ne može sam
2012 su protiv oklahome odlični bili i wade i bosh, a veliki doprinos je dao i battier
2013 je mario chalmers odigrao dobre role, a ray allena da ne spominjemo
ove godine nitko nije dao ruku lebronu, a spursi su najšira momčad lige
što se njih tiče, najljepša priča bi bila kada bi tim i manu objavili da im je slijedeća sezona zadnja i kad bi obranili titulu

Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 18/06/2014 : 19:44:41  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
ken zaboravia si spomenuti Mikea Millera..lik je da ogroman doprinos u oba prstena i mislim da je njegov odlazak Miamiev najgori potez..

Edited by - brni on 18/06/2014 19:45:24
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 24/06/2014 : 16:31:46  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message  Reply with Quote
LeBron James nece potpisat novi ugovor sa Miami Heat sledece godine.

Cetiri najmocnije rijeci trenutno u citavom sports univerzumu:

FREE AGENT LEBRON JAMES!!!

http://www.acestroke.blogspot.com
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8229 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 24/06/2014 : 20:21:40  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
mislim da bi se puno toga moglo znati do četvrtka, kada je draft
sad je sve moguće, da ostane, da ode, da heat dobije pikove drafta, a james se vrati u cavalirse, da im dođe melo, ode wade, ovo ono.... ali ipak mislim da će ostat, a da će se cijela momčad promijenit
a ko zna, možda ode u knickse pa s melom pokuša osvojit prsten
iako je to naučna fantastika

Go to Top of Page

Leonid
Senior Member

Croatia
2448 Posts

Member since 24/12/2010

Posted - 24/06/2014 : 20:38:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Leonid a Private Message  Reply with Quote
Kažu da je ovo više taktički potez Jamesa da napravi pritisak na upravu Heata ne bi li oni doveli pojačanja i potrošili novac.
Njegova žena čeka treće dijete i neće se sigurno seliti u Houston,Dallas,LA i slične destinacije.
James neki dan kaže "obitelj mi je najvažnija i ako su oni zadovoljni i ja sam"....drugim riječima ili ostaje gdje je ili se vraća u Cleveland koji je jako blizu Akrona odakle su James i žena mu.
U Cavsima bi mogao imati solidnu ekipu.Irving,Waiters,prvi pick na predstojećem draftu,Thompson,Varejao,J.Jack te još bi imali prostora za MLE raznim veteranima ala Gasol stariji.
Miami će teško iskombinirati dobar roster jer je Wade ogroman uteg.

"Liston even smells like a bear. I'm gonna give him to the local zoo after I whup him"
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 27/06/2014 : 11:33:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message  Reply with Quote

http://www.nba.com/draft/2014/prospects/dario_saric?ls=iref:nba:draft:board

Sad će valjda naći i plastičara da mu rješi onu zečju usnu.
U protivnom slabo će se prodavat dresovi

Trljam ruke.
Go to Top of Page

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 27/06/2014 : 13:10:11  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message  Reply with Quote
Ako uopće bude zaigrao u NBA-u, uzmi Bogdanovića za primjer...

Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti:
http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8229 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 27/06/2014 : 14:01:48  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
orlando je šarića proslijedio u philadelphiu
tako da će za dvije godine igrati s potencijalno najboljim centrom lige, joelom embiidom, kojeg je operacija spustila s prvog na 3. pick
ja ne znam što je orlando dobio zauzvrat, ali mislim da su se zajebali
ako bude dobro poradio na fizičkim stvarima, dario će biti velika zvijezda

Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 27/06/2014 : 14:12:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message  Reply with Quote
Mogli bi 76ersi za koju godinu harat ako sve bude islo kako triba.
Preduvjete svakako imaju :-)

Trljam ruke.
Go to Top of Page
Page: of 192 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.6 seconds. Snitz Forums 2000