forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 SBE NAJBOLJI STRIP MJESECA!!!
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

going going
Advanced Member

Serbia
11867 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 28/06/2014 : 00:48:12  Show Profile Show Extended Profile  Send going going a Private Message  Reply with Quote
I meni Sirocad! Odlicna stripcina! Nisam jos dobio Kolor Zagor i Gigant Zagor ali do sada je Sirocad na prvom mestu!
Go to Top of Page

Tintilinic
Senior Member

2955 Posts

Member since 15/07/2013

Posted - 28/06/2014 : 03:15:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Tintilinic a Private Message  Reply with Quote
Vjerojatno Kandrax, nisam još sve to pričito. Odmah ujutro u šest na kiosk!
Go to Top of Page

WOLF-HUNTER
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
2633 Posts

Member since 25/12/2013

Posted - 28/06/2014 : 13:18:39  Show Profile Show Extended Profile  Send WOLF-HUNTER a Private Message  Reply with Quote
http://www.stripovi.com/naslovnice/DylanDog/TN/TN_DD_LUGG_12.jpg

Evo ga, dodan je novi DD GIG.
Go to Top of Page

wolf
Advanced Member

4577 Posts

Member since 05/08/2003

Posted - 28/06/2014 : 14:10:20  Show Profile Show Extended Profile  Send wolf a Private Message  Reply with Quote
Gle, ako ćeš ovako naknadno osvježavati topic onda je on u svojoj biti besmislen. Zašto radije ne glasati slijedeći mjesec koji strip je bio naj u prethodnom? A ne ovako naknadno dodavati što izađe. Ovaj DD gigant nitko neće uzeti u obzir ako samo glasa na pollu a ne prati sve postove.
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8577 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 30/06/2014 : 22:10:18  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
Pročitala sam sva 3 topica - trojčeke. Rijetko se to događa, poput nebeskih pojava, pa valja sudjelovati i reći da si doživio taj fenomen.
Doduše, i morala sam, prvi mi je bio uvod, u drugi sam zavirila u ponudu, na ovome ću reći da ništa nisam odabrala.
Sta ćeš, takve smo mi žene, obiđemo tri dućana i izađemo van jer nam ništa ne odgovara.

~ Prvo suputnik onda put ~
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 30/06/2014 : 22:13:41  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
Wolfe na kraju svakog mjeseca fino stavi novi poll sa nazivom mjeseca u naslovu i sa svim stripovima koji su izašli u pollu.

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

WOLF-HUNTER
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
2633 Posts

Member since 25/12/2013

Posted - 06/07/2014 : 01:51:03  Show Profile Show Extended Profile  Send WOLF-HUNTER a Private Message  Reply with Quote
I evo ga pobjednik mjeseca Juni je Martin Mystere "Čarobni Božić." Hureeej, hureeej... I sve sam vas saslušao i u pravu ste, slijedeći poll će se zvati "SBE NAJBOLJI STRIP MJESECA-JULI" tkojeg postavljam na kraju mjeseca. A kao dalje, Just_Charlie u pravu si fenomen je tri topica odjednom ali to sam greškom jer sam nov haha. Ali neće se više dogoditi. Inaće, eto i MM je odnijeo pobjedu, ne mogu da vjerujem al šta češ ja sam se nadao da će pobjednik biti Zagor "Duhovi kapetana Fishlega" ali šta češ... haha...
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22315 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 06/07/2014 : 10:28:26  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
I od mene prijedlog za juli:

- Otvori poll i podesi ga odmah na MEMBERS ONLY!

- Napisi imena epizoda u pollu i u zagradi od kojeg junaka, ovako tesko ko zna koje su ovo sifrovane epizode sa kraticama.

- Stavis u uvodni post i naslovnice doticnih epizoda u nekoj manjoj velicini, recimo u ovoj:

Go to Top of Page

Space Marine
Senior Member

Croatia
1294 Posts

Member since 08/09/2013

Posted - 06/07/2014 : 10:54:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Space Marine a Private Message  Reply with Quote
Bravo za Martija!
Samo ne kužim kako tako popularan strip u Hrvatskoj nema kiosk izdanje...

Sometimes good guys gotta do bad things to make the bad guys pay.
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17014 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 06/07/2014 : 13:17:10  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Space Marine

Bravo za Martija!

Vjecno pitanje...
Izgleda da ovi pollovi ipak ne pokazuju pravo stanje stvari.
Go to Top of Page

WOLF-HUNTER
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
2633 Posts

Member since 25/12/2013

Posted - 06/07/2014 : 18:00:28  Show Profile Show Extended Profile  Send WOLF-HUNTER a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by King Warrior

I od mene prijedlog za juli:

- Otvori poll i podesi ga odmah na MEMBERS ONLY!

- Napisi imena epizoda u pollu i u zagradi od kojeg junaka, ovako tesko ko zna koje su ovo sifrovane epizode sa kraticama.

- Stavis u uvodni post i naslovnice doticnih epizoda u nekoj manjoj velicini, recimo u ovoj:

Tako sam i ja razmišljao da uradim za slijedeći mjesec, a i to sa nazivima stripova je dobro. Ovako sa kraticama mnogi ne znaju tkoji je strip u pitanju. A i te slike u manjim dimenzijama je dobra ideja
Go to Top of Page

Dudley Smith
stripovi.com suradnik

Croatia
1014 Posts

Member since 05/04/2014

Posted - 06/07/2014 : 21:16:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Dudley Smith a Private Message  Reply with Quote
quote:

Bravo za Martija!

A vjerojatno isto kao što ovdje ima mnogo više fanova Kena Parkera nego Kapetana Mikija, a imaš kiosk izdanje Mikija a nemaš Parkera. Članovi ovoga foruma nažalost nisu reprezentativan uzorak za strip-čitateljsku publiku, stripove u Hrvatskoj uglavnom kupuje "tiha većina" nostalgičara iz doba ZS/LMS, koji kupuju ono što su voljeli čitati kao djeca (Zagor, Blek, Mark, Miki, Teller i Tex, evo čak i PSDZ dobro guraju). Ove "modernije" serijale (MM, DD, NN i ostali) više voli mlađa publika, ista ona koja je virtualno mnogo aktivnija od "stare garde" i tako dobiješ nesrazmjer u odnosu forum/RL.

A i s druge strane, u ovoj anketi je bio samo jedan Martinov strip, dok je kod Zagora bila hrpa, tako da su se Zagorovi fanovi rasplinuli na više opcija. Da je ovaj mjesec izišao samo jedan Zagor, pobijedio bi uvjerljivo.
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17014 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 06/07/2014 : 21:41:28  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dudley Smith

quote:

Bravo za Martija!

A vjerojatno isto kao što ovdje ima mnogo više fanova Kena Parkera nego Kapetana Mikija, a imaš kiosk izdanje Mikija a nemaš Parkera. Članovi ovoga foruma nažalost nisu reprezentativan uzorak za strip-čitateljsku publiku, stripove u Hrvatskoj uglavnom kupuje "tiha većina" nostalgičara iz doba ZS/LMS, koji kupuju ono što su voljeli čitati kao djeca (Zagor, Blek, Mark, Miki, Teller i Tex, evo čak i PSDZ dobro guraju). Ove "modernije" serijale (MM, DD, NN i ostali) više voli mlađa publika, ista ona koja je virtualno mnogo aktivnija od "stare garde" i tako dobiješ nesrazmjer u odnosu forum/RL.

A i s druge strane, u ovoj anketi je bio samo jedan Martinov strip, dok je kod Zagora bila hrpa, tako da su se Zagorovi fanovi rasplinuli na više opcija. Da je ovaj mjesec izišao samo jedan Zagor, pobijedio bi uvjerljivo.

To je najveca istina, da je izasao samo Kandrax, gdje bi tada bio MM...
Go to Top of Page

wolf
Advanced Member

4577 Posts

Member since 05/08/2003

Posted - 07/07/2014 : 19:44:38  Show Profile Show Extended Profile  Send wolf a Private Message  Reply with Quote
Stvarno se ponekad sa sjetom prisjetim dana kad su na kioscima stajali Martin, Nathan, Larry, Pilot i ovi što danas još izlaze. Šteta.
Go to Top of Page

wolf
Advanced Member

4577 Posts

Member since 05/08/2003

Posted - 07/07/2014 : 19:47:10  Show Profile Show Extended Profile  Send wolf a Private Message  Reply with Quote
Btw, svi se nadamo da će se netko trgnuti i pokušati s Kenom. Kad već ide Mali rendžer.

Markovo Fibra izdanje Kena je neupitno top kvalitete strip izdanja, ali ne može ih si svatko priuštiti, pogotovo što su mnogi brojevi rasprodani.
Go to Top of Page

WOLF-HUNTER
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
2633 Posts

Member since 25/12/2013

Posted - 07/07/2014 : 20:27:18  Show Profile Show Extended Profile  Send WOLF-HUNTER a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by velka031

quote:
Originally posted by Dudley Smith

quote:

Bravo za Martija!

To je najveca istina, da je izasao samo Kandrax, gdje bi tada bio MM...

Jašta nego istina.. Meni lično je onaj MM bio bezveze sa onom naslovnom i tako dalje. Meni su puno bolje starije epizode Martina nego novije jer su il bolje naslvone il bolje priče a i crtež mi se više sviđao u starijim epizodama. Ja lično sam navijao za Kolor Zagor al et, a i istina je da su se Zagorovci raspršili jer je više bilo izdanja te bi i Kandrax mogao 100% pobijediti
Go to Top of Page

Tintilinic
Senior Member

2955 Posts

Member since 15/07/2013

Posted - 12/11/2014 : 00:59:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Tintilinic a Private Message  Reply with Quote
Koji topik, fenomenalno

Edited by - Tintilinic on 12/11/2014 01:00:10
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 12/11/2014 : 11:38:30  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Šteta što je brzo zamro a autor izgubio volju za daljnjim djelovanjem.

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.14 seconds. Snitz Forums 2000